Slidgigt

Effektiv lindring af smerter.

 

Hvad er slidgigt?

Slidgigt er den mest almindelige form for gigt og ses især blandt ældre mennesker. Nogle gange kaldes det degenerativ ledsygdom. De mest almindelige former for slidgigt er slidgigt i knæ, slidgigt i hoften, slidgigt i ryggen og slidgigt i nakken.

 Slidgigt påvirker mest brusk, som er det hårde, men glatte væv, der dækker enderne af knoglerne. Sund brusk tillader knogler at glide over hinanden uden problemer. 

Hvis du har slidgigt i knæ, slidgigt i hoften, slidgigt i ryggen og slidgigt i nakken er mulighed for at kan mindske dine smerter ved tage glucosamin. Hvis du allerede tager glucosamin, og har behov for mere lindring vil du kunne påføre de berørte områder med Ibuprofen Gel. 

Dette kan være særligt effektivt hvis du har slidgigt i knæ eller slidgigt i nakken.

Hvordan påvirker slidgigt folk?

Personer med slidgigt oplever normalt ledsmerter og stivhed. Døjer du med disse smerter kan produkter som Voltaren Gel, Glucosamin og Ibutop Creme virke lindrende.

De mest almindeligt ramte led er dem ved enderne af fingrene (Slidgigt i fingrene), tommelfingre, nakke (slidgigt i nakken), lænd, knæ (slidgigt i knæ) og hofter (slidgigt i hoften).

Slidgigt påvirker mennesker forskelligt. Det kan udvikle sig hurtigt, men for de fleste mennesker udvikler ledskader gradvist over årene. Hos nogle mennesker er slidgigt forholdsvis mildt og påvirker ikke deres dagligdag og hos andre der forårsager det betydelige smerter og invaliditet.