Voltaren

Går du og har smerter eller inflammation i led eller muskler? Har du fået dig en sportsskade i knæet eller har du forstrakt en muskel, da du var til pilates? Så skal du måske have fat i en tube Voltaren gel, der effektivt kan lindre og behandle smerter. 

Læs mere her på siden, og bliv klogere på hvordan Voltaren gel kan hjælpe dig samt hvad du skal være opmærksom på, i forhold til smerter og ømme muskler. 
Hvad er Voltaren gel?

Voltaren er et lægemiddel og en gel der bruges udvortes, hvor den lindrer smerte og dæmper inflammation. Gelen anvendes altså til muskel- og ledsmerter. Voltaren gel er på verdensplan et meget populært produkt, der via kliniske studier er blevet dokumenteret til at være særlig effektiv ved smerter og inflammation. 

Nogen tror fejlagtigt at Voltaren er en creme, men dette er ikke korrekt. Den konsistens som Voltaren gel har, har den egenskab, at den trænger hurtigere ind i huden end f.eks. en creme. Dette er optimalt når der er tale om smertelindring – og helt klart til gavn for dig. 

Ved at købe Voltaren er du derfor sikker på at reducere smerten i dit ramte område. 


Hvordan virker Voltaren gel?

Ved at tage en lille smule Voltaren på det lokaliserede smerteområde gnides det grundigt, men forsigtigt ind i huden. Gelen absorberes hurtigt og klister derfor ikke på dit tøj efter påsmøringen. Voltaren er derfor nem for dig at bruge. Det virksomme stof i Voltaren er diclofenacdiethylamin og er et betændelseshæmmende lægemiddel.

Derudover har Voltaren en kølende effekt, der skal gøre godt for det smerteramte område, som du går og døjer med.  For at få den korrekte virkning er det vigtigt, at Voltaren gel påsmøres cirka 3-4 gange dagligt.  

Så lad ikke smerten stoppe dig fra at udføre dagens aktiviteter. Køb i stedet Voltaren gel.


Hvor hurtigt virker Voltaren gel?

Når du har påsmurt Voltaren gel på de berørte områder, virker gelen i op til 12 timer. Gelen lindrer hurtigt smerter og du vil derfor inden for kort tid efter påsmøring, opleve en lindring af smerterne i det behandlede område. Der kan være forskel på hvor hurtigt gelen virker efter påføring, da det afhænger af dig som person samt den type smerte du behandler. 


Hvem kan bruge Voltaren gel?

De fleste kan bruge Voltaren gel til lindring af smerter og betændelse. Personer der er kommet til skade med sener, muskler, ledbånd og led, kan med fordel bruge Voltaren gel. Dog skal du være opmærksom hvis du er allergisk over for diclofenac eller andre non-steriode antiinflammatoriske stoffer. Er du gravid i 7.-9. måned skal du ikke anvende Voltaren gel, det samme gør sig gældende hvis personen er under 14 år. Brug ikke Voltaren gel på beskadiget hud, eller hvis du får udslæt. 

Hvis du vælger at bruge Voltaren gel som behandling, må du bruge gelen i op til 7 dage. Hvis dine smerter ikke forbedres, eller bliver værre, skal du kontakte din læge eller en anden professionel der kan behandle dig. I nogle tilfælde kan der være behov for et besøg hos en fysioterapeut eller en kiropraktor. 


Smertetyper

Der findes mange forskellige typer smerter, og det er ikke alle som Voltaren kan lindre. Derfor er det vigtigt at forstå hvilken type smerte du har, og hvad der ligger til grund for den. 

Hvis der er tale om akutte smerter i bl.a. led og muskler, kan Voltaren højst sandsynligt hjælpe. En akut smerte kan opstå hvis du løfter noget forkert, træner forkert (fitness, løb, styrketræning) eller blot har lavet en forkert bevægelse. Du skal selvfølgelig altid overveje, om det er nødvendigt at blive konsulteret af din læge eller ej. Herunder kan du læse mere om forskellige typer smerte.


 • Muskelsmerter
  Smerter i muskler rammer de fleste. De kan skyldes overanstrengelse, stress eller forkølelse eller blot en forkert arbejdsstilling. I mange af disse tilfælde kan brugen af Voltaren gel være med til at lindre og behandle smerterne. 

 • Ledsmerter
  Ledsmerter sætter sig især i knæ, hofte, ankel og skulder. Årsagen til ledsmerter er ofte skader som forkerte vrid eller træning. Ved ledsmerter kan Voltaren gel også anvendes, og bidrage til at lindre og behandle smerter og inflammation. 

 • Skader
  Skader rammes vi ofte af i forbindelse med job og sport/træning. Skaden kan måske være opstået i forbindelse med et fald eller forkert løft. Alt efter skadens størrelse, kan Voltaren gel effektivt lindre smerterne, så du fortsat kan komme gennem dagen.
   
 • Kroniske smerter
  Ved kroniske smerter kan du også gøre brug af Voltaren gelen. Du må dog stadig ikke anvende gelen i længere tid end syv dage, og 3-4 gange om dagen. Efter en pause kan du dog begynde igen, hvis du føler at gelen hjælper dig og lindrer smerterne. 


Hvis du ofte lider af spændinger og smerter i ryg og nakke, skal du tænke over, om du i løbet af dagen sidder eller står i stillinger i længere tid ad gangen, som ikke er hensigtsmæssigt for musklerne. Hvis ikke du ændrer din holdning, vil smerterne ofte komme igen.


Voltaren gel bivirkninger

Ligesom andre lægemidler, kan du opleve bivirkninger ved brug af produktet. De mest almindelige bivirkninger efter brug af Voltaren gel er hududslæt, eksem, rødmen og hudirritation. Hvis du oplever disse bivirkninger, bør du stoppe brugen. 

Der medfølger altid en indlægsseddel ved køb af lægemidler, og i denne finder du en detaljeret oversigt over den korrekte brug af Voltaren gel, samt en oversigt over kendte bivirkninger. Læs altid indlægssedlen inden brug af Voltaren gel, så du er sikker på brugen af produktet. 


Køb Voltaren gel hos Mecindo

Hos Mecindo sælger vi kosttilskud og håndkøbsmedicin. Derfor finder du også Voltaren gel, og desuden i forskellige pakningsstørrelser, men til en billig pris. Vælg den størrelse der passer til dig, og bestil til levering på din privatadresse. Det er nemt og billigt, og du har pakken inden for 2-4 hverdage. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Læs mere Skjul