Voltaren

Voltaren

Går du og har smerter eller inflammation? Har du fået dig en sportsskade i knæet eller har du forstrukket en muskel, da du var til pilates? Så skal du måske have fat i en tube Voltaren gel. 


God virkning

Voltaren er en gel, der har en hurtig, men også en langsigtet virkning ved blandt andet smerter i led, forstuvninger og betændelse i sener. 

Voltaren indeholder det, der kaldes diclofenac, som er et anti-inflammatorisk lægemiddel, der går ind og lindrer smerte. 

Et kendt produkt

Voltaren gel er på verdensplan et meget populært produkt, der via kliniske studier er blevet dokumenteret til at være særlig effektiv ved smerter og inflammation. 

Ved at købe Voltaren er du derfor sikker på at reducere smerten i dit ramte område. 

Nem at bruge

Ved at tage en lille smule Voltaren på det lokaliserede smerteområde gnides det grundigt, men forsigtigt ind i huden. Geléen absorberer hurtigt og klister derfor ikke på dit tøj efter påsmøringen. Voltaren er derfor nem for dig at bruge. 

Lad ikke smerter holde dig tilbage

Derudover har Voltaren en kølende effekt, der skal gøre godt for det smerteramte område, som du går og døjer med.  For at få den korrekte virkning er det vigtigt, at Voltaren gel påsmøres cirka 3-4 gange dagligt.  

Så lad ikke smerten stoppe dig. Køb i stedet Voltaren gel.

 
Læs mere Skjul