Vådservietter

Allergivenlige og skånsomme.

Hvilket mærke skal du vælge?

Pampers fås i flere forskellige udgaver, Pamers Sensitive Vådservietter, Pampers Fresh Clean og Pampers Natural Clean Vådservietter og fælles for dem er, at pampers fremstiller en kraftig, men stadig blød vådserviet, som hurtigt og effektivt vasker baby ren og samtidig er blød og behagelig ved din babys hud
Earth Friendly Baby vådservietter er 100 % fri for parfume og farvestoffer og er 100 % nedbrydelige, så dissevådservietter kan du bruge med god samvittighed overfor både baby og miljøet.
Simply Gentle Baby Wipes er økologiske og indeholder aloe vera. Fælles for alle mærker vådservietter er, at de er fremstillet for at være så skånsomme mod babys hud som muligt.

Hvordan er det med vådservietter og allergi?

Nogle vådservietter indeholder stoffet MI, som kan være allergifremkaldende; men vådservietterne som du køber hos Mecindo er MI fri. Selvom MI er et lovligt konserveringsmiddel, så kan det fremkalde allergi, og det bør derfor ikke findes i vådservietter til baby.
Mange er bekymrede omkring vådservietter og allergi, og vil du være helt sikker, så brug kun vådservietterne når du f.eks. er på tur, og brug vand og evt. sæbe når du er hjemme hos dig selv.