Handelsbetingelser

Ved brug af denne hjemmeside bekræfter du, at du accepterer vores vilkår og betingelse for brug som beskrevet nedenfor. Hvis du ikke accepterer vilkår og betingelser, beder vi dig forlade hjemmesiden.


Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navnWeb Nordic A/S

Selskabsform: Aktieselskab

CVR-nummer: 12072279

Etableringsår: 1988

Adresse: Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Tlf.: +45 89 88 44 80

E-mail: info@mecindo.dk

Web-adressehttps://mecindo.dk/


Web Nordic A/S er godkendt af lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin over internettet. 

Se hele listen over  butikker der er godkendt til at sælge medicin og har oplyst, at de sælger medicin på internettet hos lægemiddelstyrelsen her

Lægemiddelstyrelsens kontaktoplysninger: Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S, e-mail: dkma@dkma.dk, Tlf. 44889595, Fax: 44889599 


Betaling

Alle priser er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.

På mecindo.dk kan der betales med:

 • VISA/Dankort 
 • VISA
 • VISA  Electron
 • MasterCard
 • MaestroCard
 • MobilePay
 • EAN faktura til offentlige organisationer

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra mecindo.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 


Særligt ved betaling via ViaBill:

Når du køber via ViaBill, vil du først modtage dine varer, og efter 30 dage trækker ViaBill automatisk betalingen fra dit sædvanlige batalingskort. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. 

Du kan også vælge, at du gerne vil tilbagebetale beløbet i mindre bidder over 10 (eller færre) måneder. I sidstnævnte tilfælde tillægges et fast månedligt gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 

Du kan læse mere om ViaBills betingelser her: https://viabill.dk/terms/ 

Skulle du fortryde dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. Finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit 


Levering

De fleste af vores varer bliver pakket og afsendt indenfor 48 timer efter ordremodtagelse.

Vi sender pakkerne med Post Danmark og DAO, hvilket omfatter pakning, håndtering, leveringsforsikring og Track & Trace sporing med Post Danmark eller DAO. Normalt bliver varerne leveret senest 2-4 arbejdsdage efter afsendelse, men ordren kan tage op til ti arbejdsdage (dette omfatter ikke søndage) før levering.

Hvis du ikke modtager dine varer inden for fem dage (ekskl. søndage) bedes du venligst kontakte os. Du kan kontakte os på info@mecindo.dk, hvor du bedes angive dit navn, e-mail samt ordrenummer og en kort beskrivelse af hændelsen.  Vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Hos Mecindo.dk har vi gratis levering på ordrer over 199 kr. ved valg af levering uden omdeling og ved levering til erhvervsadresse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 • DAO Levering til pakkeshop - 2- 4 hverdage - 29,00 kr. - fri fragt ved køb over 199 kr.
 • PostNord levering til pakkeshop - 2- 4 hverdage - 29,00 kr. - fri fragt ved køb over 199 kr.
 • PostNord levering til privatadresse - 2- 4 hverdage - 49,00 kr. - ingen fri fragt uanset ordrebeløb.
 • DAO levering til privatadresse - 2- 4 hverdage - 49,00 kr. - ingen fri fragt uanset ordrebeløb.
 • PostNord levering til erhvervsadresse - 2-4 hverdage - 35 kr. - fri fragt ved køb over 499 kr.

De ovennævnte leveringsformer gælder kun ved levering til Danmark. Vi leverer også  til Grønland og Færøerne ( her gælder ingen ingen fri fragt uanset ordrebeløb og andre fragtpriser.). Der leveres ikke til andre lande end Danmark, Grønland og Færøerne.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@mecindo.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 


Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Lægemidler. I henhold til bekendtgørelse om forhandling af håndkøbslægemidler uden for apotek, § 14, stk. 2, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Vi betragter derfor returnerede lægemidler som 100 % værdiforringede fra det øjeblik varen bliver afsendt.

Ved køb af naturlægemidler er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, hvis man ønsker at være sikker på at kunne få det fulde beløb retur 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes til:

Web Nordic A/S
Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, men ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på mecindo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten begrænses for så vidt angår medicinske præparater i forhold til det enkelte produkts holdbarhed. Se mere i indlægssedlen.

Det betyder, at vi erstatter varen gratis eller refunderer den pris, du har betalt sammen med den portoopkrævning, du har betalt for levering. Der kan være tilføjet fabrikantgarantier på visse af produkterne, såsom elektriske varer, som giver dig ekstra rettigheder. Du bør kontrollere dette omhyggeligt.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Web Nordic A/S

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at returnere en ødelagt eller defekt vare bør du følge instruktionerne i vores returneringspolitik, der er inkluderet ved levering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig e Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Pricerunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb.

For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.
Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter!

Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.
Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter.

Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige regler og vilkår for Købsgarantien.


Sundheds- og sikkerhedsadvarsel

MEDICINSKE PRODUKTER

Ikke alle produkter er egnet til at alle medicinske sygdomme og ind imellem kan dette produkt forstyrre enhver behandling du modtager eller forværre en tilstand. Du bør kontrollere med din læge, inden du bruger enhver medicinsk produkt.

Undladelse af dette kan alvorligt skade dit helbred, og vi tager ikke ansvar for det.

Ansvar for vores fejltagelser

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skade (I kontrakt, uagtsomhed eller andet) hvor:

(a) Der ikke er brud på en juridisk ansvarspligt overfor dig;

(b) Skaden ikke er for en overskuelig følge af en sådan handling brud, eller

(c) Tab eller skade, eller stigning I tab eller skade, som er resultat fra en misligholdelse af disse vilkår og betingelser.

Intet I disse vilkår og betingelser udelukker eller begrænser vores ansvar for bevidst urigtige oplysninger eller død eller personskade forårsaget af vores forsømmelighed. Intet I disse vilkår og betingelser skal få indflydelse på dine rettigheder.


Persondatapolitik  

Vi har samlet oplysninger om hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du bruger mecindo.dk i vores persondatapolitik - klik her for at læse den

Registrering

For besøgende på denne hjemmeside kan det være nødvendigt at tilmelde sig for at kunne bestille varer det er f.eks. nødvendigt for at bestille medicin. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere. Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under registreringen er præcise og fuldstændige. Du accepterer ligeledes at opdatere dine patientoplysninger straks, hvis de ændres. Alle registreringsoplysninger, du giver vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herpå.

For at du kan indgå aftale med os på mecindo.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail adresse
 • Tlf. nr.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos (Web Nordic A/S) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige for mecindo.dk er Web Nordic A/S

Mecindo.dk kan generelt kun tilgås via krypterede forbindelser (SSL-kryptering) og du bør derfor se et hængelås ikon i din browsers adresselinje som viser, at data, der overføres mellem din browser og Mecindo, hverken kan ses eller manipuleres af uautoriserede brugere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men sikre med fysisk og elektronisk adgangskontrol, at kun relevante medarbejdere har adgang til dem. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til Web Nordic A/S via e-mail info@mecindo.dk.

Som registreret hos Web Nordic A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Web Nordic A/S via e-mail (info@mecindo.dk).

Brugernavn og adgangskoder

Under registreringsprocessen bliver du tildelt din egen adgangskode, som skal være unik for dig. Du er ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer. Ønsker du en adgangskode vil det være muligt at ændre det inde under ”min konto”.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os i kundeservice på info@mecindo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   


Club Mecindo Medlemsbetingelser

Det følgende er kun gældende ved tilmelding til Club Mecindo.


Dine fordele som Club Mecindo medlem

Når du tilmelder dig Club Mecindo får du helt automatisk 5% rabat på alle varer*, gratis fragt til pakkeshop samt udvidet returret på 60 dage.

Du får også adgang til tilbud og rabatkoder, som kun tilbydes til Club Mecindo medlemmer.

Et Club Mecindo medlemskab koster kun 49 kr. månedligt.

*Håndkøbslægemidler er pga. lovgivning undtaget denne rabat.


Bindingsperiode

Du kan til enhver tid opsige abonnementet, men er bundet og kan bruge medlemsskabet i den resterende del af den medlemsperiode der er betalt for.


Opsigelse 

Du kan til enhver tid opsige abonnementet, men er bundet og kan bruge medlemsskabet i den resterende del af den medlemsperiode der er betalt for.

Opsigelse kan ske ved kontakt til os på email info@mecindo.dk eller telefonisk på tlf. nr. 89 88 44 80 (alle hverdage fra 10.00 - 11.30).


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen.   

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til info@mecindo.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. 


Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at fortryde, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for den del af abonnementet, der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet  til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.


Hvis der er noget galt med abonnementet 

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på info@mecindo.dk
Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer. 
Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen: 

 

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. 
Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

 

Sådan tilmelder du dig og får alle fordelene ved Club Mecindo

Du kan nemt tilmelde dig Club Mecindo ved blot at tilføje medlemskabet til indkøbskurven, sammen med de andre varer du ønsker.

Det er også muligt at købe et medlemskab uden at købe andre varer samtidigt.

Når du har fundet alle de varer du ønsker, skal du gå til kassen og gennemføre købet.

Der vil samtidigt blive oprettet en konto, hvor du skal logge ind på i fremtiden når du bestiller.

Din rabat på 5% og gratis fragt vil fremadrettet automatisk blive fratrukket indkøbskurven når du bestiller.

 

Kan jeg købe uden at være medlem?

Du kan altid handle på mecindo.dk uden at tilmelde dig noget medlemskab.

Hvis du ikke aktivt selv tilmelder dig Club Mecindo, ved at tilføje medlemskabet til indkøbskurven, bliver du ikke tilmeldt noget medlemskab.

Hvis du køber uden at tilmelde dig Club Mecindo får du dog ikke varerne til den særligt lave medlemspris.


Vores normale priser er dog stadig ganske lave sammenlignet med andre butikker og webshops.

Begrænsninger i brug af Club Mecindo

Dette medlemskab er kun til brug af privatpersoner og er ikke tiltænkt virksomheder. Det vil sige, at dit medlemskab er personligt og kun forbeholdt til eget forbrug.

Du kan ikke kombineret din 5% rabat med rabatkoder. Rabatten gives på produkters normal pris og kan dermed ikke anvendes på allerede nedsatte varer. 

Accept af medlemsbetingelser

Når du accepterer de gældende medlemsbetingelser for Club Mecindo accepterer du, at Web Nordic A/S må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Dit medlemskab bliver automatisk fornyet hver måned indtil du selv vælger at opsige det.


Kvittering for oprettelse af medlemsskab

Efter dit første køb af et Club Mecindo medlemsskab, vil du modtage en kvittering på den e-mail adresse du har angivet ved bestilling . 


Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre.

Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende hævninger af medlemskab, med mindre medlemskabet i mellemtiden er opsagt, jf. regler for opsigelse.


Procedure ved nyt betalingskort

Hvis betalingskortet ikke længere kan anvendes (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.


Misbrug af medlemskab

Web Nordic A/S forbeholder sig retten til at annullere et medlemskab og lukke til brugen af dette, hvis der er grund til at tro medlemskabet bliver misbrugt. Alle igangværende ordrer vil også blive annulleret.

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis du ønsker, at gøre fortrydelsesretten gældende

Formularen findes også i PDF-udgave her: https://mecindo.dk/fortrydelsesformular.pdf

Til:

Web Nordic A/S

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

info@mecindo.dk:


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.10.2019