Handelsbetingelser

Vilkår & betingelser

Ved brug af denne hjemmeside bekræfter du, at du ACCEPTERER vores vilkår og betingelse for brug som beskrevet nedenfor. Hvis du IKKE accepterer vilkår og betingelser, beder vi dig forlade hjemmesiden.

Generelle oplysninger

Mecindo.dk ejes og drives af Mecindo Web ApS.

Hvis du har brug for information eller har en klage over denne hjemmeside eller nogle af vores tjenester, kan du kontakte os via. telefon, post eller email.

Information om Mecindo Web ApS:

Selskabsform: Anpartsselskab

CVR-nummer: 39018993

Etableringsår: 2017

Adresse: Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Tlf.: +45 89 88 44 80

E-mail: info@mecindo.dk

Web: mecindo.dk

Mecindo Web ApS er godkendt af lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin over internettet. 

Se hele listen over  butikker der er godkendt til at sælge medicin og har oplyst, at de sælger medicin på internettet hos lægemiddelstyrelsen her

Lægemiddelstyrelsens kontaktoplysninger: Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S, e-mail: dkma@dkma.dk, Tlf. 44889595, Fax: 44889599 

Copyright

Indholdet af hjemmesiden, herunder grafik, data, oplysninger, tekst, billeder, design, logoer, links, software og kildekode, er beskyttet af copyright, varemærker, database og andre immaterielle rettigheder. Du må hente og vise indholdet af hjemmesiden på en computerskærm eller opbevare dette indhold i elektronisk form på disk (men ikke på nogen server eller anden lagerenhed tilsluttet et netværk) eller udskrive en kopi af et sådan indhold til din egen personlige ikke-kommercielle brug forudsat, at du bibeholder alle og enhver meddelelser om ophavsret. Du må ikke på anden måde gengive, ændre, kopiere eller distribuere eller anvende til kommercielle formål nogen af de materialer eller indhold på webstedet uden skriftlig tilladelse fra Mecindo Web ApS . Visse af de navne og logoer, der anvendes på denne hjemmeside kan være danske registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive brandejer. Sådanne navne og logoer er brugt på denne hjemmeside alene med det formål at udpege oprindelsen af de pågældende produkter.

Registrering

For besøgende på denne hjemmeside kan det være nødvendigt at tilmelde sig for at kunne bestille varer -hvilket er nødvendigt for at bestille medicin. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere. Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under registreringen er præcise og fuldstændige. Du accepterer ligeledes at opdatere dine patientoplysninger straks, hvis de ændres. Alle registreringsoplysninger, du giver vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herpå.

Brugernavn og adgangskoder

Under registreringsprocessen får du tildelt en adgangskode, du kan efterfølgende ændre den, og er ansvarlig for at holde den hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer.

 

Tilbud, kampagner, software og downloads

Mecindo Web ApS og andre tredjeparter, med hvem vi har et forretningssamarbejde, kan lejlighedsvis reklamere for deres varer eller tjenesteydelser på dette website eller gennem andre direkte markedsføringsinitiativer, eller kan gøre software og andet materiale til rådighed for dig til at købe eller downloade. Vi forsøger at opfordre tredjeparter til at tilbyde gode kvalitetsprodukter og tjenester og materialer til konkurrencedygtige priser, men vi har ikke kontrol over dem, eller andre tredjeparter, og vi kan ikke stå inde for de produkter eller tjenester de tilbyder eller give dig nogen sikkerhed for, at de vil være egnet til dit behov. Det er dit ansvar at sikre dig selv i dette henseende, og vi har intet ansvar i forbindelse hermed.

Ejerskab af materialer og licensvilkår

Dette websted, materialer og software på dette site eller leveret til dig herigennem er beskyttet af ophavsret, varemærke og andre immaterielle rettigheder og love, og er ejet af eller er licenseret til Mecindo Web ApS og/eller tredje parter. Det er tilladt at vise materialerne på denne hjemmeside på en computerskærm, og gennem begrænset adgang til dokumenter til at downloade og udskrive en papirkopi til dit personlige brug eller til at købe produkter eller tjenester fra os, forudsat du ikke ændrer eller fjerner noget af indholdet eller nogen dele af hjemmesiden uden vores udtrykkelige tilladelse til at gøre det, og at du ikke ændrer eller sletter nogen copyright, varemærker eller andre meddelelser om ejendomsret.

Du accepterer hermed at du ikke:

Kopierer, reproducerer, lagrer (i noget medie eller format), distribuerer, ændrer, skaber afledte værker fra hele eller dele af denne hjemmeside eller materialer og software, der leveres til dig igennem sitet foruden vores forudgående skriftlige samtykke (der kan gives eller tilbageholdes efter vores skøn). Brugere af denne hjemmeside, eller nogen af de materialer eller software på sitet eller som bliver leveret til dig herigennem, erklærer hermed ikke at anvende sitet til:

(A) Ulovlige formål eller formål i strid med gældende lovgivning.

(B) Kommerciel udnyttelse uden vores forudgående skriftlige samtykke.

(C) Ethvert formål eller på anden måde, der kan give et falsk eller vildledende indtryk af os, vores medarbejdere eller vores tjenester.

(D) Brug, upload eller overførsler.

(E) Ethvert materiale, der er æreskrænkende, fornærmende, uanstændigt eller på anden måde ulovligt, eller som kan forårsage lovovertrædelse eller angst, eller som kan påvirke eller krænke nogen anden person.

(F) Enhver enhed, software, fil eller mekanisme, som kan forstyrre den korrekte funktion af denne hjemmeside eller vores systemer.

(G) Etablerer et link til denne hjemmeside fra en anden hjemmeside, intranet eller extranet websted uden vores forudgående skriftlige samtykke.

(H) Dekompilere, adskille eller foretage reverseengineering (eller forsøge at gøre nogen af dem) på typer af software eller andre materialer på eller via denne hjemmeside.

(I) Gøre noget som kan forstyrre eller afbryde denne hjemmeside eller vores service.

(J) Opfordre eller tillade andre til at gøre noget af ovenstående.

I tilfælde af, at du ikke overholder ovennævnte begrænsninger, kan enhver, der berøres af dine handlinger gøre et KRAV MOD DIG OG / ELLER Mecindo Web ApS. Vi vil forfølge et hvert krav mod dig for vores tab og omkostninger (herunder sagsomkostninger), som vi lider som følge af dine handlinger.

Egnethed af materialer

Vi giver ikke nogen sikkerhed for, at de materialer, som bliver leveret eller bliver gjort tilgængelige for dig på eller via denne hjemmeside er egnet til dine krav eller, at de er sikre, fejl- eller virusfri, og vi står ikke til ansvar for disse materialer.

Hjemmesidens tilgængelighed

Denne hjemmeside er til fri afbenyttelse, og vi giver ingen garanti for, at det vil være afbrydelser eller fejl. Vi forbeholder os ret til at ændre, suspendere eller inddrage hele eller en del af hjemmesiden eller noget af dens indhold til enhver tid uden varsel og uden at pådrage os noget ansvar.

Links fra dette website

Vi kan fra tid til anden give links fra denne hjemmeside til websteder, der ejes og kontrolleres af tredjeparter. Disse links er kun for din bekvemmelighed, og vi har ingen kontrol over og står ikke til ansvar for disse websites.

Overvågning

Vi overvåger aktiviteter og indhold på denne hjemmeside og træffer de foranstaltninger vi finder passende, hvis vi har mistanke om du kan være i strid med disse vilkår og betingelser, herunder suspension, knyttebetingelser til eller blokering af din adgang til og/eller anmelde det til de myndigheder som er relevante i forhold til dine aktiviteter.

Sikkerhed

Vi benytter sikkerhedsteknologi som nærmere beskrevet i vores fortrolighedspolitik - dog er Internettransmissioner aldrig helt privat eller en sikker sag, og der er en risiko derfor at enhver meddelelse eller oplysninger du sender til os fra denne hjemmeside kan blive opfanget og potentielt blive læst af andre. Vi har intet ansvar for eventuelle transmissioner du sender til os, og du gør det helt på egen risiko.

Nøjagtigheden af oplysningerne

Vi sørger for at sikre, at alle tilgængelige oplysninger på vores hjemmeside om vores forretning, tjenester eller produkter, der er nævnt er korrekte. Men disse udvikler sig løbende, og der kan lejlighedsvis være forældede oplysningerne. Medicinsk, kommerciel og juridisk praksis ændres ofte, og indholdet på denne hjemmeside, i eventuelle nyhedsbreve og andre henvendelser, der tilbyder vejledning er udarbejdet til almen interesse, og ikke som en erstatning for specifik medicinsk, juridisk eller anden professionel rådgivning og bør ikke læses eller anvendes som sådan. For nøjagtig aktuel information, bør du kontakte os, og/eller din praktiserende læge direkte.

Disclaimer

Mecindo Web ApS garanterer IKKE og repræsenterer IKKE, at materialet på denne hjemmeside er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle eller at hjemmesiden vil være fri for fejl og virus. Intet på denne hjemmeside skal opfattes som MEDICINSK, kommercielt, juridisk eller anden form professionel rådgivning. DETALJERET professionel rådgivning bør indhentes af din egen læge inden du tager, eller afholder dig fra, enhver handling baseret på nogen af de oplysninger eller materiale på denne hjemmeside ELLER nogen form for kommunikation leveret til dig som følge af din registrering.

Ansvar for vores fejltagelser

Vi er IKKE ansvarlige for tab eller skade (I KONTRAKT, UAGTSOMHED ELLER ANDET) hvor:

(A) Der IKKE er brud på en juridisk ansvarspligt overfor dig;

(B) Skaden IKKE er for en overskuelig følge af en sådan handling BRUD, ELLER

(C) Tab eller skade, eller stigning i tab eller skade, som er resultat fra en misligholdelse af DISSE VILKÅR OG BETINGELSER.

INTET I DISSE VILKÅR OG BETINGELSER UDELUKKER ELLER BEGRÆNSER VORES ANSVAR FOR BEVIDST URIGTIGE OPLYSNINGER ELLER DØD eller personskade forårsaget af vores forsømmelighed. INTET I DISSE VILKÅR OG BETINGELSER SKAL få indflydelse på dine rettigheder.

Tredjemands rettigheder

Intet i disse vilkår og betingelser er beregnet til at, og heller ikke en fordel for, nogen tredjepart som følge af ”Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999”, og en person der ikke er part i disse vilkår og betingelser har ingen rettigheder til at håndhæve dem.

Gældende lov

Disse vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Danmark. Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Den nye version vil blive offentliggjort på denne hjemmeside, og vil i kraft øjeblikkeligt ved postering. Seneste opdatering 05-06-2019

Hvis du bruger hjemmesiden efter nye vilkår og betingelser er trådt i kraft, vil du med din brug anerkende AT VÆRE BUNDET AF DE NYE BETINGELSER.

     

Registrering

Ingen registrering er påkrævet for at bruge denne tjeneste.

Giv præcise oplysninger

Det er vigtigt, at de oplysninger du giver er korrekte, og at du fortæller alle relevante fakta, da dette kan påvirke de råd du får. Hvis du angiver oplysninger om andre personer end dig selv skal du sørge for, at de forstår, hvordan deres oplysninger vil blive brugt  og, at du har deres fuldmagt til at give det til os og give de relevante tilladelser på deres vegne. Ved at give deres oplysninger til os bekræfter du, at dette er tilfældet

Spørg Mecindo - de råd, du får

Vi får råd til dig fra et panel af medicinske eksperter, som er baseret på de oplysninger du giver.

ADVARSEL

Du skal tjekke ENHVER rådgivning fra vores panel med din egen praktiserende læge FØR du tager eller afstår fra en FREMGANGSMÅDE eller behandling. Hvis du ikke gør dette kan du SKADE dit helbred ALVORLIGT og vi tager ikke ansvar for dette.

Køb af varer

Følgende vilkår gælder ved køb af varer og tjenesteydelser fra Mecindo.dk og sub-domæner. Disse er ekstra betingelser og supplere vores generelle hjemmeside vilkår, som også er gældende. DISSE VILKÅR OG BETINGELSER kan ændres til enhver tid og VILKÅR OG BETINGELSER, DER GÆLDER FOR HVER ordre er dem på webstedet på tidspunktet du afgiver din bestilling. HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM SERVICE KONTAKT OS. DISSE VILKÅR OG BETINGELSER indeholder vigtige oplysninger om dine rettigheder og er juridisk bindende. DU BØR udskrive og gemme en kopi heraf i dine arkiver.

Aldersbegrænsning

Vi accepterer kun ordre fra personer på 18 år eller derover. Ved at placere en ordre bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Bopæl

Vi accepterer ordrer og afsender ordrer til Danmark, Grønland og Færøerne.

Når du bestiller

Det er dit ansvar at verificere at din ordre er korrekt førend du indsender denne til os.

Priser

Alle priser på denne hjemmeside er angivet i danske kroner, og inkluderer moms og andre afgifter, medmindre andet er udtrykkeligt beskrevet. Vi sørger for at alle prisinformationer på vores hjemmeside er korrekte, men det kan ske at der opstår fejl. Vi verificerer priserne på vores afsendelsescenter. Hvis den korrekte pris er mindre end den på hjemmesiden på det tidspunkt hvor du bestiller din ordre, vil vi naturligvis kun opkræve den mindste pris. Hvis prisen er højere end den på hjemmesiden, vil vi kontakte dig med den information du har givet os da du bestilte, og give dig muligheden for at annullere din ordre eller betale den korrekte pris.

Betaling

På mecindo.dk kan der betales med:

 • VISA/Dankort 
 • VISA
 • VISA  Electron
 • MasterCard
 • MaestroCard

Der tages ikke gebyr ved betaling for ovenstående betalingskort på mecindo.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra mecindo.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Rabatter og værdikuponer

Enhver rabat eller værdikupon vil indeholde tilføjet vilkår og eksklusioner og vi anbefaler at du læser disse vilkår og eksklusioner inden du bruger disse.

Nøjagtigheden af oplysningerne.

Vi prøver at sikre at alle informationer og farver er korrekte på deres udgivelsestidspunkt.  Men repræsentationen af farver i din browser kan variere fra de faktiske farver af de produkter vi leverer. Enhver typografisk, skrivefejl eller anden fejl er underlagt korrektion uden ansvar fra vores side af. Ethvert råd eller enhver anbefaling som du har modtaget på denne hjemmeside eller på anden måde givet af os eller en af vores ansatte eller agenter, følger du eller handler du efter på eget ansvar og vi er ikke ansvarlige for disse råd eller anbefalinger.

Indgåelse af bindende kontrakt

Når vi modtager en ordre fra dig om, at du gerne vil købe varer fra os, vil vi bekræfte, at vi har modtaget din ordre på den e-mail, du har givet os i din bestilling. Vores professionelle adfærdskodeks og juridiske restriktioner kan imidlertid begrænse antallet af varer, som vi er tilladt at levere til dig, og hvis dette er tilfældet, har vi ikke nogen forpligtelser til at levere et antal der overskrider det tilladte maksimum i den relevante situation, og vi vil kun opkræve beløb for det antal vi rent faktisk leverer.

Ikke tilgængelig/substitutter

Vi forbeholder os ret til at ændre specifikationen af varer, som er nødvendige for at være i overensstemmelse med alle gældende standarder eller EU-krav. Vi forsøger at have tilstrækkeligt på lager til at imødekomme efterspørgslen, men lejlighedsvis kan elementer være udsolgt eller utilgængelig fra vores leverandører. Alle elementer, der sælges via denne hjemmeside er underlagt tilgængelighed. Hvis nogen af punkterne på din ordre ikke er tilgængelige, kontakter vi dig med henblik på valget mellem annullering af din ordre eller at få tilsendt en erstatning med tilsvarende specifikation.

Levering af ordrer

Levering

De fleste af vores varer bliver pakket og afsendt indenfor 48 timer efter ordremodtagelse. Vi sender pakkerne med Post Danmark og DAO, hvilket omfatter pakning, håndtering, leveringsforsikring og Track & Trace sporing med Post Danmark eller DAO. Normalt bliver varerne leveret senest 2-4 arbejdsdage efter afsendelse, men ordren kan tage op til ti arbejdsdage (dette omfatter ikke søndage) før levering. Hvis du ikke modtager dine varer inden for fem dage (ekskl. søndage) bedes du venligst kontakte os. Du kan kontakte os på info@mecindo.dk, hvor du bedes angive dit navn, e-mail samt ordrenummer og en kort beskrivelse af hændelsen.  Vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Hos Mecindo.dk har vi gratis levering på ordrer over 499 kr. ved valg af levering uden omdeling og ved levering til erhvervsadresse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 • Levering uden omdeling - 2- 4 hverdage - 29,00 kr. - fri fragt ved køb over 499 kr.
 • Levering med omdeling - 2- 4 hverdage - 39,00 kr. - ingen fri fragt uanset ordrebeløb.
 • Levering til erhvervsadresse - 2-4 hverdage - 35 kr. - fri fragt ved køb over 499 kr.

Vi leverer til Grønland og Færøerne ( her gælder ingen ingen fri fragt over 499 kr og andre fragtpriser.)

Indberetning af fejl

Du bør kontrollere de varer, som du har fået udskrevet omhyggeligt, straks efter modtagelsen. Hvis du mener, der kan have været en udleveringsfejl, bør du straks kontakte os, og bør ikke tage eller bruge af denne vare.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mecindo.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kundeservice@mecindo.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette afsnit om handelsbetingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Forseglede varer f.eks. fødevarer, medicinsk udstyr, naturlægemidler, kosttilskud, helsekostprodukter og kosmetik er undtaget fortrydelsesretten, hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

Disse varetyper er af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet. 

Ved køb af naturlægemidler er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, hvis man ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Vi giver ikke pengene tilbage for lægemidler. I henhold til bekendtgørelse om forhandling af håndkøbslægemidler uden for apotek, § 14, stk. 2, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Vi betragter derfor returnerede lægemidler som 100 % værdiforringede fra det øjeblik varen bliver afsendt.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art.

Hvis varen er åbnet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik:  Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du har juridisk ansvar for at opbevare varer fornuftigt, indtil de er returneret til os.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes til:

Mecindo Web ApS
Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, men ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular

Bemærk!  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til pakkebokse.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på mecindo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten begrænses for så vidt angår medicinske præparater i forhold til det enkelte produkts holdbarhed. Se mere i indlægssedlen.

Det betyder, at vi erstatter varen gratis eller refunderer den pris, du har betalt sammen med den portoopkrævning, du har betalt for levering. Der kan være tilføjet fabrikantgarantier på visse af produkterne, såsom elektriske varer, som giver dig ekstra rettigheder. Du bør kontrollere dette omhyggeligt.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Mecindo Web ApS

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at returnere en ødelagt eller defekt vare bør du følge instruktionerne i vores returneringspolitik, der er inkluderet ved levering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig e Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du vil klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på tlf. 89 88 44 80 eller på kundeservice@mecindo.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du få hjælpe af E-mærket eller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen ved at klikke her.

Sundheds- og sikkerhedsadvarsel

MEDICINSKE PRODUKTER

Ikke alle produkter er egnet til at alle medicinske sygdomme og ind imellem kan dette produkt forstyrre enhver behandling du modtager eller forværre en tilstand. Du bør kontrollere med din læge, inden du bruger enhver medicinsk produkt.

Undladelse af dette kan alvorligt skade dit helbred, og vi tager ikke ansvar for det.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi har samlet oplysninger om hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du bruger mecindo.dk i vores persondatapolitik - klik her for at læse den

Registrering

For besøgende på denne hjemmeside kan det være nødvendigt at tilmelde sig for at kunne bestille varer det er f.eks. nødvendigt for at bestille medicin. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere. Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under registreringen er præcise og fuldstændige. Du accepterer ligeledes at opdatere dine patientoplysninger straks, hvis de ændres. Alle registreringsoplysninger, du giver vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herpå.

For at du kan indgå aftale med os på mecindo.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail adresse

Vi opfordrer derudover til at du oplyser os dit telefonnummer så vi nemt og hurtigt kan afklare evt. komplikationer i forhold til din ordre.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mecindo Web ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vores interne arbejdsgange begrænser så vidt muligt adgangen til de oplysninger, der registreres om dig til de relevante medarbejdere, men vise personalegrupper, herunder den it-system ansvarlige og den ansvarshavende farmaceut, har adgang til alle kundeoplysninger.

Den dataansvarlige for mecindo.dk er Mecindo Web ApS

Mecindo.dk kan generelt kun tilgås via krypterede forbindelser (SSL-kryptering) og du bør derfor se et hængelås ikon i din browsers adresselinje som viser, at data, der overføres mellem din browser og Mecindo, hverken kan ses eller manipuleres af uautoriserede brugere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men sikre med fysisk og elektronisk adgangskontrol, at kun relevante medarbejdere har adgang til dem. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til Mecindo Web ApS via e-mail info@mecindo.dk. Oplysninger afgivet til mecindo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Mecindo Web ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mecindo Web ApS via e-mail (info@mecindo.dk).

Brugernavn og adgangskoder

Under registreringsprocessen bliver du tildelt din egen adgangskode, som skal være unik for dig. Du er ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer. Ønsker du en adgangskode vil det være muligt at ændre det inde under ”min konto”.

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis du ønsker, at gøre fortrydelsesretten gældende

Formularen findes også i PDF-udgave her: https://mecindo.dk/fortrydelsesformular.pdf

MODTAGER:

Mecindo Web ApS

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

info@mecindo.dk:


- Jeg / vi (*) meddeler herved, at jeg / vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min / vores (*) købsaftale om følgende varer (*) / levering af følgende tjenesteydelser (*):

   

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

 

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

 

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

 

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

- Dato

 

(*) Det ikke relevante udstreges

 Club Mecindo Medlemsbetingelser

Det følgende er kun gældende ved tilmelding til Club Mecindo.


Dine fordele som Club Mecindo medlem

Når du tilmelder dig Club Mecindo får du helt automatisk 5% rabat på alle varer*, gratis fragt til pakkeshop samt udvidet returret på 60 dage.


Du får også adgang til tilbud og rabatkoder, som kun tilbydes til Club Mecindo medlemmer.

Et Club Mecindo medlemskab koster kun 59 kr. månedligt.


*Håndkøbslægemidler er pga. lovgivning undtaget denne rabat.


Sådan tilmelder du dig og får alle fordelene ved Club Mecindo


Du kan nemt tilmelde dig Club Mecindo ved blot at tilføje medlemskabet til indkøbskurven, sammen med de andre varer du ønsker.

Det er også muligt at købe et medlemskab uden at købe andre varer samtidigt.

Når du har fundet alle de varer du ønsker, skal du gå til kassen og gennemføre købet.

Der vil samtidigt blive oprettet en konto, hvor du skal logge ind på i fremtiden når du bestiller.

Din rabat på 5% og gratis fragt vil fremadrettet automatisk blive fratrukket indkøbskurven når du bestiller.


Kan jeg købe uden at være medlem?

Du kan altid handle på mecindo.dk uden at tilmelde dig noget medlemskab.

Hvis du ikke aktivt selv tilmelder dig Club Mecindo, ved at tilføje medlemskabet til indkøbskurven, bliver du ikke tilmeldt noget medlemskab.

Hvis du køber uden at tilmelde dig Club Mecindo får du dog ikke varerne til den særligt lave medlemspris.


Vores normale priser er dog stadig ganske lave sammenlignet med andre butikker og webshops.

Begrænsninger i brug af Club Mecindo

Dette medlemskab er kun til brug af privatpersoner og er ikke tiltænkt virksomheder. Det vil sige, at dit medlemskab er personligt og kun forbeholdt til eget forbrug.

Du kan ikke kombineret din 5% rabat med rabatkoder. Rabatten gives på produkters normal pris og kan dermed ikke anvendes på allerede nedsatte varer.


Accept af medlemsbetingelser

Når du accepterer de gældende medlemsbetingelser for Club Mecindo accepterer du, at Mecindo Web ApS må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Dit medlemskab bliver automatisk fornyet hver måned indtil du selv vælger at opsige det.

Derudover accepterer du, at Mecindo Web ApS må tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du jævnligt modtager tilbud på relevante produkter, særlige rabatter og nyt fra vores blog. Du vil også modtage ekstraordinære rabatter og rabatkoder som udelukkende gælder for Club Mecindo medlemmer.


Kvittering for oprettelse af medlemsskab

Efter dit første køb af et Club Mecindo medlemsskab, vil du modtage en kvittering på den e-mail adresse du har angivet ved bestilling . 

Bindingsperiode

Du er kun bundet af den seneste periode du har betalt for. Du kan til enhver tid afmelde dig dit medlemskab. Dit medlemskab ophører efter den periode du senest har betalt for slutter.


Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan opsige dit medlemskab ved at sende en mail til vores kundeservice på info@mecindo.dk eller ved at ringe til os på 89 88 44 80 i vores åbningstid.


Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende hævninger af medlemskab, med mindre medlemskabet i mellemtiden er opsagt, jf. regler for opsigelse.


Procedure ved nyt betalingskort

Hvis betalingskortet ikke længere kan anvendes (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Fortrydelsesret

Du har den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Det betyder at fristen for fortrydelse af dit medlemskab udløber 14 dage efter aftalen blev indgået.

Aftalen er indgået på det tidspunkt, hvor du har foretaget og gennemført dit første køb på mecindo.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende betaling af medlemskab.

Fortrydelsesretten bortfalder når du aktivt bruger dit abonnement første gang ved, at gennemføre en ordre.

Ønsker du at fortryde dit medlemskab, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse underrette os om dette.Misbrug af medlemskab

Mecindo Web ApS forbeholder sig retten til at annullere et medlemskab og lukke til brugen af dette, hvis der er grund til at tro medlemskabet bliver misbrugt. Alle igangværende ordrer vil også blive annulleret.