Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse hvordan vi hos Web Nordic A/S (”Mecindo.dk” eller ”vi”) anvender og sikrer dine personlige data.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.
Oplysninger afgivet til mecindo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjeparter. 

Information indsamles bl.a. gennem brugen af cookies. Vi bruger cookies til statistik og markedsføring. Brug af cookies omfatter også automatisk indsamling af information fra alle de enheder (fx computer, tablet, mobil), du bruger til at besøge vores hjemmesider.

Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi bruger cookies. Læs vores cookiepolitik.

1. Dataansvarlig

Web Nordic A/S er dataansvarlig for dine persondata.

Web Nordic A/S
Hammerholmen 18 
2650 Hvidovre 
CVR: 12072279 
info@mecindo.dk

Vi har indgået Databehandleraftaler med alle nødvendige databehandlere, som behandler dine persondata. Dine data behandles efter Vores instruks, og vi fører løbende kontrol med vores databehandlere.
Vi overfører ikke dine persondata til databehandlere uden for EU og EØS.

 

Vores oplysningspligt over for dig

Når vi indsamler persondata om dig, skal vi oplyse dig om det samtidig med, at vi indsamler disse data. For at du er oplyst bredest muligt, opfordrer vi dig til at læse alle punkter i denne Privatlivspolitik.

Klikker du videre fra siden, bekræfter du, at vi har opfyldt vores oplysningspligt.

 2. Klagemulighed og adgang til dine personoplysninger

Du har til enhver tid ret til indsigt, udlevering samt korrigering af de oplysninger vi behandler om dig, foruden få lovbestemte undtagelser. Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse imod indsamling og videre behandling af dine personlige data.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette samtykke, dette vil dog ikke have indvirkning for lovligheden af den databehandling som er foregået forud for din tilbagekaldelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du at rette eller få slettet personlige oplysninger, kan du til enhver tid rette henvendelse til Web Nordic A/S på mail info@mecindo.dk, tlf. 89 88 44 80 eller via brev på adressen:

Web Nordic A/S
Hammerholmen 18, 
2650 Hvidovre

3.Indsamling af personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i ét eller flere af følgende tilfælde:

  • Hvis du indgår et kundeforhold med os
  • Hvis du registrerer dig som kunde på vores hjemmeside
  • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du kommunikerer med os

Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under oprettelse af kundeprofil, er præcise og fuldstændige. Alle registreringsoplysninger du giver os vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herom. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere. 

Følgende typer personoplysninger kan Web Nordic A/S registrere om dig 

  • Kontaktoplysninger, herunder adresse, navn, telefonnummer og e-mailadresse
  • IP-adresse
  • Oplysninger om din internet browser, styresystem og enhed
  • Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

3.1 Påkrævet information

Følgende oplysninger er obligatoriske

  • Navn, e-mail, telefonnummer, adresse hvis du ønsker levering af en fysisk ordre
  • Navn og e-mail hvis du ønsker tilmelding af nyhedsbrev4. Behandling af personoplysninger

4. Behandling af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger primært for at kunne behandle de serviceanmodninger vi modtager fra dig i forbindelse med handel på vores hjemmeside. Herudover behandler vi også personoplysninger med vores legitime formål at videreudvikle og forbedre vores produkter og services, foretage markedsføring og for at føre statistik over vores kundesegmenter og produkter.

4.1 Levering af ydelser

Til levering af vores ydelser som online butik behandler vi følgende kategorier af personoplysninger som udelukkende bliver indsamlet direkte fra dig. 

Alm. personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • Firmanavn (valgfri)
  • E-mail
  • Telefonnummer

Personoplysningerne anvendes til at kontakte dig og i forbindelse med levering af produkter og tjenester som du har købt eller tilmeldt dig på vores hjemmeside. Nedenstående behandling af dine oplysninger sker kun efter du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke hertil, dog kun såfremt der ikke findes dispensation i loven for at vi må kontakte dig uden dit forudgående samtykke.

  • Nyhedsbreve: Vi anvender oplysningerne til fremsendelse af nyhedsbreve som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Vi anvender oplysningerne i forbindelse med kundeservice angående din ordre på vores hjemmeside samt andre henvendelser du måtte indlede.
  • Ved ordrebestilling i vores webbutik
  • Ordrebekræftelse og faktura sendt direkte efter gennemførelse af ordre
  • Forsendelse af varer
  • Reklamationer
  • Ved betaling i forbindelse med varekøb
  • Returnering af vare og annullering af ordre

Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til samarbejdspartnere for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancer af ordre
    • Teknisk support og kundeservice
    • Intern optimering af produktforslag og søgeresultater
  2. Hvis det kræves i form af en domstolsafgørelse eller en gældende lovgivning
  3. Med henblik på markedsføring af vores produkter og tjenester til data og analysebureauer

4.2 Produktudvikling og statistik

Produktudvikling: Ved brugen af vores hjemmesider indsamles personoplysninger til brug i undersøgelser, statistik og analyse med det formål at forbedre vores produkter og tjenester.

Statistik: Vores statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende de enkelte undersider har haft, hvor de kommer fra, på hvilken side websitet forlades mm.

På Web Nordic A/S anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger hjemmesiden, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: personalisering af markedsføringen mod brugerne samt at skabe øget brugervenlighed. 

Alm. Personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Købs- og bestillingshistorik
  • Interesser og preferencer, blandt andet indsamlet igennem brug af Cookies
  • Køn
  • Alder
  • Geo position

Oplysningerne indhentes direkte fra dig. Oplysningerne behandles med det formål at udvikle nye og forbedre eksisterende produkter hos Web Nordic A/S, optimere brugeroplevelsen eller til udarbejdelse af statistikker. 

Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til leverandører vi samarbejder med for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancetjenester
    • Teknisk support og kundeservice
  2. Hvis det er påkrævet i form af en domstolsafgørelse eller en anden gældende lovgivning
  3. Med det formål at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester
    • Til data og analysebureauer
    • Konsulentvirksomheder

4.3 Markedsføring

Vi anvender personoplysninger til markedsføringsmæssige formål. Oplysningerne bruges til at målrette vores kommunikation med dig baseret på dine interesser og din digitale adfærd på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og igennem din købshistorik. Vi behandler i denne forbindelse følgende type personoplysninger. 

Alm. Personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Købs- og bestillingshistorik
  • Interesser og præferencer, blandt andet indsamlet igennem brug af cookies
  • Køn
  • Alder
  • Geo position

Oplysningerne indhentes direkte fra dig. Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til leverandører vi samarbejder med for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancetjenester

4.4   Dit samtykke og tilbagetrækning af dit samtykke

Hvis du har givet dit samtykke til at modtage digitale markedsføringsmaterialer og ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan du let og til enhver tid afmelde ved at klikke på Afmeldingsfunktionen i fx e-mailnyhedsbrevet.

Hvis du afmelder, vil vi gemme og føre en fortegnelse over din afmelding. Det er nødvendigt for ikke at genere dig med uønsket markedsføring i fremtiden.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine persondata på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

 5. IT sikkerhed

Under registreringsprocessen tildeler vi dig automatisk en stærk adgangskode. Du kan bruge denne adgangskode i kombination med din e-mailadresse til logge ind på mecindo.dk. Hvis du er bange for at din adgangskode er blevet afluret eller blot ønsker, at ændre den til en der er nemmere at huske, kan du, når du er er logget ind, skifte kodeordet fra siden Min Konto.

Adgangskoden er den primære beskyttelse af adgangen til din kundeprofil på Web Nordic A/S. Det er derfor særligt vigtigt at du vælger en sikker adgangskode og at du passer godt på den. Du er selv ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer.

Mecindo.dk kan generelt kun tilgås via krypterede forbindelser (SSL-kryptering) og du bør derfor se et hængelåsikon i din browsers adresselinje som viser, at de data der overføres mellem din browser og Web Nordic A/S, hverken kan ses eller manipuleres af uautoriserede brugere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men sikrer med fysisk og elektronisk adgangskontrol, at kun relevante medarbejdere har adgang til dem. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til Web Nordic A/S via e-mail info@mecindo.dk

Vores it-medarbejdere kontrollerer løbende, at vores website ikke indeholder virus, malware eller andre fejl, der kan påvirke brugernes it-systemer, men vi påtager os intet ansvar for websidernes tilgængelighed eller tab som følge af brug af dem.

E-mails sendt via (det åbne) internet til Web Nordic A/S er muligvis ikke krypteret, og vi anbefaler derfor, at man enten helt undlader at sende personlige oplysninger til os via e-mail eller krypterer emails med vores offentlige PGP-nøgle

Alle betalinger på Web Nordic A/S sker igennem en sikker krypteret forbindelse i et separat betalingsvindue hos vores betalingsudbyder Quickpay. Alle betalingsoplysninger er krypteret og er kun tilgængelige for betalingsudbyderen og Web Nordic A/S har ingen rettigheder til disse.

6. Opbevaring af dine persondata

Det kan variere, hvor længe vi opbevarer dine persondata, da det afhænger af system og sammenhæng.

Dog kan vi oplyse dig om, at vi lægger vægt på kun at opbevare dine persondata, så længe det er nødvendigt i forhold til administration og daglig drift mht. dine køb, efterfølgende kundeservice, evt. reklamationer eller det er påkrævet for at efterleve gældende lovgivning, som fx bogføringsloven.
Disse data opbevares i løbende kalenderår plus 5 år.

Vi sletter eller anonymiserer dine persondata på det tidspunkt, hvor der ikke længere er et formål med at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine persondata ligger i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning eller anonymisering er muligt.

 7. Cookies på Mecindo

På Mecindo.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner. Læs mere om vores cookiepolitik her.

8. Dine rettigheder

Vi har stor fokus på at behandle og gemme dine persondata i overensstemmelse med ikke kun lovgivning, men også almindelig sund fornuft og etik. Vi vil altid gøre vores bedste for at efterleve dine ønsker og håndhævelse af dine rettigheder.

Du skal dog være opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være undtagelser til rettighederne.

Du kan læse mere i Datatilsynets vejledning om den registreredes rettigheder.

 

Din ret til indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler, herunder formål.

 

Din ret til berigtigelse (rettelse) af dine persondata

Vi kan ved en fejl have registreret forkerte data om dig. Du har til enhver tid ret til at få ukorrekte data rettet.

 

Din ret til sletning (eller retten til at blive glemt)

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine persondata, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Én af en række betingelser skal dog være opfyldt. Du kan læse mere om lovgivningen på datatilsynet.dk.

 

Din ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine persondata begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle dine data – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Din ret til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at modtage dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse persondata fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.

 

Din ret til indsigelse

Hvis du vil gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata kan du sende en mail.

Vores opdatering af denne privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Vi kan ændre privatlivpolitikken på ethvert tidspunkt, så du bedes tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer jævnligt. Datoen for opdatering kan ses øverst på denne side.

Ved fortsat at anvende vores hjemmeside og tjenester, accepterer du ændringerne.

 

Sådan kontakter du os

Hvis du ønsker at kontakte os om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine persondata eller at klage over vores behandling af dine persondata, opfordrer vi dig til at sende en mail til info@mecindo.dk, hvor du i titlen skriver, hvilket emne din henvendelse drejer sig om.

Web Nordic A/S
Hammerholmen 18 
2650 Hvidovre 
CVR: 12072279
info@mecindo.dk