Persondatapolitik

I det følgende kan du læse hvordan vi hos Mecindo Web ApS behandler og sikrer dine personlige data. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.
Oplysninger afgivet til mecindo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjeparter. 

1. Dataansvarlig

Mecindo Web ApS
Hammerholmen 18
2650 Hvidovre
CVR: 39018993
info@mecindo.dk

2. Klagemulighed og adgang til dine personoplysninger

Du har til enhver tid ret til indsigt, udlevering samt korrigering af de oplysninger vi behandler om dig, foruden få lovbestemte undtagelser. Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse imod indsamling og videre behandling af dine personlige data.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette samtykke, dette vil dog ikke have indvirkning for lovligheden af den databehandling som er foregået forud for din tilbagekaldelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du at rette eller få slettet personlige oplysninger, kan du til enhver tid rette henvendelse til Mecindo Web ApS på mail info@mecindo.dk, tlf. 89 88 44 80 eller via brev på adressen:

Mecindo Web ApS
Hammerholmen 18,
2650 Hvidovre

3. Indsamling af personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i ét eller flere af følgende tilfælde:

  • Hvis du indgår et kundeforhold med os
  • Hvis du registrerer dig som kunde på vores hjemmeside
  • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du kommunikerer med os

Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under oprettelse af kundeprofil, er præcise og fuldstændige. Alle registreringsoplysninger du giver os vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herom. Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere.

Følgende typer personoplysninger kan Mecindo Web ApS registrere om dig

  • Kontaktoplysninger, herunder adresse, navn, telefonnummer og e-mailadresse
  • IP-adresse
  • Oplysninger om din internet browser, styresystem og enhed
  • Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

3.1 Påkrævet information

Følgende oplysninger er obligatoriske

  • Navn, e-mail, telefonnummer, adresse hvis du ønsker levering af en fysisk ordre
  • Navn og e-mail hvis du ønsker tilmelding af nyhedsbrev

4. Behandling af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger primært for at kunne behandle de serviceanmodninger vi modtager fra dig i forbindelse med handel på vores hjemmeside. Herudover behandler vi også personoplysninger med vores legitime formål at videreudvikle og forbedre vores produkter og services, foretage markedsføring og for at føre statistik over vores kundesegmenter og produkter.

4.1 Levering af ydelser

Til levering af vores ydelser som online butik behandler vi følgende kategorier af personoplysninger som udelukkende bliver indsamlet direkte fra dig.

Alm. personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • Firmanavn (valgfri)
  • E-mail
  • Telefonnummer

Personoplysningerne anvendes til at kontakte dig og i forbindelse med levering af produkter og tjenester som du har købt eller tilmeldt dig på vores hjemmeside. Nedenstående behandling af dine oplysninger sker kun efter du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke hertil, dog kun såfremt der ikke findes dispensation i loven for at vi må kontakte dig uden dit forudgående samtykke.

  • Nyhedsbreve: Vi anvender oplysningerne til fremsendelse af nyhedsbreve som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Vi anvender oplysningerne i forbindelse med kundeservice angående din ordre på vores hjemmeside samt andre henvendelser du måtte indlede.
  • Ved ordrebestilling i vores webbutik
  • Ordrebekræftelse og faktura sendt direkte efter gennemførelse af ordre
  • Forsendelse af varer
  • Reklamationer
  • Ved betaling i forbindelse med varekøb
  • Returnering af vare og annullering af ordre

Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til samarbejdspartnere for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancer af ordre
    • Teknisk support og kundeservice
    • Intern optimering af produktforslag og søgeresultater
  2. Hvis det kræves i form af en domstolsafgørelse eller en gældende lovgivning
  3. Med henblik på markedsføring af vores produkter og tjenester til data og analysebureauer

4.2 Produktudvikling og statistik

Produktudvikling: Ved brugen af vores hjemmesider indsamles personoplysninger til brug i undersøgelser, statistik og analyse med det formål at forbedre vores produkter og tjenester.

Statistik: Vores statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende de enkelte undersider har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Mecindo Web ApS anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger hjemmesiden, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: personalisering af markedsføringen mod brugerne samt at skabe øget brugervenlighed.

Alm. Personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Købs- og betsillingshistorik
  • Interesser og preferencer, blandt andet indsamlet igennem brug af Cookies
  • Køn
  • Alder
  • Geo position

Oplysningerne indhentes direkte fra dig. Oplysningerne behandles med det formål at udvikle nye og forbedre eksisterende produkter hos Mecindo Web ApS, optimere brugeroplevelsen eller til udarbejdelse af statistikker.

Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til leverandører vi samarbejder med for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancetjenester
    • Teknisk support og kundeservice
  2. Hvis det er påkrævet i form af en domstolsafgørelse eller en anden gældende lovgivning
  3. Med det formål at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester
    • Til data og analysebureauer
    • Konsulentvirksomheder

4.3 Markedsføring

Vi anvender personoplysninger til markedsføringsmæssige formål. Oplysningerne bruges til at målrette vores kommunikation med dig baseret på dine interesser og din digitale adfærd på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og igennem din købshistorik. Vi behandler i denne forbindelse følgende type personoplysninger.

Alm. Personoplysninger f.eks.

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Købs- og bestillingshistorik
  • Interesser og præferencer, blandt andet indsamlet igennem brug af cookies
  • Køn
  • Alder
  • Geo position

Oplysningerne indhentes direkte fra dig. Vi kan viderelevere dine personoplysninger under følgende omstændigheder.

  1. Til leverandører vi samarbejder med for at understøtte vores virksomhed til:
    • Leverancetjenester

5. IT sikkerhed

Under registreringsprocessen tildeler vi dig automatisk en stærk adgangskode. Du kan bruge denne adgangskode i kombination med din e-mailadresse til logge ind på mecindo.dk. Hvis du er bange for at din adgangskode er blevet afluret eller blot ønsker, at ændre den til en der er nemmere at huske, kan du, når du er er logget ind, skifte kodeordet fra siden Min Konto.

Adgangskoden er den primære beskyttelse af adgangen til din kundeprofil på Mecindo Web ApS. Det er derfor særligt vigtigt at du vælger en sikker adgangskode og at du passer godt på den. Du er selv ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer.

Mecindo.dk kan generelt kun tilgås via krypterede forbindelser (SSL-kryptering) og du bør derfor se et hængelåsikon i din browsers adresselinje som viser, at de data der overføres mellem din browser og Mecindo Web ApS, hverken kan ses eller manipuleres af uautoriserede brugere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men sikrer med fysisk og elektronisk adgangskontrol, at kun relevante medarbejdere har adgang til dem. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til Mecindo Web ApS via e-mail info@mecindo.dk

Vores it-medarbejdere kontrollerer løbende, at vores website ikke indeholder virus, malware eller andre fejl, der kan påvirke brugernes it-systemer, men vi påtager os intet ansvar for websidernes tilgængelighed eller tab som følge af brug af dem.

E-mails sendt via (det åbne) internet til Mecindo Web ApS er muligvis ikke krypteret, og vi anbefaler derfor, at man enten helt undlader at sende personlige oplysninger til os via e-mail eller krypterer emails med vores offentlige PGP-nøgle

Alle betalinger på Mecindo Web ApS sker igennem en sikker krypteret forbindelse i et separat betalingsvindue hos vores betalingsudbyder Quickpay. Alle betalingsoplysninger er krypteret og er kun tilgængelige for betalingsudbyderen og Mecindo Web ApS har ingen rettigheder til disse.

6. Cookies på Mecindo

På Mecindo.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner. Læs mere om vores cookiepolitik her.