Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varene til dig.

For besøgende på denne hjemmeside kan det være nødvendigt at tilmelde sig for at kunne bestille varer – det er f.eks. nødvendigt for at bestille receptpligtig medicin.

Vi er ikke forpligtet til at acceptere en anmodning om registrering, og forbeholder os ret til at suspendere eller opsige adgangen til enhver tid, hvis din fortsatte brug af hjemmesiden menes at skade os eller andre brugere.

Ved at registrere dig til at bruge dette websted bekræfter du, at de oplysninger du giver under registreringen er præcise og fuldstændige. Du accepterer ligeledes at opdatere dine patientoplysninger straks, hvis de ændres. Alle registreringsoplysninger, du giver vil blive opbevaret sikkert og behandles i overensstemmelse med vores politikker herom.

For at du kan indgå aftale med os på mecindo.dk, har vi som minimum brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • 
E-mail adresse


Vi opfordre derudover til at du oplyser os dit telefonnummer så vi nemt og hurtigt kan afklare evt. komplikationer i forhold til din ordre.

Adgangskoder

Under registreringsprocessen tildeler vi dig automatisk en adgangskode som er umulig for andre at gætte. Du kan bruge denne adgangskode i kombination med din e-mailadresse til logge ind på mecindo.dk. Hvis du er bange for at din adgangskode er blevet afluret eller blot ønsker, at ændre den til en der er nemmere, at huske kan du, når du er er logget ind, skifte kodeordet fra siden Min Konto.

Adgangskoden den primære beskyttelse af adgangen til din kundeprofil på mecindo.dk. Det er derfor særligt vigtigt at du vælger en sikker adgangskode og at passer godt på den. Du er selv ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og for at sikre, at den ikke anvendes af andre personer.

Persondata og IT-sikkerhed

Den dataansvarlige er Mecindo Ltd. og personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til mecindo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand

Mecindo.dk kan generelt kun tilgås via krypterede forbindelser (SSL-kryptering) og du bør derfor se et hængelås ikon i din browsers adresselinje som viser, at data, der overføres mellem din browser og Mecindo, hverken kan ses eller manipuleres af uautoriserede brugere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men sikre med fysisk og elektronisk adgangskontrol, at kun relevante medarbejdere har adgang til dem. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til Mecindo Ltd. via e-mail info@mecindo.dk

Vores it-medarbejdere kontrollerer løbende, at vores website ikke indeholder virus, malware eller andre fejl, der kan påvirke brugernes it-systemer, men vi påtager os intet ansvar for websidernes tilgængelighed eller tab som følge af brug af dem.

E-mails sendt via (det åbne) internet til Mecindo er muligvis ikke krypteret, og vi anbefaler derfor, at man enten helt undlader at sende personlige oplysninger til os via e-mail eller kryptere emails med vores offentlige PGP-nøgle.

Cookies på mecindo.dk

På Mecindo.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies bruges på til:

  • at huske hvilke produkter der er lagt i indkøbskurven, når du handler på websitet.
  • at skabe øget brugervenlighed

En cookie er en betegnelse for det forhold, at der ved brugen af en webside lagres registreringer hos brugeren selv (på brugerens harddisk). Ved hjælp af sådanne registeringer kan webserveren eks. “huske” hvilket sprog brugeren gerne vil se siden på. På Mecindos website lagres der ikke personhenførbare oplysninger i en cookies, men der generes dog en cookie med en unik kode som bruges til, at holde styr på hvile varer brugeren har lagt i kurven og udløber når brugeren lukker sin browser. Herudover bruges cookies til, at gemme brugerens præferencer for hvilket sprog siden vises på og hvilken valuta priserne omregnes til.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie.

Logstatistik


Vort statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende de enkelte undersider har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Mecido.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til:
·  personalisering af markedsføringen mod brugerne
·  at skabe øget brugervenlighed