Vælg Kategori

Skønhed

Find naturlige skønhedsprodukter her!

viser 1 til 48 af 520 (11 sider )

Ægte beauty er selvforkælelse på højt plan

Både mænd og kvinder har godt af at bruge en dag eller nogle timer til at pleje og passe deres ydre beauty. Brug en del af søndagen eller en aften i ugen, og forkæl dig selv. Start evt. med et afslappende bad, hvis du har et badekar. Tilsæt en god badeolie eller dit favoritskumbad. Tænd for musikken, sluk telefonen, drik et glas vin og slap af!

Et brusebad kan også gøre det

Har du ikke et badekar, så kan du klare forkælelsen på anden vis. Tag et brusebad, og brug en hamphandske til at skrubbe kroppen godt igennem, eller brug en lækker body-scrub med den duft, du allerbedst kan lide. En body-scrub fjerner døde hudceller og øger blodcirkulationen - det er ægte body beauty!

Mere beauty mens du venter

Når du kommer ud af badet, så kryb i en badekåbe, tør håret, og giv det en hårkur. Vikl et håndklæde om håret, og lad kuren sidde, mens du slapper af, drikker et glas vin eller en kop te og får lidt at spise. Imens du venter, kan du pleje dine fødder, hænder og ansigt, som passende kan få påført en maske.
Smør dine fødder ind i en fed creme, og træk en strømpe eller en plastikpose over, så cremen rigtig kan trække ind. Fjerne hård hud, og laker evt. neglene, når fødderne er tørre.
Dine hænder trænger sikkert også til lidt kærlighed. Smør negle og neglebånd ind i f.eks. en styrkende serum eller olie, eller tag et håndbad med en dejlig olie i. 

Beauty and makeup og skønne kvinder

Når du har vasket hårkuren og ansigtsmasken væk og fået endnu et brusebad, hvor du naturligvis har brugt en dejlig og velduftende sæbe, så er det tid til at smøre kroppen ind og lade den få lidt body beauty.
Beauty and makeup hører uløseligt sammen, hvis du er kvinde, og når hele kroppen har fået en gang kærlighed, så kommer turen til ansigtet. Smør dit ansigt ind i en dejlig beroligende creme, læg en lækker makeup, eller forbered en dejlig makeup til næste dag.