Ørepropper

Læs mere Skjul

Viser 1 til 11

Ørepropper

Prøv ørepropper til svømning - og nyd vandet 100% 

Er du glad for at hoppe i vandet, men knap så glad for vand i ørerne, så er et par ørepropper til svømning det du har brug for. De lukker effektivt af, så vandet ikke trænger ind i øregangen, og i stedet for at irriteres af generende vand i øret, kan du fokusere på bare at nyde svømningen og vandet. Ørepropperne til svømning er lavet i et materiale, der kan lukke vandet ude og samtidig er smidigt nok til at sidde godt i øret - og de kan fås til både voksne og børn. 

Vi synes, du fortjener en god nattesøvn

Når vi sover, lades vore batterier op så alle dagens opgaver kan klares i godt humør - og derfor er det så vigtigt at sove godt ! Et par ørepropper til at sove med kan være det, der gør at du kan få den nødvendige dybe søvn uden forstyrrelser, og dermed være udhvilet og have overskud dagen derpå. Rejser du på ferie er det også en god idé at have et par ørepropper til at sove med i tasken, for du ved aldrig hvordan forholdene præcist er på forhånd, og din ferie kan kun blive bedre af en god nats søvn !

Med ørepropper fra Mecindo kan du rocke igennem

Til en god koncert eller festival om sommeren skal man kunne rocke igennem, men det kan være skadeligt for ørerne med al den gode musik og høje volumen. Men med et par ørepropper i tasken, kan du uden at bekymre dig spille luftguitar eller danse natten lang til dine yndlingssange. Det er selvfølgelig vigtigt, at du får et par ørepropper, der passer lige netop til dig, så tag et kig på vores udvalg her på siden og find dem, der passer bedst til dig !