Vælg Kategori
Midler mod snorken Ørepropper

Ørepropper

De bedste ørepropper til ethvert formål

Hørelsen er en af vores vigtigste sanser, men er samtidig også følsomt overfor kraftig støj, hvilket på sigt kan medføre høretab. 

Høreskade er overvejende relateret til arbejdsmiljøet, hvorfor det på arbejdspladser anbefales at anvende lyddæmpende beskyttelse som høreværn ved lydniveauer over 85 dB. Der er dog en risiko for nedsat hørelse ved støjniveauer over 75 dB. Til sammenligning ligger lydniveauet i en normal samtale på 60 dB.

Udenfor arbejdspladsen er det sjældent, at vi udsættes for langvarig støjbelastning, hvorfor den støj vi oplever, normalt ikke er kraftig nok til at give høreskader. Støjen kan dog stadig være forstyrrende for eksempelvis søvn, koncentration og indlæring. I den forbindelse kan det være en god idé at anvende et støjreducerende hjælpemiddel såsom ørepropper. 

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af ørepropper til ethvert formål. Står du og mangler ørepropper til svømning, koncert, flyrejser eller for ikke at blive generet af snorken, så kan du finde dem her. Du kan desuden finde ørepropper til børn fra flere mærker og til forskellige formål.


Ørepropper til svømning

Er du glad for at hoppe i vandet, men knap så glad for at få vand i ørerne, så er et par ørepropper til svømning det du har brug for. Hos Mecindo har vi en lang række vandtætte ørepropper, som lukker effektivt af, så vandet ikke trænger ind i øregangen. I stedet for at irriteres af generende vand i ørene, kan du fokusere på bare at nyde svømningen og vandet. Ørepropperne til svømning er lavet i et materiale, der kan lukke vandet ude og samtidig er smidigt nok til at sidde godt i øret - og de kan fås til både voksne og børn.

 • SwedSafe Øreprop til Musik og Svømning er genanvendelige ørepropper der bl.a. kan anvendes ved svømning samt til at beskytte ørerne ved høj lyd. 
 • Quies Silikone Ørepropper til Voksne er engangsørepropper i silikone, der kan anvendes ved svømning. Ørepropperne er bløde, formbare og let fastklæbende, hvilket gør dem velegnede til svømning, da de er vandtætte. 
 • SwedSafe Silikone Ørepropper er ørepropper som egner sig særligt til personer med følsomme øregange, da de skal placeres udenpå øret og ikke inde i selve øregangen. Ørepropperne er desuden velegnede til brug ved svømning, da de er vandtætte. 

Ørepropper til søvn og mod snorken

Når vi sover, lades vore batterier op så alle dagens opgaver kan klares i godt humør - og derfor er det så vigtigt at sove godt!
Desværre kan mange ting forstyrre vores søvn, såsom snorken, trafiklarm, fest ved naboen eller andet miljøbestemt støj.
Et par ørepropper til at sove med kan være det, der gør at du kan få den nødvendige dybe søvn uden forstyrrelser, og dermed være udhvilet og have overskud dagen derpå.
Rejser du på ferie er det også en god idé at have et par ørepropper til at sove med i tasken, for du ved aldrig hvordan forholdene præcist er på forhånd, og din ferie kan kun blive bedre af en god nats søvn!
Oplever du eller din partner søvnbesvær, f.eks. i forbindelse med snorken kan du desuden finde en række hjælpemidler til en bedre under vores ’Sov godt’-kategori.


Ørepropper til musik

Til en god koncert eller festival om sommeren skal man kunne rocke igennem, men det kan være skadeligt for ørerne med al den gode musik og høje volumen. Med et par ørepropper i tasken kan du, uden at bekymre dig, spille luftguitar eller danse natten lang til dine yndlingssange.

 • Happy Ears Ørepropper Rød er ørepropper som er perfekt til koncerter, da de beskytter øret mod for høj lyd samtidig med at de bevarer lydkvaliteten.  
 • Quies Silikone Ørepropper m. Snor er ørepropper som er ideelle at bruge ved periodisk støj. Ørepropperne er praktiske ved f.eks. koncerter og festivaler, da de har en smart snor som gør det nemt at tage propperne af og på uden at skulle lægge dem væk, når de ikke er i ørerne. Ørepropperne har en støjreduktion på 26dB, hvilket hjælper med at beskytte ørene mod støj samtidig med at brugeren fortsat kan føre en normal samtale. 
 • Quies Skum Ørepropper er ørepropper i skum har en høj støjreduktion på 35 dB, mens de samtidig muliggør almindelig samtale. Ørepropperne er både fleksible og formbare, hvilket gør dem behagelige at have i ørene – også gennem en hel koncert.  

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får et par ørepropper, der passer lige netop til dig, så tag et kig på vores udvalg her på siden og find dem, der passer bedst til dig!


Ørepropper til flyvning

De fleste har oplevet at føle ubehag eller ligefrem smerter ved flyrejsens start og landing, når trykket i kabinen ændrer sig. Ofte kan man afhjælpe dette ved at tygge tyggegummi eller trykudligne i næsen.
Nogle oplever dog desværre et stort ubehag ved flyrejser og kan være generet af det i flere dage efterfølgende. 

Ørepropper til flyvning er lavet til at udligne trykket i ørene og har i den forbindelse et trykudlignende filter som kan lindre smerter og ubehag som kan opstå ved trykændringer. 

 • SwedSafe Ørepropper til Flyrejser er trykudlignende ørepropper som er velegnede til brug ved flyrejser. Ørepropperne modvirker smerte ved flyrejsens start og landing ved at udligne trykket i øregangen. 
 • EarPlanes Ørepropper til Fly er trykudlignende ørepropper til voksne og er ligeledes velegnede til brug ved flyrejser. 

Foruden at afhjælpe gener i forbindelse med trykændringer, kan det også være en fordel at anvende lyddæmpende ørepropper, hvis man ønsker ro til at læse eller arbejde på rejsen.
Ørepropper kan ligeledes fremme koncentrationen på biblioteket, i læsesalen, i toget eller på kontoret. 


Ørepropper til børn

Hos Mecindo har vi en række forskellige ørepropper til børn, såsom til svømning, bad og flyrejser. Fælles for dem er, at de egner sig til børns små ører og øregange. 

 • EarPlanes Ørepropper til Fly er trykudlignende ørepropper til børn. Ørepropperne er fremstillet med et filter som udligner trykket i ørene, hvilket afhjælper smerter og ubehag i forbindelse med trykændringer i ørene. 
 • SwedSafe Silikone Ørepropper til Børn er behagelige silikone ørepropper der bl.a. kan anvendes ved svømning, bad eller for at skåne barnets øre ved høje lyde. Ørepropperne er fremstillet i silikone som let kan formes og tilpasses barnets ører.   
 • Quies Ørepropper til Børn er engangsørepropper i silikone til børn. Ørepropperne beskytter øret mod vand og er velegnet til f.eks. svømning, brusebad og vandsport. Ørepropperne har en blød, formbar og let fastklæbende tekstur, som gør dem vandtætte.   

Mange børn bryder sig ikke om at få vand i ørene, hvorfor både svømning og helt almindelig badetid kan være besværlig. Med et par vandsikre ørepropper bliver barnet ikke generet af vandet, hvilket kan aflaste problematikken med svømning og bad.
Børn kan, ligesom voksne, være generet af ændringer i lufttrykket, hvilket kan være både generende og direkte smertefuldt. Med trykudlignende ørepropper kan generne dog undgås.


Endelig kan et par lyddæmpende ørepropper være en nem og praktisk måde at beskytte dit barns ører i situationer med høj lyd. Skal barnet til koncert eller opholde sig et sted hvor der er mange børn samlet, kan et par ørepropper anvendes. Ørepropper er desuden velegnede, hvis barnet – eller den voksne – har svært ved at finde ro og koncentrere sig.