Solcreme

viser 1 til 48 af 86 (2 sider )

Hvilken solcreme skal du vælge?

Når du vælger en solcreme, er det vigtigt at du vælger den rigtige solfaktor også kaldet SPF (Sun Protection Factor). Men hvordan gør man lige det? Jo højere SPF, des større solbeskyttelse. Det betyder at hvis du skal på ferie i varmen sydpå, skal du vælge en solcreme med højere SPF, end hvis du blot skal bruge sommerferien herhjemme i den danske sommer.

  • En solcreme med SPF 6-10 giver lav solbeskyttelse
  • En solcreme med SPF 12-25 giver mellem beskyttelse
  • En solcreme med SPF 30-50 giver høj solbeskyttelse
  • Hvis solcremen har en SPF 50+, giver den meget høj solbeskyttelse

I Danmark kan du normalt nøjes med en solcreme med SPF 15-30, hvis du har en normal hud. Hvis din hud er meget lys, eller hvis du nemt bliver rød, bør du som minimum vælge en solcreme med SPF 30.

 

Solcreme til børn

Børns hud påvirkes hurtigt af solen, hvilket også er årsag til at børn bør opholde sig i skygge. I tidsrummet kl. 12-15, bør børn aldrig opholde sig i direkte sol, uden brug af solbeskyttelse. Husk at smøre små børn ind i solcreme, gerne faktor 30-50, inden de afleveres i institution. Som regel er en SPF 30 rigeligt til dit barn ved soleksponering her i Danmark, men går turen sydpå, er en SPF 50 at foretrække. Se hele vores udvalg af solcreme til børn her.

De helt små børn og babyer bør ikke opholde sig i direkte sol. 

 

Læs mere om solcreme

Vil du blive endnu klogere på solcreme, hvordan en solcreme virker og hvorfor den er vigtig at bruge, så kan du læse vores guide til valg af solcreme. 

Det er i denne artikel du får svar på (næsten) alle dine spørgsmål omkring solcreme.

 

Solcreme til ansigtet

Huden i ansigtet er konstant eksponeret for omgivelserne, hvilket gør den særligt sårbar over for solens UV-stråler. En specialiseret solcreme til ansigtet er designet til at tage hensyn til denne sårbarhed, samtidig med at den tilbyder beskyttelse mod skadelige stråler. Med en blanding af nærende ingredienser hjælper disse solcremer med at bevare hudens fugtighed, mens de også beskytter mod potentielle solskader. Det er ikke kun en hjælpende hånd mod solens UV-stråler, men også en tilføjelse til din daglige skønhedsrutine, der sikrer, at din hud forbliver sund og strålende. Se hele vores udvalg af solcreme til ansigtet her.

 

Køb solcreme på mecindo.dk

Skal du ud at nyde solen, eller skal du på ferie i udlandet? Så skal du huske solcremen. Hos Mecindo har vi et stort udvalg af de bedste og mest populære solcremer, til faste lave priser. 
Vælg din solcreme fra mærker som Ecooking, Hawaiian Tropic, Coola og Derma – vi har solcremer til børn og voksne, altså hele familien.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene.