Frugtgrød

- naturlige og gode

Færdiglavet frugtgrød sparer dig for en masse tid med at stå at koge grød selv, så elsker du den friske gode smag af frugter og bær, så er frugtgrød lige noget for dig. Frugtgrød kan bruges som et spændende og velsmagende mellemmåltid, som en fedtfattig dessert, til at komme på yoghurt eller skyr som en dejlig topping etc. 

Frugtgrød er sund dessert

Færdiglavet frugtgrød er tilberedt nøjagtig, som du ville gøre det i dit eget køkken, men sparer dig for al besværet med at ordne frugterne og koge grøden selv. Frugtgrød er et fedtfattigt alternativ til andre former for mellemmåltider og desserter - nyd grøden lige fra posen med frisk mælk og/eller fløde på og måske et lille drys sukker for at få en knasende sprød fornemmelse. 

Sol og sommer på din tallerken

Frugtgrød koges på helt friske frugter og bær, tilsættes blot lidt vand og sukker og smager af sol, sommer og blå himmel! Der er hele bær og frugtstykker i frugtgrød, hvilket gør, at der er tekstur og smag i grøden. Spis lækker frugtgrød på alle tider af dagen, kom også gerne lidt grød i din smoothie, det afrunder smagen og gør din smoothie cremet og lækker.

Sund og fedtfattig dessert med grød

Hvad enten du foretrækker æblegrød, jordbærgrød eller noget helt tredje, så er de grødprodukter, som du kan købe hos Mecindo, sunde og friske. Lav en sund dessert af æblegrød ved at lægge æblegrøden lagvis med græsk yoghurt og nødder i et højt glas, så man kan se lagene. Top med lidt honning på det sidste lag yoghurt og drys med hakkede nødder og mandler. Eller lav en lækker trifli af jordbærgrød, kagecreme blandet med pisket fløde og makroner, intet er nemmere og mere velsmagende, hvis du skal lave en hurtig og sund dessert.