Hårfarve

Aldrig før har det været så nemt at hjemmefarve sit hår, som det er nu. Og da du samtidig kan købe hårfarve, der er op til 60% økologisk, uden ammoniak og fremstillet med planteekstrakter, så er det bare med at komme i gang med at få håret farvet i en smuk farve.

Når du køber en hårfarve, får du alt det med, som du skal bruge til at farve håret samt en udførlig brugsanvisning. Bestil din hårfarve i dag, og få farvet hår inden næste weekend - så er du klar til fest, date eller andre udfordringer.


Læs mere
Læs mere Skjul
viser 1 til 48 af 168 (4 sider )

Vælg en naturlig hårfarve til dit hår

Ens hår må helst ikke se alt for kunstigt ud, og derfor er det vigtigt, at du vælger en naturlig hårfarve, der for eksempel blot er en tone lysere eller mørkere end din nuværende hårfarve. Du kan altid give den et skud mere, næste gang du farver håret.

 Læs brugsanvisningen grundigt, før du går i gang med hårfarvningen, og følg den nøje - både for- og efterbehandling er vigtigt, når du farver håret selv.


Billig hårfarve kan godt være økologisk

Har du sensitiv hud eller hovedbund, så vælg en økologisk hårfarve. Med en økologisk hårfarve skåner du både din hovedbund og naturen, da der er færre skrappe stoffer i den økologiske hårfarve - op til 65% af ingredienserne er økologiske i de økologiske hårfarver, som du kan købe hos Mecindo.


Permanent hårfarve kan bruges af alle, der ønsker smukt hår

En permanent hårfarve kan ikke vaskes ud af håret. Den permanente farve skal simpelthen gro ud og klippes af, før den forsvinder.

Måske vil farven falme lidt hen ad vejen, men farven holder i lang tid. Køb en billig hårfarve hos Mecindo, og prøv at se, hvor nemt det er at farve håret selv, og endda til en brøkdel af prisen af hvad det koster hos de professionelle.