Vælg Kategori

Hårfarve

viser 1 til 48 af 172 (4 sider )

Vælg en naturlig hårfarve til dit hår

Ens hår må helst ikke se alt for kunstigt ud, og derfor er det vigtigt, at du vælger en naturlig hårfarve, der for eksempel blot er en tone lysere eller mørkere end din nuværende hårfarve. Du kan altid give den et skud mere, næste gang du farver håret.

 Læs brugsanvisningen grundigt, før du går i gang med hårfarvningen, og følg den nøje - både for- og efterbehandling er vigtigt, når du farver håret selv.

 

Billig hårfarve kan godt være økologisk

Har du sensitiv hud eller hovedbund, så vælg en økologisk hårfarve. Med en økologisk hårfarve skåner du både din hovedbund og naturen, da der er færre skrappe stoffer i den økologiske hårfarve - op til 65% af ingredienserne er økologiske i de økologiske hårfarver, som du kan købe hos Mecindo.


Permanent hårfarve kan bruges af alle, der ønsker smukt hår

En permanent hårfarve kan ikke vaskes ud af håret. Den permanente farve skal simpelthen gro ud og klippes af, før den forsvinder.

Måske vil farven falme lidt hen ad vejen, men farven holder i lang tid. Køb en billig hårfarve hos Mecindo, og prøv at se, hvor nemt det er at farve håret selv, og endda til en brøkdel af prisen af hvad det koster hos de professionelle.