Hjemmetests

Effektive tests til brug i hjemmet.

Hos Mecindo finder du forskellige apparater og teststrimler til brug ved hjemmetest; de er nemme at bruge, og så leverer vi dem lige til døren, så du ikke skal ud og finde de produkter, du har brug for, i forretningerne. Det kan være rart at kunne teste sig selv derhjemme.
Hvis du forsøger at blive gravid, så finder du både en ægløsningstest samt en graviditetstest her på siden. Vi har også teststrimler til urintest, hvor du kan måle om du er i ketose - noget mange går op i, når de er på slankekur; du kan desuden teste for diabetes, kolesterol etc. med teststrimler til hjemmetest. 


Viser 1 til 24

Hjemmetests

Hjemmetest ved diabetes.

Suresign er et Engelsk firma, som producerer og distribuerer alle former for teststrimler til hjemmetest. Har du diabetes, eller er du bange for at du har det, så kan du med Sure Sign Diabetis tjek måle, om du har glucose i urinen - et ret sikkert tegn på om du har diabetes. Du dypper simpelthen teststrimlen i din urin, tager den op og venter 90 sekunder og så har du resultatet. Har du mistanke om, at du har diabetes og viser teststrimlen tegn på glucose i urinen så opsøg din læge og få lavet grundigere tests. 

Hjemmetest hvis du vil måle ketoner.

Du kan bruge teststrimler til urintest, hvis du ønsker at finde ud af, om du er i ketose. Når man er i ketose, bruger kroppen af ens fedt når den har brug for energi, og på den måde taber man sig. Ketosemåling er brugt af folk som f.eks. er på LCHF-kur, og måden at komme i ketose på er ved at spise få eller ingen kulhydrater og meget fedt. Ketostix Urinstix kan bruges til at lave en ketose test.