Dufte

viser 1 til 48 af 66 (2 sider )

Dufte til kvinder og mænd

Mange har én parfume eller flere derhjemme, mens mere eller mindre alle har en deodorant. Deodoranten beskytter mod svedlugt, mens parfumen giver en frisk duft der holder hele dagen. Nogle vælger en parfume til forskellige situationer – hverdag og fest, mens andre blot har én der bruges til alt. 

Både mænd og kvinder kan bruge parfume, da der laves parfumer til begge køn. Hvis du læser videre, kan du blive klogere på, hvad forskellen på parfumerne er, og hvilke der måske tiltaler dig. Du kan også blive klogere på deodoranter og de mange varianter der findes. 

På mecindo.dk forhandler vi et stort udvalg af parfumer og dufte med naturligt indhold. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for deodoranter. 


Parfumer 

En parfume er en blanding af mange forskellige ingredienser, som til sammen giver en helt unik duft. Parfumerne kaldes enten Eau de Parfum, Eau de Toilette eller Eau de Cologne, men hvad er forskellen? Forskellen er kort sagt, hvor stor koncentrationen af olier er i de forskellige dufte. Den største koncentration findes i Eau de Parfum. Jo større en koncentration duften har, jo længere vil den også holde efter påføring.

Parfume bruges i små mængder, og påføres enten på håndled, i nakken, på halsen eller udenpå tøjet. Når en parfume kommer i kontakt med huden, ændres duften. Det er også derfor den samme parfume kan dufte forskelligt på personer. 

Hos Mecindo forhandler vi et bredt udvalg af parfumer fra mærker som: Pacifica, Maroma, FiiLiT, Nuxe og Mythos.


Deodoranter 

Med en deodorant til under armene, kan du nemt og effektivt dufte friskt gennem hele dagen. Du kan enten vælge en deodorant med duft, eller en neutral som blot forebygger svedlugt. Nogle deodoranter er tilmed antiperspirant. Det betyder, at svedkirtlerne bremses, så svedproduktionen mindskes og du undgår lugten af sved.  

Du kan vælge mellem mange forskellige deodoranter – både til kvinder og mænd. Mærkerne er bl.a. Derma, Annemarie Börlind og Lamazuna.


Hvordan laves parfume?

En parfume sammensættes af forskellige ingredienser, enten naturlige æteriske olier eller kunstigt fremstillede ingredienser. Sammensætningen sker på en sådan måde, at parfumen får tre niveauer af dufte. De tre niveauer kaldes for noter og består af: Topnote, hjertenote og bundnote.

Topnoten er den duft du først lægger mærke til. Hjertenoten er den duft du kan dufte, når topnoten efter noget tid er fordampet. Til sidst er der bundnoten. Denne kan holde i op til 20 timer og duftes som det allersidste.


Køb parfumer og deodoranter på mecindo.dk

Vælg den parfume eller deodorant som passer til dig og dit behov. Alt efter om du er til friske, søde eller dominerende dufte, finder du det her på mecindo.dk. Du kan vælge mellem deodoranter med og uden duft. Nogle deodoranter indeholder et minimum af ingredienser og er derfor særdeles velegnede til personer med parfumeallergi eller sart hud.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.