Spirulina

Spirulina er lidt af en superalge inden for superfoodens verden. Den lille encellede mikroalge har udviklet sig over milliarder af år og har vist sig tilpasningsdygtig til selv de mest ekstreme omgivelser.  Spirulina er i sin naturlige form en spiralformet blå-grøn alge, og smagen i det tørrede spirulina pulver kan beskrives som lidt tang-agtig.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Naturens vitaminbombe

Spirulina er som andre former for superfood blevet tiltagende populært. Og det er ikke uden grund!  Listen over de uundværlige vitaminer og mineraler, som minialgen indeholder er alenlang. Derudover er spirulinaen karakteriseret ved at have et højt indhold af både protein og klorofyl.

Spirulina pulver og spirulina tabletter

Hos Mecindo har vi naturligvis et stort udvalg af spirulina produkter. Hvad enten det drejer sig om spirulinatabletter eller pulver, så kan du finde det her. 

BodyMe's Spirulina pulver, der kommer fra det sydkinesiske hav, er økologisk og lever i alle led af produktionen og bearbejdningen op til de højeste økologiske og etiske standarder.
Superfruit Spirulina pulver er en anden mulighed for et økologisk spirulina produkt af højeste kvalitet. Det skandinaviske helsekostfirma er kendt for sine etiske og økologiske standarder, hvor livskvalitet, sundhed og omtanke for naturen står i centrum. 
Spirulina pulver skal bruges i små doser og kan med fordel tilsættes din smoothie, hvorved du højner proteinindholdet og dermed sikrer dig en mæthedsfornemmelse.

En anden mulighed er dog også at at indtage din daglige dosis af den lille grønne alge i tabletform.
Spirulina tabletter er nemme at have med på farten, og hvis du synes, at den tang-agtige smag ikke passer til dit humør, kan det anbefales at indtage algerne som tabletter. Spirulina tabletter finder du ligeledes som en del af Mecindos udvalg af superfood produkter.

Læs mere Skjul