Spirulina

Spirulina er som andre former for superfood blevet tiltagende populært. Og det er ikke uden grund!  Listen over de uundværlige vitaminer og mineraler, som minialgen indeholder, er alenlang. Derudover er spirulina karakteriseret ved at have et højt indhold af både protein og klorofyl. Læs mere om algen her og køb online i dag.

Læs mere Skjul

Hvad er spirulina?

Spirulina er en alge der findes i have og søger. Algen er spiralformet og har en blå-grøn farve. Faktisk er spirulina algen en mikroorganisme, da den er så lille at den ikke kan ses med det blotte øje. 

Meget af det spirulina der anvendes i kosttilskud og som fødevare, er dyrket under kontrollerede forhold i store bassiner. I bassinerne er vandet sammensat således, at det kun er spirulina der vokser der. Derfor er du også sikret produkter der udelukkende indeholder spirulina, med mindre andre næringsstoffer efterfølgende er blevet tilsat.


Spirulina på mecindo.dk

Udvalget af spirulina produkter er stort – vi har et væld af spirulina fra brands som Diet-food, Dragon Superfoods, Pukka, Rawpowder, Superfruits og Urterkram. Vælg mellem spirulina pulver, kapsler og tabletter. Kan du ikke lide smagen af pulveret er det en fordel at vælge tabletter eller kapsler. 

De mest populære spirulina produkter på mecindo.dk er:

Måske er du stødt på betegnelsen ”blå spirulina”. Blå spirulina er blot et andet navn for spirulina og kommer af, at spirulina er en blå-grøn alge. 


Hvad er spirulina godt for?

Spirulina er især velegnet til vegetarer. Dette skyldes spirulina algens naturligt høje indhold af protein. Derudover er spirulina både basedannende og indeholder klorofyl. Klorofyl er et grønt pigment i planter – i dette tilfælde spirulina. Det gode ved klorofyl er, at det er godt for fordøjelsen, det er en antioxidant og så bidrager det til øget energi. 

At spirulina er basedannende betyder, at den bidrager til et basisk miljø i kroppen. Derfor er spirulina effektivt til at opretholde en god syre-base balance i kroppen. 

Da spirulina helt naturligt har et højt indhold af protein, er spirulina en god kilde til proteiner hos både vegetarer og veganere.


Hvordan kan spirulina bruges?

Spirulina findes i både pulverform, kapselform og tabletform. Det er op til dig hvilken form du skal vælge, virkningen er nemlig den samme. Måske vil du gerne bruge spirulina i smoothies eller i bagværk – så er det klart spirulina pulveret du skal tage. Smagen er tang-agtig, men frisk og lækker.  I smoothies får du gavn af alle spirulinas næringsstoffer, hvilket også gør sig gældende hvis du vælger spirulina i form af kapsler og tabletter. 


Køb spirulina på mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af den proteinrige og sunde alge, spirulina. Vælg mellem pulver, kapsler og tabletter, og brug spirulina i din madlavning eller som kosttilskud. Oplev spirulinaens sunde egenskaber på egen krop og køb online i dag – så leveres din ordre inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul