Vælg Kategori

Spirulina

Hvad er spirulina?

Spirulina er en alge der findes i have og søger. Algen er spiralformet og har en blå-grøn farve. Faktisk er spirulina algen en mikroorganisme, da den er så lille at den ikke kan ses med det blotte øje. 

Meget af det spirulina der anvendes i kosttilskud og som fødevare, er dyrket under kontrollerede forhold i store bassiner. I bassinerne er vandet sammensat således, at det kun er spirulina der vokser der. Derfor er du også sikret produkter der udelukkende indeholder spirulina, med mindre andre næringsstoffer efterfølgende er blevet tilsat.

Spirulina på mecindo.dk

Udvalget af spirulina produkter er stort – vi har et væld af spirulina fra brands som Diet-food, Dragon Superfoods, Pukka, Rawpowder, Superfruits og Urterkram. Vælg mellem spirulina pulver, kapsler og tabletter. Kan du ikke lide smagen af pulveret er det en fordel at vælge tabletter eller kapsler. 

De mest populære spirulina produkter på mecindo.dk er:

Måske er du stødt på betegnelsen ”blå spirulina”. Blå spirulina er blot et andet navn for spirulina og kommer af, at spirulina er en blå-grøn alge. 

Køb spirulina på mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af den proteinrige og sunde alge, spirulina. Vælg mellem pulver, kapsler og tabletter, og brug spirulina i din madlavning eller som kosttilskud. Oplev spirulinaens sunde egenskaber på egen krop og køb online i dag – så leveres din ordre inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice