Kokosvand

Naturlig tørstslukker.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Kokosvand

Lav lækre smoothies

Du kan erstatte vand eller almindelig mælk i din smoothie med kokosvandet. Det giver en frisk og anderledes smag. Eller du kan bruge kokosvandet, som er tilsat smage som ananas, mango og andre eksotiske frugter, det giver smag og fylde i dine sunde drikke. Prøv f.eks. Vita Coco 100% Natural Coconut Water til dine smoothies.
Eller køb det med kakao eller kaffesmag, det er utroligt lækkert og kan slukke tørsten som en ice latte på en varm sommerdag.

Produkterne fra Chi er friske og lækre

Kokosvandet fra Chi findes i flere varianter og både som kokosvand og som kokosmælk. Chi kokosvandet er tilsat forskellige smage af eksotiske frugter. Prøv Chi kakaokokosmælk, det er kakao uden mælk, eller Chi espresso - den kaldes Chi Natural Espresso Coconut Milk - og er kokosmælk med espresso smag.

Kokosvandet er også til børn.

Kokosvandet fra Vita Coco findes også i flere forskellige varianter og også som kaffevarianter. Prøv både den gode Cafe Latte og den lækre Cafe Mocha. Vita Coco fremstilles også i flere varianter til børn, både med citrus, med æble/solbær og i en variant med mango og ananas.