Urte- og plantetilskud

viser 1 til 48 af 406 (9 sider )

Urter og planter i kosttilskud

Et kosttilskud kan være baseret på, eller blot indeholde urte- og plantestoffer, nogle gange for sig selv, men også sammen med udvalgte vitaminer og mineraler, f.eks. multivitaminer. Når du vælger et urte- og plantetilskud, har du som regel sat dig grundigt ind i, hvilken kosttilskud du skal bruge. Urter og planter har forskellige anvendelser og ofte er der endnu ikke tilstrækkelig videnskabelig dokumentation for, at et stof har en virkning eller også er dokumentationen endnu ikke vurderet. Netop derfor vil du opleve at der ikke altid står beskrevet, hvad det enkelte plantestof/urte- og plantetilskud er godt for.

 

Disse urter og planter kan du finde i kosttilskud

Listen over urter og planter som bruges i kosttilskud, er lang, men herunder finder du en oversigt over nogle af de urter og planter, som går igen i mange af kosttilskuddene. 
 

  • Aloe vera

Aloe vera i hudplejeprodukter kendes af de fleste, men planten bruges også i kosttilskud, hvor aloe vera bl.a. medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.  
 

  • Blåbær

De små mørke bær smager fantastisk og indgår desuden i flere forskellige kosttilskud.
 

  • Boswellia

Gummiharpiks fra Boswelliatræet finder du ofte i kosttilskud for leddene eller fordøjelsen. Det skyldes at boswellia bl.a. medvirker til at bevare velfungerende led, samt understøtter en normal fordøjelseskanal. 
 

  • Echinacea

Platestoffet echinacea kommer fra rød solhat, en plante som er særligt kendt for sin virkning på immunforsvaret. Echinacea bidrager til immunforsvarets normale funktion. 
 

  • Ginseng

Du har garanteret hørt om ginseng – det findes nemlig ofte i produkter og drikke, som har med øget energi at gøre. Ginseng bidrager til at vedligeholde din fysiske og mentale præstationsevne. 
 

  • Hyben

Hybenbuske vokser vildt i naturen, men rundt omkring findes de også i plantager. Hyben er som regel at finde i kosttilskud der henvender sig til dine led, da hyben bidrager til at opretholde sunde og fleksible led. 
 

  • Ingefær

Mange synes at ingefær gør sig godt som ingrediens i madlavning, men faktisk finder du også ingefær i flere kosttilskud. Ingefær bidrager til normal funktion af tarmkanalen og understøtter fordøjelsen. 
 

  • Marietidsel

Er du på kur, eller har du læst om forskellige kure eller lignende? Så er du sikkert også stødt på marietidslen. Marietidslen er faktisk ikke bare ukrudt, selvom den stikker og bliver ret så stor hvis den får fat i et af havens bed. Marietidslen bidrager til normal funktion af tarmkanalen og understøtter fordøjelsen. 
 

  • Rosenrod

Rosenrod kommer fra roden på planten rhodiola rosea og indeholder et væld af stoffer. Rosenrod understøtter et optimalt energiniveau og bidrager til en optimal mental aktivitet. 
 

  • Rødkløver

Har du rødkløver i din græsplæne? Eller så er du med sikkerhed stødt på den lille plante, på næsten et hvilket som helst andet græsareal. Rødkløver får små fine og runde blomster og så bruges rødkløveret altså i flere kosttilskud – særligt kosttilskud til kvinder i overgangsalderen. Rødkløver hjælper kvinder til en mere rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed. 

 

Køb dine urte- og plantetilskud hos Mecindo

På mecindo.dk kan du gå på opdagelse i et stort og spændende udvalg af urte- og plantetilskud. Vores priser er stærke og billige og vi har hurtig levering. Vælg mellem kosttilskud i form af kapsler, tabletter og i flydende form. Vi forhandler urte- og plantetilskud fra mærker som Udo's Choice,  A. Vogel, Biosym, Gerimax, Herrens Mark, Mezina og Natur Drogeriet

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelse indenfor 24 timer i hverdagene (mandag-fredag).