Gerimax

Mangler du energi, overskud og koncentration i hverdagen eller nu og her? Gerimax med indhold af den kinesiske ginseng, Panax Ginseng C.A. Meyer, bidrager til øget energiniveau. Prøv et af de effektive Gerimax kosttilskud, eller læs mere om Gerimax og hvad det kan gøre for netop dig.


Hvad er Gerimax?

Gerimax er et anerkendt brand indenfor energikosttilskud, og har siden 1981 været på markedet i Danmark. Alle Gerimax produkter indeholder ginseng af typen Panax Ginseng C.A. Meyer, som har en positiv virkning på menneskers psykiske og fysiske præstationsevne. 


Gerimax – vejen til mere energi

Du kan vælge mellem mange forskellige kosttilskud fra Gerimax, men hvilket skal du vælge? Vi har herunder kort beskrevet alle de Gerimax produkter vi sælger:

 • Gerimax Energikur flydende
  En fantastisk ginsengkur til dig der ønsker øget energi i hverdagen. Ginsengkuren er perfekt til perioder hvor du oplever lavt energiniveau og travlhed, eller til vinterperioden hvor energiniveauet ofte falder pga. den manglende sol. Kan benyttes af voksne og børn fra 15 år. Du kan vælge mellem Gerimax Energikur i flydende- og tablet form. 

 • Gerimax Instant Energy
  Instant Energy giver omgående fornyet energi – f.eks. i forbindelse med eksamen eller sportsaktiviteter. Udover ginseng indeholder Gerimax Instant Energy også guarana der naturligt indeholder koffein. Koffein bidrager bl.a. til at øge opmærksomheden og til at forbedre koncentrationen. 

 • Gerimax Daglig Energi 50+
  Dette Gerimax kosttilskud er specielt udviklet til personer over 50 år, og hjælper dig til at udnytte dit fulde potentiale – hver dag. Prøv Gerimax 50+ og oplev hvordan du får fornyet energi og en forbedret koncentrations- og præstationsevne. Vælg Gerimax Daglig Energi 50+ i pakninger af 80-240 stk. tabletter.

 • Gerimax Daglig Energi
  Til dig der mangler energi og overskud i hverdagen. Med indhold af både ginseng og lecithin forbedrer Gerimax Daglig Energi dit energiniveau samt dit overskud til dagens gøremål. Kan bruges af voksne og børn fra 15 år. Vælg mellem pakninger af 60-150 tabletter. 


Hvad er ginseng?

Ginseng er en plante der gror flere steder i verden, men blev oprindeligt fundet i Kina for mere end 4000 år siden. Dengang var det kun de med rigdom der kunne få planten, men i dag er ginseng tilgængelig for alle. Heldigvis, for ginsengen kan virkelig noget når det kommer til øget energi i hverdagen. 

I ginseng findes stoffet ginsenosider som udvindes af ginseng plantens rod. Vidste du, at Panax ginsengplantens rod skal vokse i hele 5-6 år, før den må høstes og bruges i f.eks. kosttilskud. Det er også først efter 5-6 år, at roden har det største indhold af de aktive ginsenosider. 

Nå mennesket indtager ginseng og ginsenosiderne påvirker det energiniveauet, ydeevnen og udholdenheden positivt. Prøv med det et af de effektive og velsmagende kosttilskud fra Gerimax.


Køb Gerimax på mecindo.dk

Prøv Gerimax allerede nu – så får du dine produkter leveret indenfor kun 2-4 hverdage. Gerimax med ginseng giver øget energi, hvilket i visse situationer kan være meget velset. Se udvalget af Gerimax kosttilskud her på mecindo.dk, og køb online allerede i dag. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul