A. Vogel Kosttilskud og Naturlægemidler

A. Vogel 

Naturlige kosttilskud og naturlægemidler

A. Vogel har siden 1923 udviklet og produceret kosttilskud og naturlægemidler baseret på planteekstrakter, fremstillet af friske planter. A. Vogel bestræber sig på at hjælpe mennesker, som gerne vil vedligeholde eller genvinde deres sundhed.

 

viser 1 til 48 af 55 (2 sider )

Vidste du at du kan lindre irritation i halsen med bronchoforce og hostespray fra A. Vogel? Læs mere om de to produkter her i artiklen.

Kender du Boldocynara og Valleforce Berry fra A.Vogel? Læs mere om de to gode kosttilskud til maven, her i artiklen. 

Med Echinacea Immune fra A.Vogel får du frisksmagende sugetabletter, med indhold af echinacea, også kendt som rød solhat. Læs mere om kosttilskuddet her i artiklen. 

Hvad er echinacea og hvorfor er det godt til at støtte immunforsvaret? Få svar på dine spørgsmål her i artiklen. 

Prostasan mod vandladningsbesvær hos mænd – læs mere om naturlægemidlet fra A.Vogel her i artiklen.

Menosan fra A.Vogel som indeholder udtræk af salvie kan hjælpe mod hedeturene og bidrage til en behagelig overgangsalder. Læs mere her.

Forebyg og behandl lette forkølelsessymptomer med det velkendte naturlægemiddel. Læs mere her. 

 

Hvem er A. Vogel

A. Vogel har siden 1923 fremstillet naturlægemidler og kosttilskud bestående af friske blomster, urter og andre planter. Det var Alfred Vogel der i starten af 1900-tallet fik idéen til produkterne, på baggrund af de vise ord ”Naturen giver os alt, hvad vi har brug for, for at beskytte og styrke vores helbred”. 

Dengang og dagen i dag holder A. Vogel til i Schweiz, hvor produktionen foregår under farmaceutisk kontrol. Denne type kontrol, er din garanti for at produkterne fra A. Vogel er af høj kvalitet. 

De fleste af de brugte urter gros økologisk i egne væksthuse, og bruges indenfor 24 timer efter høstning Dette sikrer en høj kvalitet og altid gode, friske råvarer i A. Vogels produkter.

 

Vælg dit naturlægemiddel/kosttilskud fra A. Vogel

Det er aldrig for sent at støtte naturen i dens trang til at helbrede, fordi naturens lov handler om at bevare livet. Dette støtter du ved at bruge et produkt fra A. Vogel. Planterne der indgår i produkterne, indsamles og dyrkes med omtanke for natur og miljø – og selvfølgelig for dig som bruger.

I vores sortiment af A. Vogel produkter, finder du kosttilskud og naturlægemidler som:

Echinaforce

Echinaforce er et naturlægemiddel med indhold af rød solhat – også kaldet echinacea, og har et højt indhold af alkamider. Bruges ofte i forbindelse med forebyggelse og lindring af forkølelse. At det er et naturlægemiddel betyder, at produktet er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og det derfor har en videnskabelig bevist virkning. 

Sinuforce næsespray

Næsesprayen kan bruges til at lindre næsekatar, tilstoppet og løbende næse. Sprayen er udelukkende baseret på æteriske olier, og indeholder derfor ingen kunstige tilsætningsstoffer. 

Bronchoforce

Dråberne indeholder bl.a. vedbend, havetimian og lakridsrod. Blandes i et glas vand og drikkes 4 gange dagligt.

Hostespray

Brug A. Vogels hostespray hvis du lider af tør hoste eller krillerhoste. Kan bruges til børn fra 4 år og voksne. Læs altid indlægssedlen inden brug. 

 

Hvordan laves produkterne fra A. Vogel?

Alle A. Vogels produkter fremstilles af friske planter. Dermed bevares planternes aktive stoffer, og disse kommer dig og din krop til gode. Planterne der bruges i A. Vogels produktion, dyrkes økologisk eller indsamles vildt i naturen. 

Når planterne er høstet og indsamlet, går der ikke mere end det døgn før de er blevet anvendt i fremstillingen af de kendte produkter fra A. Vogel. Derfor er du altid sikret produkter af høj kvalitet og med højeste indhold af aktive stoffer, når du vælger et kosttilskud eller naturlægemiddel fra A. Vogel. 

 

Køb A. Vogel kosttilskud på Mecindo.dk

Vælg de A. Vogel naturlægemidler og kosttilskud du har brug for, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem bestsellerne Echinacea, Sinuforce og Bronchoforce til billige priser.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.