Udo's Choice

Find dine Udo’s Choice kosttilskud på mecindo.dk. Mælkesyrebakterier (probiotika), oliekosttilskud og super greens til hele familien bidrager til sundhed og velvære. Læs mere om Udo’s Choice og vælg dine kosttilskud her.


Hvad er Udo’s Choice?

Udo’s Choice er en serie af olie-, mælkesyrebakterie, plante og fordøjelsesenzymer kosttilskud. Siden 1980 er Udo’s Choice sortimentet blevet øget år for år. Manden bag alle de skønne og sunde produkter er Udo Erasmus, der fik idéen til brandet pga. sygdom dårligt helbred. 

Udo’s Choice er de første til at udvikle et probiotika kosttilskud til alle livets faser, og med dette er målet bl.a. at give dig den bedste støtte til en sundere livsstil og et bedre helbred. 
 

Udo’s Choice kosttilskud til hele familien

Udvalget af kosttilskud fra Udo’s Choice er bredt, og inkluderer kosttilskud til både børn, unge, voksne og ældre. Hvert kosttilskud er sammensat så det giver dig de nødvendige næringsstoffer, alt efter hvilken alder du har. Det betyder, at din krop får lige netop de næringsstoffer den har brug for, for at kunne fungere optimalt. Læs mere om de enkelte kategorier inden for Udo’s Choice kosttilskud herunder: 
 

Hvad er mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier bidrager bl.a. til en sund fordøjelse og en sund tarmflora. Jo sundere tarmflora du har, jo mere veltilpas vil du føle dig. Mælkesyrebakterier er forskellige arter af bakterier som lever i vores tarme. 

Grunden til at de kaldes mælkesyrebakterier er, at de fermenterer de kulhydrater du indtager og omdanner dem til syre. Som mennesker har vi et stort antal mælkesyrebakterier i kroppen, men af og til nedsættes mængden. Enten pga. sygdom eller andre udefrakommende påvirkninger, og derfor er det ekstra vigtigt, at du øger mængden gennem f.eks. et kosttilskud med mælkesyrebakterier. 

Probiotika/mælkesyrebakterier fra Udo’s Choice indeholder hverken GMO, gluten eller majs. Desuden er kosttilskuddene i en vegetarisk kapsel.

På mecindo.dk kan du vælge mellem følgende probiotika kosttilskud fra Udo’s Choice:

Omega-fedtsyre olier

Vegetabilske og animalske omega-3, 6, 9 fedtsyre kosttilskud. De vegetabilske olier er perfekte til veganere og vegetarer, da de udelukkende indeholder planteolier. 

 • Udo's Choice Oil Blend Kapsler
  Består af 100 % vegetabilske olier og tilført DHA fra alger. Ved at tage DHA Oil Blend får du både omega-3, 6, 9. Olierne stammer fra hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø, kokos og kæmpenatlys. 
 • Udo’s Choice Oil
  En blanding af hørfrø. Solsikke, sesam, kokos, kæmpenatlys og risklid olier. 
   

Super Greens

Super Greens fra Udo’s Choice er veganske mix af planter og urter – perfekt som kilde til vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 • Udo’s Choice Beyond Greens
  Indeholder fermenterede græsarter, tang og alger og har et naturligt indhold af bl.a. K-vitamin, folsyre jern. 
   

Køb Udo’s Choice kosttilskud på mecindo.dk

Udo’s Choice kosttilskud er til hele familien – uanset alder. Flere af produkterne har bl.a. vundet priser for deres høje kvalitet og optagelighed. Med et Udo’s Choice kosttilskud er du sikret et produkt der virker. Vælg mellem mælkesyrebakterier, vegetabilske- og animalske olier samt Super Greens der er en sammensætning af nøje udvalgte urter.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.