Natur Drogeriet

Natur-Drogeriet - Urter og kosttilskud


Natur-Drogeriet har mere end 75 års erfaring med urter og kosttilskud. Sortimentet byder blandt andet på vitaminer, mineraler, kosttilskud, teer, urter, naturlægemidler og meget mere.
 

 

viser 1 til 48 af 563 (12 sider )

Her kan du læse nogle af vores populære artikler om:

Hvordan du støtter dit immunforsvar ved at supplere med Urte-pensil og VirCil.

Hvordan kosttilskud med C-vitamin og echinacea fra Natur Drogeriet bidrager til immunforsvarets normale funktion

Læs mere om veganernes ostesmag fra Natur Drogeriet her.

Læs om Collagen Boost, Sunprep og Clear Skin – effektive kosttilskud til understøttelse af en normal hud her

 

Hvem er Natur-Drogeriet?

Natur-Drogeriet har siden 1945 fungeret som naturmiddelfirma og leveret produkter til forbrugere i både ind- og udland. Firmaet blev oprindeligt grundlagt af A.O. Hansen med tanke på, at vores helse og sundhed afhænger af naturen og hvordan vi forstår at udnytte dens muligheder.

I dag er Natur-Drogeriet en moderne produktionsvirksomhed som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed.
Firmaet er også en godkendt levnedsmiddelvirksomhed, hvilket bl.a. giver tilladelse til økologisk produktion, hvorfor flere af Natur-Drogeriets produkter er økologiske.
De strenge myndighedskrav og krav om øget kvalitetskontrol er en ekstra tryghedsgaranti for både forhandler og forbruger. 

 

Natur-Drogeriet Kosttilskud

Hvis du spiser en varieret kost, har du de bedste muligheder for at få dækket dit daglige vitamin- og mineralbehov. Dog er det ifølge en undersøgelse foretaget af Insight Group i 2012 kun 2% af den danske befolkning, som lever efter Fødevarestyrelsens kostråd.

Med Natur-Drogeriets vitamintilskud, kan du og din familie supplere kosten og dermed få de vitaminer og mineraler, kroppen har brug for. 

 • Natur-Drogeriet Bamse Bomstærk Børnevitaminer er et kosttilskud til børn i alderen 3-10 år. Bamse Bomstærk består af tyggevenlige vitamintabletter med en sød jordbærsmag – velegenet til børn. Bamse Bomstærk Børnevitaminer indeholder bl.a. D-vitamin som er med til at vedligeholde immunsystemet og bidrager til normal vækst og udvikling af knogler hos børn. 
   
 • Natur-Drogeriet A-vitamin er et kosttilskud med hele 900 μg A-vitamin. A-vitamin findes hovedsageligt i madvarer af animalsk oprindelse, hvorfor personer, der undgår animalske produkter, med fordel kan anvende dette kosttilskud. A-vitamin bidrager bl.a. til immunsystemets normale funktion, en normal omsætning af jern, samt vedligeholdelsen af et normal syn, en normal hud og normale slimhinder. 
   
 • Natur-Drogeriet Amino-Selen er et letoptageligt kosttilskud med selen. Selen har en antioxidant virkning, som bl.a. kan beskytte cellerne mod oxidativt stress og desuden bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår og negle, samt immunsystemets normale funktion og en normal funktion af skjoldbruskkirtlen. 
   
 • Natur-Drogeriet B-Complex er et kosttilskud med otte forskellige B-vitaminer, som med fordel kan anvendes i perioder, hvor du føler dig træt og udmattet. B-Complex kosttilskud indeholder bl.a. B2, B6, B12, Niacin og Pantothensyre, som bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse. B-Complex kosttilskud indeholder også biotin som bidrager til et normalt energistofskifte og til vedligeholdelsen af normalt hår, hud og slimhinder. 
   
 • Natur-Drogeriet Acerola C-vitamin er et kosttilskud med C-vitamin som hovedsageligt er fremstillet fra Acerolafrugten. C-vitamin bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, til at opretholde immunforsvarets normale funktion, samt til at nervesystemet fungerer normalt.

 

Proteintilskud fra Natur-Drogeriet

Natur-Drogeriet har et bredt udvalg af produkter med højt proteinindhold.
Protein medvirker bl.a. til at vedligeholde knogler og muskelmasse. Proteintilskud kan med fordel anvendes ved ensidig, proteinfattig kost og lav appetit.

 • Natur-Drogeriet Brusk Lenk Pulver er lavet af tørret oksegelatine og har et højt indhold af protein. Brusk Lenk Pulveret har en dejlig duft af vanilje og en let sødlig smag, som er velegnet at blande i smoothies eller shakes. 
    
 • Natur-Drogeriet Amino Complex 77% Valleprotein er lavet på valleproteinkoncentrat fra mælk og har et højt proteinindhold på hele 77%. Dette valleprotein kan opløses i væske såsom shakes eller smoothies og indeholder desuden en række essentielle aminosyrer. 
   
 • Natur-Drogeriet Body-Kraft Sojaprotein er proteinpulver lavet af sojabønner, hvorfor det er velegnet til personer, som undgår animalske produkter. Body-Kraft Sojaprotein har et højt proteinindhold og inkluderer desuden alle essentielle aminosyrer.  

 

 

Hvem kan have gavn af proteintilskud?

Proteintilskud er ikke kun fordelagtigt for personer, som træner meget. Vi har alle brug for protein, og hvis vi ikke får tilstrækkeligt gennem kosten, kan det være fordelagtigt at supplere med et tilskud. Personer med en ensidig, proteinfattig kost eller lav appetit kan f.eks. have gavn af et tilskud med protein. Dette kan være ældre mennesker, syge mennesker, eller mennesker som undgår animalske produkter og ikke får spist tilstrækkeligt protein gennem deres øvrige kost.

Proteintilskud kan også være fordelagtigt, hvis man er på diæt, da en proteinrig kost øger stofskiftet, idet kroppen arbejder hårdere for at fordøje protein, end for at fordøje andre fødevarer. 

 

Urtete og krydderier fra Natur-Drogeriet

Foruden diverse kosttilskud har Natur-Drogeriet også et stort udvalg af urteteblandinger og krydderier som både kan anvendes til madlavning og til en enkel, velsmagende kop te. 

 • Natur-Drogeriet Basis Te Frede Damsgaard er en velsmagende urteblanding som består af 19 forskellige droger. Den populære urteblanding er sammensat af helsekost-guruen Frede Damsgaard og indeholder bl.a. lakridsrod, koriander, hindbærblade og pebermynte. 
   
 • Natur-Drogeriet Anis Hel er hele anis som har en sødlig duft og en lakridsagtig smag. Anis kan bruges både i madlavning og som en enkel, velsmagende urtete. 
   
 • Natur-Drogeriet 8407 Ammete er en velsmagende urtete som bl.a. er sammensat af anis, hindbærblade og mælkeurt. Ammeteen er perfekt at servere, når mødregruppen er på besøg. 
   
 • Natur-Drogeriet Basilikum Ø er tørret, økologisk basilikum som er velegnet i madlavning som krydderi i dressinger, supper eller varme retter med tomat. Basilikum kan også anvendes som en enkel, velsmagende urtete. 

 

Køb produkter fra Natur-Drogeriet hos Mecindo.dk

Vælg mellem flere forskellige kosttilskud og helsekostprodukter fra Natur-Drogeriet her på Mecindo.dk. Udvalget er stort og du finder helt sikkert det du skal bruge.  

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.