Protein shake

Drikkeklare shakes til din træning.

En færdigblandet protein shake er nem at have med, giver et hurtigt og nemt energiboost, smager godt, er et energirigt mellemmåltid og kan købes på dit online apotek, Mecindo. 
Vi forhandler protein shakes fra flere gode, velrenommerede firmaer og de er alle energirige og fremstillet af gode, sunde ingredienser. Produkterne fra Super Vitality er sødet med stevia - et naturligt alternativ til sukker og indeholder altså ikke kunstige sødemidler.
En proteindrik fra Weider indeholder 40 gram protein pr. flaske og fås med jordbær, chokolade og vanillesmag. Prøv f.eks. Weider Muscle Protein Drink Vanilje , som er velsmagende og lækker. 


Viser 1 til 19 af 19 (1 sider)

Protein shake

En proteindrik med 100 % naturlige ingredienser.

Produkterne fra Puriton er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser, dvs. at de ikke indeholder nogen kunstige tilsætningsstoffer. En Puriton protein shakekan erstatte et måltid i ny og næ og er så absolut et glimrende altrnativ til et mellemmåltid. Mix protein pulveret med mælk, mandelmælk, rismælk, kokosmælk etc., blend det og nyd et sundt måltid. Produkterne fra Puriton indeholder ikke gluten og kan derfor nydes af glutenallergikere.

Gør din protein shake sundere.

En protein shake er et rigtig sundt mellemmåltid og god restitution efter træning. Vil du erstatte måltider med en proteindrik, så er det en god idé at tilsætte grønt, når du tilbereder din shake. Spinat eller avokado er nemt at blende sammen med pulveret og din foretrukne mælketype, og når du tilsætter grøntsager i stedet for frugt - som er et andet alternativ - får du mindre frugtsukker, flere fibre og flere grøntsager.