Tandpasta

Renser & beskytter mod karies

Det er vigtigt at få børstet sine tænder grundigt flere gange om dagen, og det er ligeledes vigtigt at bruge en god tandpasta. Hos Mecindo har vi flere forskellige mærker af tandpasta med forskellige smage og fra flere forskellige producenter: vi har tandpasta med mintsmag, eucalyptys, whitening tandpasta, børnetandpasta, aloe vera tandpasta og også økologisk tandpasta.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 100 (3 sider )

Sørg for en grundig mund- og tandhygiejne

Når du børster dine tænder, så skal du bruge en god og ikke for hård tandbørste samt en god tandpasta. Prøv f.eks. en oral b tandpasta, som både smager godt og er særdeles effektiv. Børst med cirkelbevægelser, for børster du op og ned eller frem og tilbage, kan du lave ridsemærker i emaljen på tænderne, hvilket skader i det lange løb. Sørg for, at du også børster tandkødet; det er faktisk sådan, at hvis du koncentrerer dig om at børste ved tandkødskanten, så får du automatisk børstet hele tanden.

Hold munden frisk

Er du ryger, så findes der specielle tandpastaer, der er gode til at holde munden frisk og gøre tænderne hvide; du kan også bruge en decideret whitening tandpasta, hvis du synes, dine tænder er misfarvede, og du gerne vil have et hvidere smil. Den gode oral b tandpasta har en dejlig smag og er mild og behagelig at få i munden.

Pas dine børns tænder hver dag

Du skal begynde at børste dit barns tænder, så snart den første tand viser sig. Brug en børnetandpasta, der også smager godt, for at vænne barnet til at få børstet tænder. Senere kan barnet bruge samme tandpastasom resten af familien, f.eks. en aloe vera tandpasta fra Urtekram, som tilmed er økologisk.

Læs mere Skjul