Lucuma pulver

Potent lille peruviansk superfood

Lucuma er navnet på en lille frugt, der kan beskrives som en peruviansk superfood. Superfrugten er kendt tilbage fra inkaernes tid, og lucumaen dyrkes i dag i Andesbjergenes højde mellem 1000 og 2400 meter over havets overflade.
Den hele lucuma har en hård, mørkegrøn skal, mens indholdet består af et lysende gult frugtkød. 

Læs mere

God smag og gode egenskaber

Lucuma har en delikat smag, der bedst kan beskrives som en blanding mellem ahornsirup og søde kartofler.  Lucumapulver kan derfor med fordel bruges som naturligt sødestof og smagsgiver - naturligvis uden tilsat sukker og andre tilsætningsstoffer.
Udover den gode smag indeholder lucumapulver antioxidanter, der er godt for dit immunsystem såvel som B-vitaminer, der understøtter kroppens energiomsætning.
Med dit daglige indtag af lucumapulver kan du således styrke både hjerte-, hjerne- og muskelfunktion samt væksten af hår, hud og negle.

Mecindos store udvalg af lucumapulver

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af forskellige økologiske lucumapulver-produkter.
Her finder du blandt andet Naturya Lucuma pulver fra firmaet Naturya, der har gjort en dyd ud af superfood-produkter af højeste og altid økologiske kvalitet. Lucuma fra Naturya fås i en praktisk 300g pakning.

Raw Lucuma Pulver er et produkt fra The Raw Chocolate Co. Det britiske firma har specialiseret sig i raw food-produkter, og alle deres produkter er økologiske og fair trade-certificerede.
Raw Lucuma Pulver kan derfor med fordel benyttes til for eksempel rawfood-kager eller i din morgensmoothie, hvor det tilfører en sødlig karamelsmag. 
Både Naturya og Raw Lucuma Pulver kan benyttes af vegetarer og veganer.