Vælg Kategori

Kondomer

Et kondom kan anvendes til både svangerskabsforebyggende formål samt og for, at undgå kønssygdomme. Det er vigtigt at bruge kondomet under hele den seksuelle akt og ikke kun i slutningen af samlejet.

Kondomer er den nemmeste og også en af de mest sikre præventionsformer. Kondomer kan bruges af alle mænd og beskytter både mod uønsket graviditet og mod seksuelt overførte kønssygdomme.  

Er du ikke i et fast parforhold, bør du altid have et kondom ved hånden, når du begiver dig ud i nattelivet, så du er forberedt, hvis du skulle møde en, som du gerne vil have sex med. 

Better safe than sorry, som man siger, og det er ingen skam at være velforberedt. 

Køb kondomer af god kvalitet hos Mecindo 

Der er mange billige kondomer på markedet, så prisen er ingen undskyldning for ikke at være beredt. Køb kondomer hos Mecindo fra anerkendte fabrikanter som Durex og Fifty Shades of Grey, og vær sikker på at de kondomer, du køber, er af god kvalitet. 

De bedste kondomer er dem, du foretrækker 

Kondomer er et af de mest sikre præventionsformer og er meget nemme at bruge. Er du mand, og har du aldrig brugt kondom før, er det en god idé at øve dig i at sætte det på.

Er du kvinde, så kan det at sætte kondomet på gøres til en del af sexlegen, og manden vil synes, det er både dejligt og ophidsende, hvis du hjælper med at placere kondomet. 

 

Billige kondomer, latexfri kondomer - køb kondomer online for nemhedens skyld 

Kondomer er fremstillet i tyndt naturgummi. Har en af jer tendens til allergi, er det fornuftigt at købe etlatexfri kondom, som er lige så sikkert som andre kondomer. Hvilke, der er de bedste kondomer, er svært at sige, det afhænger jo af brugeren.

Prøv f.eks. Durex Pleasure Me kondomerne, der har riller og prikker, hvilket kan øge kvindens nydelse. Nogle synes, at de bedste kondomer er lidt sjove, så køb kondomer med smag, sådan at kvinden synes, det bliver en sjovere oplevelse, når I dyrker oralsex.

 

Kondomer er til alle aldre 

Hvad enten du køber dyre eller billige kondomer, beskytter de mod uønsket graviditet, hvis de bruges rigtigt (dvs. påsættes inden samleje og fjernes umiddelbart efter udløsning), og da de også beskytter mod visse kønssygdomme som f.eks. hiv og klamydia, bør du altid bruge kondomer, hvis du har skiftende partnere. Nogle latexfri kondomer og også andre kondomer leveres med påsmurt glidecreme.

Husk, hvis du tilfører glidecreme, når du bruger kondom, skal det være en vandbaseret creme, da de oliebaserede cremer kan opløse gummiet.