Chokolade

Kvalitetschokolade i mange varianter.

Chokolade, bare ordet kan få ens tænder til at løbe i vand! Hos Mecindo forhandler vi chokolade fra flere forskellige producenter, og fælles for dem er at kvaliteten er i top. Hvad enten du køber dyr eller billig chokolade eller økologisk chokolade hos os, så er du sikker på, at du køber god chokolade af høj kvalitet. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 230 (5 sider )

Køb chokolade af god kvalitet og nyd det med god samvittighed.

Vi forhandler god chokolade fra f.eks. Vivani og raw chocolate fra f.eks. Lovechok og The Raw Chocolate Co. Raw chocolate får man, når man, i produktionen, maler kakaobønnerne uden at riste dem, hvorved alle smagsstoffer samt antioxidanter bevares.  Vi har chokoladebarer med smagsstoffer som chili, kanel og vanille og med forskelligt kakaoindhold; vi har chokolade med tørrede frugter og vi har chokoladeovertrukne tørrede frugter, og så sælger vi desuden rå, økologiske, knuste kakaobønner, som kan bruges som pynt, drysses på morgenmad, eller bruges i kager og desserter. 

Køb chokolade online og hav altid god chokolade på lager.

Vi forhandler god chokolade til rimelige priser og har et stort udvalg af chokolade i mange forskellige smagsvarianter. Køb billig chokolade eller lidt dyrere økologisk chokolade - fælles for dem er, at hvad du køber gennem Mecindo er god chokolade!

Køb chokolade og nyd det!

Chokolade kan bruges både i madlavning og til at nyde rent. Kom f.eks. et stykke god, billig chokolade i din chili con carne, lav gode desserter af økologisk chokolade. Køb chokolade og hak det groft og pynt dine desserter og kager. Nyd et stykke økologisk chokolade til din aftenskaffe og mærk hvordan din mund fyldes af alle de fantastiske smagsnuancer som chokoladen indeholder.

Læs mere Skjul