The Raw Chocolate Company

The Raw Chocolate er engelsk, økologisk og Fairtrade chokolade. Bæredygtighed er i fokus og det samme er chokoladens smag. Derfor opvarmes den anvendte kakao aldrig til mere end 42 grader. Læs mere om The Raw Chocolate Company nederst på siden og vælg din favorit.


The Raw Chocolate Company

The Raw Chocolate Company er en engelsk producent af chokolade og blev grundlagt i 2006 af Linus. I dag har The Raw Chocolate Company et bredt udvalg af smagfulde og økologiske chokolader. Chokolader som er helt unikke og fremstillet ved hjælp af særlige metoder. 


Hvad er rå chokolade?

Den kakao som The Raw Chocolate Company anvender, er soltørret og ikke varmebehandlet hvilket gør, at kakaoen beholder de mange næringsstoffer og smagsstoffer. Alle chokoladeprodukter fra The Raw Chocolate Company er veganske, økologiske og utroligt rene – der tilsættes et minimum af ingredienser når kakaoen smeltes til chokolade. 

De fire primære ingredienser som The Raw Chocolate Company’s chokolader er sammensat af er:

 • Økologisk rå kakao
 • Økologisk jomfru kakaosmør
 • Økologisk kokospalmesukker
 • Økologisk lucuma frugtpulver 


Populære The Raw Chocolate Company produkter

Udvalget af chokolade og kakaoprodukter fra The Raw Chocolate Company er stort – meget stort. Alligevel er der nogle enkelte produkter som for alvor er populære blandt vores kunder. Disse populære produkter kan du læse mere om herunder. 

 • Cacao Powder
  Et smagfuldt kakaopulver fremstillet af økologiske kakaobønner fra Sydamerika. Kakaobønnerne er Fairtrade-certificerede og dyrket med bæredygtighed i fokus. Når kakaopulveret fremstilles, opvarmes det ikke over 42 grader, hvilket gør at kakaopulveret beholder sin lækre rå kakaosmag.
 • Kakaonibs
  Kakaonibs fra The Raw Chocolate Company opvarmes ikke over mere end 42 grader. Derfor beholdes deres rå kakaosmag. Kakaonibsene er velegnede til bagning, som drys på morgenmad eller noget helt tredje. De er dejligt knasende og fulde af smag.
 • Kakaosmør
  Koldpresset, økologisk og Fairtrade kakaosmør som kan anvendes i mange forskellige raw food opskrifter. 


Køb chokolade fra The Raw Chocolate Company på mecindo.dk

Find din yndlingschokolade fra The Raw Chocolate Company hos Mecindo. Vi fohandler et stort udvalg af de skønne og økologiske raw chokolader – der er noget for enhver smag. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.


Læs mere Skjul