Chocolate and Love

Chocolate and Love er økologisk og Fair Trade certificeret chokolade af høj kvalitet. Smagen er fantastisk og du kan vælge mellem mange chokolade styrker samt smagsvarianter.

Chocolate and Love har gennem årene vundet priser for deres chokolader – og det er ikke uden grund.

De smager fantastisk. Køb dem online i dag og prøv dem selv. 


Hvem er Chocolate and Love?

Chocolate and Love er skabt med kærlighed – rent ud sagt. Det hele begyndte i 2010 efter at Richard og Birgitte O’Connor havde dannet par i noget tid. Richard er skotte og har en passion for chokolade, mens Birgitte er dansker med kærlighed til mad. I dag deler de passionen for chokolade hvilket har resulteret i et stort sortiment af velsmagende, prisvindende og økologisk chokolade.

Disse chokolader forhandler vi hos mecindo.dk og du kan købe chokoladerne her til billige priser, samt få dine chokolader leveret inden for kun 2-4 hverdage. Så kan du nå at modtage dem inden weekenden!


Chokolade med kærlighed

Hos mecindo forhandler vi chokolade i form af plader, gavedåser og gaveæsker. Gavedåser og gaveæsker er perfekte som værtindegaver, valentinsgaver eller som en nem måde at smage flere af de mange Chocolate and Love chokolader. Alle chokoladerne er glutenfri, sojafri og så findes der syv varianter der er fri for mælkeprodukter. 

Vælg mellem flere forskellige styrker og smagsvarianter – alt fra chokolade med 50 % til chokolade med 80 %. Smagene er bl.a. almindelig chokolade, appelsin, mint, seasalt (havsalt), hasselnød og kaffe.

De mest populære chokolader fra Chocolate and Love på mecindo.dk er:


Fokus på smag og bæredygtighed

Hos Chocolate and Love er der fokus på smagen, hvilket opleves ved at der bruges mindre sukker og mere chokolade. Ingredienserne udvælges nøje så kun den bedste kvalitet anvendes i de økologiske chokolader. Du kan være helt sikker på, at det ikke kun er Chocolate and Love selv der mener at deres chokolade er fantastisk. Chocolate and Love har siden 2011 vundet flere end 20 priser for deres chokolader verden over.

Nogle af priserne Chocolate and Love har vundet er:

 • Creamy Dark, 55 %: 2-Stars Gold, Great Taste Awards 2019 og 2-Stars Gold, Great Taste Awards 2019
 • Mint, 67 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2015 og 1-Star Gold, Great Taste Awards 2014
 • Orange, 65 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og 1-Star Gold, Great Taste Awards 2018
 • Sea Salt, 55 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og 2-Stars Gold, Great Taste Awards 2017
 • Rich Dark, 71 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og 2-Stars Gold, Great Taste Awards 2018
 • Coffee, 55 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og Academy of Chocolate – Silver for Best Flavoured Bar 2011
 • Panama, 80 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og Food Product of the Year, Helsam 2017
 • Pomegranate, 70 %: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019, Academy of Chocolate – Bronze, Flavoured Dark Chocolate Bar 2018 og Best Food Product – Natural Health Trade Summit UK 2018
 • Madagascar: 1-Star Gold, Great Taste Awards 2019 og 1-Star Gold, Great Taste Awards 2018

Chokolade, rørsukker, vanilje og kaffe kommer fra Fair Trade landbrug som sikrer, at de pågældende bønder og deres familier får en fair løn samt at lokale projekter støttes. Landbrugene der dyrker ingredienserne som anvendes i fremstillingen af Chocolate and Love, er fra Panama, Peru, Den Dominikanske Republik og Madagaskar. 

Chocolate and Love bruger FSC certificeret papir og pap, samt plastikfri folie om chokoladerne. Folien er bionedbrydelig og indeholder ikke skadelige stoffer. I arbejdet med miljøet og naturen støtter Chocolate and Love ”Weforest” – en organisation der planter træer i områder hvor træerne gennem årene er forsvundet pga. fældning. 

Til dagsdato (2020) har Chocolate and Love bidraget til, at hele 27.000 træer er blevet plantet i Etiopien.

På denne måde skaber det balance selvom der fældes træer i FSC certificerede skovbrug. 


Sådan får du den fulde smag fra din chokolade

Du kan spise chokolade på mange måder, men vil du have den fulde smag er der én bestemt måde at spise den på. Placér et stykke Chocolate and Love chokolade på midten af tungen og lad det smelte. Lad chokoladen komme rundt i hele munden så alle smagsløg aktiveres. Smag de bitre, søde og syrlige smagsstoffer og smag hvordan smagen løbende skifter.

Prøv det – det giver en helt ny oplevelse af at spise og nyde chokolade.

Når du opbevarer din chokolade, er det faktisk bedst at chokoladen ligger et sted hvor temperaturen er omkring 16-18 grader. Derudover skal opbevaringsstedet være tørt og fri for andre lugtende varer, som kan påvirke duft og smag af chokoladen.


Derfor skal du vælge chokolade fra Chocolate and Love

Måske er du allerede klar over, hvorfor du bør vælge Chocolate and Love fremfor andet chokolade.

Hvis ikke, så læs lige punkterne herunder:

 • Økologisk
 • Fair Trade certificeret
 • Masser af smag fra kakao af høj kvalitet
 • Lavere sukkerindhold
 • Gluten- og sojafri
 • Laktosefri varianter
 • Prisvindende chokolade 


Køb Chocolate and Love på mecindo.dk 

Køb Chocolate and Love chokolade her på mecindo.dk. Vi forhandler et stort udvalg af de smagfulde, økologiske og mørke chokolader fra det danske kvalitetsbrand.

Nyd et stykke chokolade med en kop kaffe eller te, og lad chokoladen smelte i munden så du får den fulde smagsoplevelse. 

Vi har også et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul