Ansigtsmasker

viser 1 til 48 af 89 (2 sider )

Hvad er en ansigtsmaske?

En ansigtsmaske er en creme der påføres huden, hvorefter den skal have lov til at sidde i alt fra nogle minutter til en hel nat. Det særlige ved ansigtsmasker er, at de har virkninger der ofte overgår en almindelig dagcreme. 

Vores ansigtsmasker kan bruges af begge køn, og du bør altså ikke være nervøs for at ødelægge huden ved brug. Vi anbefaler naturligvis, at du læser brugervejledningen, så du kan sikre den bedst mulige pleje af dit ansigt. 

De mest kendte typer af ansigtsmasker er:

 

 • Skrubbemasker
  En skrubbecreme fjerner skånsomt og effektivt døde hudceller og efterlader huden blød, ren og glat. Grunden til at en skrubbemaske kan eksfoliere, er den forsynet med små skrubbekorn. Når du bruger en skrubbemaske, er det vigtigt at du ikke skrubber huden hårdt. Brug kun små, blide og cirkulære bevægelser. 
  Skrubber du for hårdt, kan din hud få små revner og rifter i huden der virker irriterende og gør huden rød og øm. Brug ikke en skrubbecreme mere end 2-3 gange om ugen, men suppler med en nærende og beroligende ansigtscreme.
  Vælg f.eks. mellem BIOselect Face Scrub Bioeco og Nuxe Eksfolierende Maske.
 • Fugtmasker
  Trænger din hud til intensiv fugt, så er det en fugtmaske du skal vælge. Fugtmasker kan anvendes til alle hudtyper og har et højt indhold af fugtgivende og nærende ingredienser. Flere fugtmasker har også en opstrammende anti-age effekt, og bidrager til at modvirke aldringstegn.
  Vælg mellem mange fugtmasker, bl.a. Beaute Pacifique Fugtighedsmaske og Annemarie Börlind Hydro Gel Mask
   
 • Lermasker
  Vælger du en lermaske får du en ansigtsmaske med indhold af ler. Der findes mange forskellige lertyper, men de bidrager alle til en blødere, fugtigere og sundere hud. Du bør vælge en lermaske hvis du har fedtet hud, da leret absorberer overskydende fedt og olie fra huden.
  Et godt tip er at påføre skintonic inden du påfører lermasken. En lermaske kan udtørre, men dette sker ikke hvis du først påfører huden en god skintonic.
  Prøv f.eks. Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask eller Earth Kiss Ansigtsmaske Clean Up Mud Mask
   
 • Peel off masker
  Peel off masker påføres huden hvorefter den størkner. Når masken er størknet, har den haft sin virkning på huden, og den kan derfor trækkes af. En peel off maske kommer af, i større flager og du skal derfor være forsigtig når du trækker masken af.
  Efter brug af en peel off maske reduceres uren hud, da tilstoppede porer renses og hudorme fjernes. Brug evt. din peel off maske på næsen eller T-zonen – gerne kun der hvor dit problem med uren hud befinder sig.
  Vælg mellem bl.a. Mádara Brightening Aha Peel Mask, Annemarie Börlind Naturlig Exfoliating Peel eller Iroha Detox Peel-off Mask.
   
 • Anti-age masker
  Vil du gerne forebygge fine linjer og rynker i huden, eller måske mindske synligheden af dem der allerede er kommet? Så er en anti-age ansigtsmaske med rynkemindskende effekt, lige sagen for dig. Der er mange anti-age masker at vælge mellem, men nogle af dem vi forhandler her på mecindo.dk er Iroha Face & Neck anti-age mask med collagen, Annemarie Börlind Anti-ageing Cream Mask, og Time Filler-Mask fra Fillorga.

Hvad er en ansigtsmaske godt for?

Selvom der findes masker der udelukkende har kosmetiske formål, findes der også masker, der er specialiseret i at udrydde især hudorme. Det er selvfølgelig nemt at gennemskue, hvilke ansigtsmasker der anvendes til hvilke formål; det vil altid stå i beskrivelsen. Altså skal man kigge efter en "ansigtsmaske mod hudorme", hvis man har sådan et problem.

Det er meget få mennesker på denne jord, der kan sige sig fri fra at have haft problemer med hudorme. Derfor er der også efterhånden skabt mange forskellige produkter mod problemet, og det er derfor en fordel, hvis man er i stand til at skelne de gode produkter fra de dårlige. Derfor har vi sikret os, at kun de bedste produkter kan komme igennem vores tårnhøje kvalitetskrav. Altså, hvis du søger en ansigtsmaskemod hudorme, eller generelt bare en ansigtsmaske mod en hvilken som helst ting, kan du være sikker på, at du får det bedste af det bedste hos Mecindo. 

Ellers har vi hos Mecindo både forskellige slags rensende og blødgørende ansigtsmasker, vi har ansigtsmasker der øger gløden i dit ansigt, og vi har ansigtsmasker, der renser dybere end en standardansigtsmaske.


Hvor lang tid skal en ansigtsmaske sidde?

Det er meget individuelt hvor længe en ansigtsmaske skal sidde. Du kan under hvert produkt læse præcis hvor længe ansigtsmasken skal sidde, for at du opnår den bedste effekt. Nogle ansigtsmasker kan endda sidde i blot 10 minutter eller hele natten for den optimale virkning. 

Efter brug af en ansigtsmaske er det en god idé at påføre din ansigtscreme. Ansigtscremen giver ekstra fugt, og plejer huden hvis der skulle være opstået små irritationer. Har du ikke en ansigtscreme, kan du helt sikkert finde en her i vores store udvalg af ansigtscremer


Hvor ofte skal man bruge en ansigtsmaske?

En ansigtsmaske kan bruges flere gange om ugen eller i perioder, hvor huden trænger til ekstra intensiv pleje. Brug aldrig en ansigtsmaske dagligt, da det kan skabe ubalance i huden bakterieflora og den naturlige hudbarriere. Du kan altid læse på dit produkt, hvor ofte producenten anbefaler at du bruger ansigtsmasken. Holder du dig til dette, vil din hud få den pleje og næring den kan holde til. 

Skulle du mod forventning opleve at huden bliver irriteret, bør du stoppe brugen af ansigtsmasken.


Hvilken ansigtsmaske skal du vælge?

Når du skal vælge en ansigtsmaske, skal du vælge ud fra din hud og dit behov. Det betyder, at du skal vælge én bestemt type hvis du har bumser og hudorme, og en anden type hvis du har tør eller fedtet hud. 

 • Sensitiv hud
  Har du sensitiv og sart hud, er det en god idé at vælge en uden parfume. Du kan med fordel vælge en ansigtsmaske specielt udviklet til sensitiv og sart hud – f.eks. Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask eller Vichy Quenching Mineral Mask
   
 • Tør hud
  Til tør hud er det vigtigt at ansigtsmasken du vælger, giver masser af fugt til huden. Bioderma Sensibio Maske er en lindrende og fugtgivende ansigtsmaske, der ud over at være fugtgivende, er perfekt til rød og irriteret hud. Også fugtmasken fra Ecooking er en vidunderlig ansigtsmaske til tør og irriteret hud.
  Ecooking masken reparerer, fugter og har en anti-age effekt – oplev forskellen på din hud, og slip for tørhed og irritation. 
   
 • Fedtet hud
  Føles huden i dit ansigt fedtet og ser den fedtet ud? Så er det en lermaske du bør prøve. Lermasken absorberer den overskydende hudfedt, men uden at udtørre huden. Hvis du påfører en skintonic inden brug af lermasken, sikrer du dig at masken ikke tørrer ud og får huden til at spænde.
  På mecindo.dk finder du et stort udvalg af skintonics – vælg den du synes bedst om, hvad enten du vil have en med duft eller en parfumefri.
  Vælg bl.a. mellem Ecooking Lermaske parfumefri og Dr. Hauschka Clarifying Clay Mask. Begge masker fjerner urenheder, tilfører fugt og efterlader huden blød og glat.
   
 • Uren hud
  Bumser og hudorme kommer ofte på grund af tilstoppede porer. Når snavs, døde hudceller og forurening sætter sig i porerne, kan huden ikke ånde og urenhederne opstår. Til at fjerne snavs og døde hudceller, kan du bruge en peeling maske eller ansigtsscrub.
  Brug en ansigtsmaske som Ecooking Ansigtsscrub, RAZspa Face Peel eller Badeanstalten Peel-off Tang Bølgelængde.

Black Mask og Bubble Mask

En Black Mask er en utroligt populær ansigtsmaske, men alligevel noget anderledes end ansigtsmaskerne beskrevet længere oppe. Som navnet hentyder, er ansigtsmasken sort og dækker hele ansigtet. Påfør din Black Mask, lad den sidde og træk den af. Når masken er trukket af, er det tydeligt at se de urenheder som masken har fjernet fra huden. Du kan altså tydeligt se, hvor effektiv masken har været. 

En Bubble Mask er også populær og giver en spændende følelse på huden, da den bobler op mens den virker. Brug en Bubble Mask til at fjerne urenheder og samtidigt give huden masser af fugt, og det smarte er, at den kan bruges ovenpå din makeup, som løsnes og hurtig kan fjernes efterfølgende. Masken fjernes med vand efter brug. 


Køb ansigtsmasker på mecindo.dk

Undersøg hvilken ansigtsmaske der passer til dig, din hud og dit behov. Du finder ansigtsmasker til tør hud, fedtet hud og uren hud – ja, faktisk finder du ansigtsmasker til alle hudtyper. Vælg mellem ansigtsmasker fra brands som Vichy, Annemarie Börlind, Australian Bodycare, Lavera og RAZspa.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.