Multivitamin

Fold ud Skjul

Viser 1 til 24

Multivitamin

Hvad er Multivitamintilskud?

Multivitamintilskud er vitaminpiller, der indeholder en række vitaminer og mineraler. 

De er udviklet specifikt til at fungere som kosttilskud, der supplerer den daglige kost for at sikre, at kroppens daglige næringsbehov dækkes fuldstændigt. Multivitamintilskud er særlig fordelagtigt for personer med en travl hverdag, som ikke altid har overskud til også at holde øje med om kosten nu dækker alle ens behov for vitaminer og mineraler.

 Vitaminpiller vil i sådanne tilfælde kunne afhjælpe den vitamin/mineral mangel er ellers kan opstå. Vitaminkosttilskud er også meget relevant om vinteren, da d-vitaminmangel ofte er et stort problem især i nordligt beliggende lande såsom Danmark.

Hvorfor skal du tage Multivitamintilskud?

Indtag af multivitaminer kan føre til øget energi i perioden med træthed. Et dagligt indtag af et multivitaminprodukt kan forhindre vitamin- og mineralmangel, som ellers kan medføre mange former for lidelser og problemer.

 Nogle former for vitamin er i perioder stort set umulige at få nok af selv ved sund og varieret kost, f.eks. d-vitamin om vinteren, som kan være svær at få dækket behovet for især for os, der bor i Norden. 

 Et større behov for vitaminer og mineraler kan derfor afhjælpes ved et dagligt indtag af et multivitaminprodukt.

Advarsel

Overskrid ikke anbefalet dosis. Bør ikke anvendes ved graviditet eller amning.