Multivitamin

viser 1 til 48 af 87 (2 sider )

Multivitaminer med mineraler

Multivitaminer med mineraler er kosttilskud, der kan bruges som supplement til en ellers sund og varieret kost. Med indhold af både vitaminer og mineraler, til dig som ønsker en bred vifte af vigtige næringsstoffer. Alt efter hvilket multivitamin kosttilskud du vælger, kan mængden af vitaminer og mineraler variere. 

Multivitaminer med mineraler er vitaminpiller, hvis daglige indtag bidrager til at kroppen modtager alle de vitaminer og mineraler, den har behov for. Vitaminer og mineraler kan være C-vitamin, D-vitamin, calcium og zink. 

 

Hvorfor vælge multivitaminer med mineraler?

Du kan med fordel vælge et multivitamin med mineraler-kosttilskud, hvis du ikke altid formår at spise en sund og varieret kost. Gennem et sådant kosttilskud, kan du supplere din kost med de vitaminer og mineraler, som du måske ikke får tilført kroppen på anden vis. Husk at et tilskud aldrig kan eller bør erstatte en varieret kost, men fungere som supplement.

 

Populære multivitaminer med mineraler

Udvalget af multivitaminer med indhold af mineraler er stort, og derfor kan det måske være svært at finde ud af, hvilket kosttilskud du skal vælge. Her finder du de tre populæreste multivitaminer med mineraler – måske passer ét af tilskuddene til dit behov?
 

Omnimin indeholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer. Derudover er Biosym Omnimin registreret hos The Vegetarian Society. Omnimin er i form af tabletter. Læs mere om multivitaminer fra Biosym. 
 

 

Nani’s multivitamin er plantebaseret og indeholder vitaminer og mineraler, som alle er udvundet fra bl.a. frugter og grøntsager. Velegnet til vegetarer og veganere. Nani multi vitamin er i form af kapsler. Bliv klogere på multivitaminer fra Nani.
 

Spektro multivitamin med jern og K2-vitamin er et kosttilskud med indhold af en unik vitamin- og mineralkombination. Hele vitamin- og mineralkombinationen ligger i en urteblanding, bestående af bl.a. propolis, spirulina og aloe vera. Spektro er i form af kapsler. 

 

Køb multivitaminer med mineraler på mecindo.dk

Find det multivitamin med mineraler-tilskud der passer til lige netop dit behov. Vi forhandler multivitaminer fra alle de populære mærker, bl.a. Nani, Omnimin og Solaray. Multivitaminer med mineraler kan købes i form af synkevenlige tabletter, kapsler, tyggetabletter, pulver, spray og i flydende form. Derfor er det utroligt nemt at vælge det kosttilskud, som du bedst kan indtage.

Når du køber dine multivitaminer hos Mecindo får du altid hurtig levering. Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre du har lagt hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene.