Ginseng

Få mere energi i hverdagen.

Ginseng piller er kosttilskud som kan have mange positive effekter på kroppen.
Den mest udtalte er den øgede mængde af energi man oplever efter en periode med indtag af ginseng. Ginseng skal ”lagres” i kroppen over tid, og man vil derfor ikke mærke effekten øjeblikkeligt, som ved stimulanser som kaffe, men nærmere opleve det som et generelt højere energiniveau i løbet af hele dagen. Her på siden findes et udvalg af ginseng kosttilskud. Ginseng kan enten spises som et rent ginseng tilskud eller i kombination med vitaminer og mineraller.


Viser 1 til 9

Ginseng

Hvad er ginseng?

Ginseng stammer fra Kina og betyder menneskelignende. En ginsengrod ligner lidt en menneskekrop med arme og ben. Kineserne var de første, der opdagede ginsengs helbredende egenskaber. I Kina er ginseng blevet brugt mod sygdomme i mere end 5000 år.
Et gammelt skrift om medicinske planter fra den kinesiske oldtid fortæller, at ginseng forlænger livet, lysner sindet og øger potensen.

Ginseng findes i flere varianter, hvoraf den mest populære og undersøgte type er panax ginseng. .

Hvorfor skal du tage ginseng tilskud?

Ginseng kosttilskud menes at have mange positive egenskaber, herunder at kunne give mere energi i hverdagen, at mildne infektioner samt at virke stressnedsættende, ved at bidrage til binyrenes produktion af stressnedsættende hormoner. Forsøg har endvidere vist, at jævnligt indtag af ginseng kan føre til en forbedring af immunforsvaretIsær personer der lider af generelt udmattelse/træthed vil kunne forvente en forbedring ved indtag af ginseng tilskud..

Bivirkninger og sikkerhed ved Ginseng

Overskrid ikke den anbefalede dosis. Kosttilskud bør ikke erstatte en sund og varieret kost.