Ginseng

Få mere energi i hverdagen.

Hvad er ginseng?

Ginseng gror mange steder i verden og findes i forskellige varianter, med hver deres kendetegn. Oprindeligt blev ginseng fundet i Kina for mere end 4000 år siden, og var dengang kun for rige mennesker – planten var nemlig utroligt værdifuld. I dag, 4000 år senere, er det muligt for alle at købe og spise ginseng. 

Ginseng indeholder de aktive stoffer, ginsenosider der giver energi til kroppen når ginseng indtages. Ginsenosiderne udvindes af ginsengens rod og findes i forskellig kvalitet og styrke, alt efter hvilken ginseng der bruges. 

Den mest velkendte og populære ginseng er Ginseng CA Meyer. Det er derfor du finder denne i flest kosttilskud. CA Meyer kaldes også for panax, men er én og samme ginsengplante. Før panax ginsengen kan anvendes, skal den voksne i omkring seks år. Når ginsengroden når denne alder, er indholdet af ginsenosider også højest. 

Kosttilskud med ginseng

På mecindo.dk finder du ginseng af typerne:

  • Sibirisk
    Sibirisk ginseng er også kendt som russisk rod og er en slægtning til panax ginsengen. 
  • C.A. Meyer, Panax
    Den mest anvendte ginseng i kosttilskud. Dette skyldes kvaliteten og det høje indhold af ginsenosider. 

Du kan vælge mellem mange kosttilskud med ginseng og de findes i form af både tabletter, kapsler og i flydende form. Ginseng har en sødlig og helt unik smag de fleste kan lide. Vælg det kosttilskud der passer dig og dit behov bedst, og oplev hvordan ginseng kan give dig fornyet energi i hverdagen.

De tre mest populære ginseng kosttilskud på mecindo.dk er:


Køb ginseng på mecindo.dk

Køb dit ginseng kosttilskud fra Longo Vital, Gerimax, Natur Drogeriet og mange flere. Ginseng hjælper dig til at få mere energi, en bedre koncentrationsevne og en øget ydeevne i hverdagen. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.