Myggespray

Kom igennem sommeren med en insektspray.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Myggespray

Myggespray

Myggespray er en temmelig effektiv måde at forebygge myggestik, og andre insektbid, på. Langt de fleste midler indeholder den såkaldte DEET, der er en kemisk olie som myggene afskyer og derfor ikke nærmer sig for at stikke og bide.

Oprindeligt blev olien udviklet af den amerikanske hær til brug i kamp i jungleområder, og dengang var antagelsen, at DEET ville forvirre insekterne til at tro, at det ikke var mennesker der var til at bide og stikke i. Senere studier har dog vist, at myggene godt ved at olien er påsmurt et menneske der kan stikkes, men at den kemiske formel i olien simpelthen frastøder myggene i en sådan grad, at de ikke nærmer sig huden hvorpå olien er påsmurt.

Hos Mecindo.dk anbefaler vi Jungle Formula-produktserien, der er baseret på DEET. Der findes en række forskellige produkter der har varierende styrke og påføringsform, men alle produkterne fra serien indeholder DEET og er således effektive i kampen mod myggene. Jungle Formula Maximum indeholder 50 % DEET, og er dermed det kraftigste våben i sortimentet. Jungle Formula Medium indeholder 20 % DEET, mens Jungle Formula Sensitiv Hud er velegnet til brug på sart og følsom hud.

Hvis uheldet er ude og myggene alligevel stikker, fører vi også en række cremer til lindring af kløe, irritation og smerter forbundet med insektbid.