Snacks

Til den lille sult

viser 1 til 48 af 273 (6 sider )

Hvad er sunde snacks?

Fødevarestyrelsen anbefaler at man spiser tre hovedmåltider om dagen og to-tre mellemmåltider. Grunden til vi bør spise sunde mellemmåltider, er for at stabilisere blodsukker og forbrænding og undgå overspisning. Desværre kan det være svært nogle gange at regulere sit kalorieindtag med for mange mellemmåltider, og tit ender det med et for højt kalorieindtag når der ikke reguleres i kalorieindtaget til hovedmåltiderne. 

Landsdækkende undersøgelser viser, at op mod 30% af dagens energi stammer fra mellemmåltider. Det anbefales at et lille mellemmåltid – for raske mennesker skal udgøre omkring 5% af det daglige behov hvor et stort mellemmåltid skal udgøre 15%.

En kvinde skal som udgangspunkt have omtrent 2000 kcal pr dag for at holde vægten. Altså kan vi ved en hurtig beregning se at for kvinder gælder det at:

Lille mellemmåltid 5%: 100 kcal

Stort mellemmåltid 15%: 300 kcal

Hvis du derfor spiser to små mellemmåltider, f.eks. i form af sunde snackbarer, og et stort, måske en banan og et stykke knækbrød med ost, har du:

2000 kcal-100 kcal- 100 kcal- 300 kcal= 1500 kcal

Tilbage som du kan fordele ud på dine tre hovedmåltider.

Pst! Mange af vores sunde snacks er ovenikøbet økologiske & RAW, og du kan få dem veganske, uden tilsætning, hvede, gluten- & laktosefri!

 

Sunde mellemmåltider

Du går garanteret – ligesom så mange andre- op i hvad du putter i munden, og vil gerne leve sundt så din krop får det godt. Med nogle af vores lækre snacks, du finder her på siden, kan du få et fedt- og kaloriefattigt mellemmåltid som samtidig er proppet med de gode næringsstoffer. 


Sunde snacks til madpakken

Til madpakken finder du mange snacks der fungerer perfekt til i løbet af dagen på arbejdet, i skolen eller gåturen. Især de smagfulde bars er populære valg når det kommer til sunde snacks til madpakken. Se udvalget af snackbars her. Du finder bars med dadler, nødder, chokolade, kokos, hemp, urter og meget mere. Fordi udvalget er så stort, er det let for dig at vælge lige den snackbar du kan lide.


Sunde snacks til børn

Til børn der skal have en sund snack i løbet af dagen, er Bear Yoyo Pure Fruit et fantastisk valg. Frugtrullerne findes i forskellige smagsvarianter, bl.a. hindbær, jordbær og mango. 

Børn elsker også mos og frugtgrød – eller de fleste gør. Derfor finder du også et bredt sortiment af økologisk mos med smag af banan, æble, abrikos, pære m.fl. 


Sunde snacks på mecindo.dk

Uanset om du er til frugtgrød, riskiks, rodfrugtchips, snackbars, sunde småkager eller noget lidt sundere chokolade, så finder du det her på mecindo.dk. 

Undgå for mange kalorier når du stiller sulten med en hurtig snack i løbet af dagen, og bliv mæt med proteiner og hurtig energi.


Køb dine sunde og lækre snacks på mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores store sortiment af sunde snacks, og køb til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder også et stort udvalg af nemme, økologiske snacks til enhver lejlighed. Vælg mellem produkter fra mærker som Allos, Be Fair, Clearspring, Mols Organic, RawBite, Rømer og Semper.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice