Havtorn

Nordens citron og vitaminbombe

Havtorn er små orange bær, der vokser på tætte, ufremkommelige buske, blandt andet ved de danske kyster. Havtorn har en lettere syrlig smag og er ikke uden grund blevet kendt som "Nordens citron". Det lille bær er nemlig sprængfyldt med frem for alt C-vitaminer.
I et enkelt lille bær er der lige så meget C-vitamin som i en hel citron!

Læs mere Skjul

Komplet indhold af omega-fedtsyrer

Ikke alene den eksotiske smag og indholdet af vitaminer og antioxidanter har været med til at gøre havtorn til et eftertragtet bær. Havtorn indeholder nemlig også samtlige essentielle omega-fedtsyrer, både omega-3, omega-6, omega-7 og omega-9.
Ikke mange andre fødevarer indeholder den mindre kendte essentielle fedtsyre omega-7.
En essentiel fedtsyre, der normalt produceres af kroppen selv, men da produktionen aftager med alderen, kan det være en god ide at være opmærksom på behovet for et ekstra tilskud. 

Havtorn pulver hos Mecindo

Hos Mecindo finder du Superfruit Havtorn pulver. Som alle andre produkter fra Superfruit er der her tale om et højkvalitetsprodukt. Superfruit er kendt som innovative helsekostproducenter, der altid sætter den skånsomme behandling af de enkelte råvarer i forreste række.
Derved sikres man, at alle vigtige næringsstoffer bevares i det færdige produkt. Superfruit Havtorn pulver er ingen undtagelse. Her er tale om havtorn pulver af højeste kvalitet - naturligvis økologisk. 

Indholdet af omega-fedtsyrer, C-vitamin og betacaroten er i top, og med havtorn pulver fra Superfruit er det nemt at få dit tilskud af de essentielle aminosyrer.
Put f.eks. lidt pulver i din smoothie eller sammen med dit morgenmadsprodukt, så kommer den eksotiske smag til sin ret, og du kan starte dagen sprængfyldt med vitaminer.

Læs mere Skjul