Graviditetstests

Til præcis og sikker afklaring.

Lige meget om du har ventet længe på at blive gravid, eller du simpelthen er nødt til at vide, om du er gravid, af helt andre årsager så køb en graviditetstest og få vished. Hos Mecindo finder du diskret og nemt den graviditetstest, som du ønsker at bruge, og så er det blot et spørgsmål om minutter, før du ved, om du er gravid. 


Gravide kvinder begynder at danne hormonet HCG (Human Chorion Gonadotropin), når de er blevet befrugtet, og det er det hormon, som en graviditetstest måler. Hormonet fordobles faktisk hver anden til hver tredje dag i de første 10 uger af graviditeten. Hormonet kan testes i urinen, og det er derfor, det er så nemt at bruge en graviditetstest. 


Viser 1 til 21

Graviditetstests

Køb billige graviditetstest med sikre resultater.

Man opnår det mest sikre resultat, hvis man tester den dag eller de dage, hvor man skulle have haft sin menstruation. Clearblue Digital Graviditetstest giver et præcist resultat fire dage tidligere end andre tests, og den er desuden nem at aflæse resultatet på. Du får ekstra og billige graviditetstest, hvis du køber pakken med Clearblue Digital Graviditetstest i en to-styks pakning. 

Køb en graviditetstest online.

Answer Pregnancy og Trueline graviditetstest er andre effektive graviditetstest, som varmt kan anbefales. De læser dit hormontal på ethvert tidspunkt af dagen og er effektive og nemme at bruge. 
Husk altid, at det bedste resultat opnås, hvis du venter med at teste dig selv indtil den dag, hvor du skulle have haft din menstruation; og husk altid at lægen tester en ekstra gang og giver gode råd om graviditet og fødsel.