Acai bær

Acai bær er rige på antioxidanter og omega-fedtsyrer.

Hvad er acaibær?

Acai er navnet på små mørke lilla bær og er ikke uden grund blevet kendt som lidt af en "superfruit". Bærrenes indhold af de sunde omega-fedtsyrer såvel som antioxidanter er højt. Acaibær er rige på fibre og proteiner og er med til at give en vedholdende mæthedsfornemmelse. Desuden er acaibær kendetegnet ved et lavt glykæmisk indeks, hvilket er med til at sikre et stabilt blodsukker.

Acaibær minder i størrelse og form meget om en vindrue. Disse bær gror naturligt i store ranker i Amazonas regnskove, hvor de igennem årtusinder er blevet spist for deres gode smag og næringsindhold af de indfødte.

Acaibær høstes som regel med håndkraft for at skåne frugten mest muligt. Et acaibær indeholder blot 10% frugtkød og saft, mens resten består af en meget stor kerne. Det er blot frugtkødet og saften fra acaibær der benyttes, hvilket gør det til en relativt besværlig og dyr proces at høste store mængder acaibær. 

Da acaibærrene er følsomme frugter, bliver de straks efter plukning skånsomt malet til pulver og kan herefter videre bearbejdes til enten acai kapsler eller acai piller. Acai piller og acai kapsler er nemme at indtage som et sundt og nærende kosttilskud, mens acai pulver egner sig godt til at fylde i dine smoothies eller på din yoghurt. 

Smagen fra acaibær kan bedst beskrives som en blanding af bær og chokolade og kan dermed også være med til at give dine måltider et smagsmæssigt pift. Kun fantasien sætter grænser.

Hvad enten du vælger din "super fruit" som acai pulver, acai kapsler eller acai piller er du sikret de ernæringsmæssige fordele, som acaibær tilbyder.

Acaibær pulver

Acai pulver er det færdige produkt der opnås når de friske acaibær er blevet gennemarbejdet.

Den proces der anvendes til dette, kan variere lidt fra producent til producent, men den mest anvendte metode er at frysetørre bærerne nænsomt uden på noget tidspunkt at opvarme dem til over 40 grader celsius. Dette resulterer i et fint RAW acai pulver som bibeholder de gode næringsstoffer og smag af rå acaibær.


Acaibær kapsler

Acai kapsler indeholder frysetørret acai pulver. Pulveret er rigt på næringsstoffer, men lettere at indtage i kapselform. Vælg acai kapsler, hvis du ikke drikker smoothies eller spiser morgenmad hvorpå det er lækkert at strø acai pulver.


Køb acaibær pulver på mecindo.dk

Prøv den lækre superfruit – acai – her på mecindo.dk. Vi forhandler acai pulver fra de bedste mærker og af højeste kvalitet. Uanset om du er til acai kapsler eller acai pulver, finder du det lige her på siden.  

Hos Mecindo kan du få både acai pulver eller acai kapsler:

Acai er med til at gøre det nemt at leve sundt, og hos Mecindo gør vi det nemt at bestille dine acaibær. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.