Rødkløver

Rødkløver(Trifolium pratense er en 15-50 cm høj urt, der i Danmark vokser meget almindeligt på enge skrænter og overdrev. Rødkløver bestøves af honningbier og humlebier og er en god biplante.
Rødkløver ekstrakt udvindes ved at knuse de tørrede blomster fra urten, hvorved en koncentreret mængde af den aktive del af urten, isoflavoner, kan udledes.

Hvorfor skal du tage rødkløver tilskud?
Den aktive ingrediens der udvindes fra de tørrede blomster, isoflavon, kan have en positiv effekt på række lidelser, herunder: Hedeture, PMS, forhøjet kolesteroltal og inkontinens.

Endvidere kan isoflavoner have en positiv effekt på blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at forebygge en række lidelser, herunder blodpropper og knoglesygdommen osteoporose.


Viser 1 til 4

Rødkløver

Hvad er rødkløver?

Rødkløver (Trifolium pratense) er en 15-50 cm høj urt, der i Danmark vokser meget almindeligt på enge, skrænter og overdrev. Rødkløver bestøves af honningbier og humlebier og er en god biplante. Rødkløver ekstrakt udvindes ved at knuse de tørrede blomster fra urten, hvorved en koncentreret mængde af den aktive del af urten, isoflavoner, kan udledes.

Hvorfor skal du tage rødkløver tilskud?

Den aktive ingrediens der udvindes fra de tørrede blomster, isoflavon, kan have en positiv effekt på række lidelser: Hedeture PMS Forhøjet kolesteroltal Inkontinens. Endvidere kan isoflavoner have en positiv effekt på blodcirkulation, hvilket kan hjælpe med at forebygge en række lidelser, herunder blodproper og knogle sygdommen osteoporose.

Bivirkninger og sikkerhed ved rødkløver ekstrakt.

Bør ikke indtages af gravide kvinder eller kvinder under amning. Overskrid ikke den anbefalede dosis.