Rødkløver

Rødkløver er en fantastisk urt i forbindelse med overgangsalderen. Nedsæt symptomerne som hedeture, uro i kroppen, humørsvingninger og træthed. Læs mere om rødkløver her på siden, og bestil online allerede i dag.

Hvad er rødkløver?

Rødkløver, på latin ”Trifolium Pratense”, er en urt der bliver mellem 15-50 cm høj. Den vokser vildt i Danmark på både enge, skrænter og overdrev. Rødkløveren bestøves af honningbier og humlebier, og er meget velegnet i honningproduktionen. 

Rødkløverekstrakt udvindes ved at knuse de tørrede blomster fra urten, hvorved en koncentreret mængde af den aktive del af urten, isoflavonoider (planteøstrogener), kan udledes. Rødkløverekstrakten anvendes i mange former for kosttilskud, som du bl.a. finder her på siden.


Hvad er rødkløver godt for?

Rødkløver anvendes især i kosttilskud mod overgangsalderen hos kvinder. Overgangsalderen finder sted i 44-55 årsalderen, og sker for de fleste kvinder. Længden af overgangsalderen er forskellige fra kvinde til kvinde, men ét er sikkert, og det er at overgangsalderens symptomer rammer alle i mindre eller større grad.

Symptomerne på overgangsalder er f.eks.:

  • Hedeture
  • Søvnproblemer og træthed
  • Svimmelhed 
  • Hovedpine
  • Tørre slimhinder
  • Hårtab 

Nå du indtager rødkløver i forbindelse med overgangsalderen, bringes kvindens østrogener i en mere optimal balance, og symptomerne mindskes.


Kosttilskud med rødkløver

På mecindo.dk finder du et spændende og effektivt udvalg af rødkløver kosttilskud. Rødkløver kosttilskuddene er bl.a. fra mærker som Herrens Mark, New Nordic og Bidro.

Herrens Mark Rødkløver Ekstrakt er fermenteret med mælkesyrebakterier, og bidrager til at nedsætte symptomerne i forbindelse med overgangsalderen. Vælger du Rødkløver Ekstrakt fra Herrens Mark får du et produkt der er: økologisk, vegansk, uden alkohol og tilsætningsstoffer samt et produkt der er rig på naturlige planteøstrogener.

At rødkløveren er fermenteret betyder, at rødkløverens blomster presses og gæres. I denne proces adskilles rødkløverens planteøstrogener fra sukkermolekylerne. Dette resulterer i, at rødkløverens planteøstrogener uden besvær kan optages direkte gennem tarmvæggen.

Desuden har Herrens Mark Rødkløver Ekstrakt vunder følgende priser i årene 2014-2018:

  • Årets produkt 2014
  • Årets produkt 2018
  • Danish Health and Science Awards 2018

Med sig fik Herrens Mark ordene ”God effekt på hedestigninger” og ”God optagelighed”.

New Nordic Meno Joy er et kosttilskud i tabletform med rødkløver. Derudover er kosttilskuddet tilsat B6-vitamin og humle. Humlen har en beroligende effekt, mens B6-vitamin bidrager til at regulere hormonaktiviteten. 

Bidro Kvinder indeholder rødkløver, gele royal og salvie der tilsammen hjælper til og opretholder en behagelig overgangsalder. 


Hvilket rødkløver kosttilskud skal du vælge?

Om du ønsker at indtage din rødkløver som fermenteret drik, kapsler eller tabletter. Mange vil gerne have rødkløver som piller, men da der ikke findes piller med rødkløver, er det de fleste mener, rødkløver i kapsel og tabletform. 

Kapsler og tabletter er nemme at have med på farten, mens den fermenterede drik nydes af mange om morgenen. 


Hvor meget rødkløver skal du tage?

Det afhænger af hvilket rødkløver kosttilskud du vælger. Herrens Mark Rødkløver ekstrakt har en anbefalet daglig dosis på 120 ml dagligt – senere 60 ml. New Nordic tabletterne skal du tage to af pr. dag, og Bidro Kvinder en daglig dosis på 3 kapsler i starten, og senere 2 kapsler.

Læs altid den dagligt anbefalede dosis på det enkelte produkt. På den måde er du sikker på at få den bedste virkning af kosttilskuddet.

Er du gravid bør du ikke indtage rødkløver. Er du i tvivl om du må tage rødkløver, kan du rådføre dig med din læge. 


Køb rødkløver på mecindo.dk

Find og køb dit Rødkløver kosttilskud fra Herrens Mark, New Nordic, Bidro eller Nani her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem kapsler, tabletter eller ekstrakt alt efter dit behov. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul