Rødkløver

Hvad er rødkløver?

Rødkløver, på latin ”Trifolium Pratense”, er en urt der bliver mellem 15-50 cm høj. Den vokser vildt i Danmark på både enge, skrænter og overdrev. Rødkløveren bestøves af honningbier og humlebier, og er meget velegnet i honningproduktionen. Men, til mennesker har rødkløveren vist sig at være helt fantastisk – især hvis den forarbejdes på den rigtige måde. 

Rødkløverekstrakt udvindes ved at knuse de tørrede blomster fra urten, hvorved en koncentreret mængde af den aktive del af urten, isoflavonoider (planteøstrogener), kan udledes. Rødkløverekstrakten anvendes i mange former for kosttilskud, som du bl.a. finder her på siden. Det er netop rødkløverekstrakt som 

Hvad er planteøstrogener?

I rødkløver findes planteøstrogenerne, isoflavonider, men hvad er det egentligt? Planteøstrogener forkortes ofte PØ, og kan binde sig til kroppens østrogenreceptorer. Rødkløver ekstraktets indhold af planteøstrogener er ideelt til kvinder i overgangsalderen. 

Hvilket rødkløver kosttilskud skal du vælge?

Om du ønsker at indtage din rødkløver som fermenteret drik, kapsler eller tabletter. Mange vil gerne have rødkløver som piller, men da der ikke findes piller med rødkløver, er det de fleste mener, rødkløver i kapsel og tabletform. 

Kapsler og tabletter er nemme at have med på farten, mens den fermenterede drik nydes af mange om morgenen. Smagen af fermenteret rødkløver er meget naturlig og falder ikke i alles smag, men husk på, at der er mange fordele ved den smagsfyldte, fermenterede drik. 

Hvor meget rødkløver skal du tage?

Det afhænger af hvilket rødkløver kosttilskud du vælger. Herrens Mark Rødkløver ekstrakt har en anbefalet daglig dosis på 120 ml dagligt – senere 60 ml. New Nordic tabletterne skal du tage to af pr. dag, og Bidro Kvinder en daglig dosis på 3 kapsler i starten, og senere 2 kapsler.

Læs altid den dagligt anbefalede dosis på det enkelte produkt. På den måde er du sikker på at få den bedste virkning af kosttilskuddet.

Er du gravid bør du ikke indtage rødkløver. Er du i tvivl om du må tage rødkløver, kan du rådføre dig med din læge.

Køb rødkløver på mecindo.dk

Find og køb dit Rødkløver kosttilskud fra Herrens Mark, New Nordic, Bidro eller Nani her på mecindo.dk. Kom godt igennem hverdagen selvom du er i overgangsalderen. Det er bare rarere at kunne sove godt, undgå hedeture og at have et godt humør – både for dig selv, men også dine omgivelser. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.