Sårpleje

Effektive sårplejeprodukter.

Har du brug for produkter til sårpleje, så finder du et bredt og varieret udbud hos Mecindo.dk med mange forskellige produkter at vælge imellem - lige fra små plastre til avancerede sårplejeprodukter til genstridige sår.
Sår er jo mange ting; det kan være små rifter, der blot skal renses og have et plaster på, eller større skader, der kræver specieller remedier til rens, pleje og beskyttelse, og du kan finde det hele hos Mecindo.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Sårpleje er en vigtig del af healingsprocessen

Grundprincipperne i sårpleje er renlighed, og det er vigtigt at sørge for, at såret får ilt og holdes tørt. Så snart man får et sår, vil de hvide blodlegemer strømme til såret for at bekæmpe bakterier, og det er derfor vigtigt at bruge rene (og evt. sterile) klude til at rense såret for at fremme denne rensning, som kroppen selv sørger for.
Plastre, forbindinger og lignende har også det formål, at de beskytter det sårbare sår fra berøring og udefrakommende skidt og bakterier, hvorved risikoen for at såret bliver betændt kan holdes til et minimum.

Sårheling kan tage lang tid

Der kan gå fra 2 til 3 uger, og for nogle meget længere tid, før såret heler. Er det et stort og dybt sår, der er tale om, er det vigtigt at rense såret dagligt, samt at give det luft og tørring inden nye forbindinger sættes på såret. Hos Mecindo forhandler vi udelukkende produkter af den bedste kvalitet til din sårpleje.

Køb gode sårplejeprodukter hos Mecindo

Det er fornuftigt at have et lille lager af sårplejeprodukter hjemme - specielt hvis du har børn, eller hvis du ved, at du heler langsomt, og derfor skal sørge for at dine sår bliver rengjort hurtigst muligt med gode produkter.

Læs mere Skjul