Sårbandage

Undgå infektioner i sår med den helt rigtige sårbandage.

Køb gode sårbandager hos Mecindo

Har du problemer med f.eks. bensår, brandsår eller tryksår, så er produkterne fra Comfeel gode produkter at benytte. Du kan købe forbindinger, der er transparente, hvilket gør, at såret kan tilses uden at fjerne forbindingen, det kan både være godt for såret og medfører samtidig, at du ikke behøver at udskifte dinsårbandage så ofte. Sårbandagerne fra Comfeel tilpasser sig kroppen og er fleksible og behagelige at anvende. 

Produkter til alle slags sår

Har du et væskende sår, så er produkterne fra Mepilex tilpasset specielt denne type af sår. Sårbandagerne fra Mepilex opsuger væske fra såret uden at udtørre det, hvilket fremmer helingen. Du kan få produkter, der er fremstillet i blødt og fleksibelt skum - det er behageligt for huden og generer ikke de ømme områder omkring såret. Du kan også få produkter, der mindsker smerterne i såret og hjælper med til at fjerne infektioner, og du kan få sterile plastre, der egner sig godt til sår, der ikke væsker. Ja, faktisk kan du finde sårbandager til de fleste typer sår hos Mecindo.

Brug også sårbandager, når dit sår er næsten helet

Når dit sår er næsten helet, kan det være fornuftigt at benytte en filmbandage, der er selvklæbende og med en form for gazebind, der lægger sig over såret. Eller benyt et stort plaster, der klæber på huden og har et stykke gaze, der dækker og beskytter såret.