Drikkevarer

the, kakao & kaffe

viser 1 til 48 af 613 (13 sider )

Alt om vores drikkevarer

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af drikkevarer, du kan nyde i hvilken som helst situation.  I sortimentet findes både varme og kolde drikke.

Hvorfor drikke varme drikke?

Der er egentlig ingen videnskabelig tilgang til at drikke flere varme drikke end kolde. Årsagen til de fleste mennesker nyder en kop kaffe, kop te, eller en dejlig varm kakao forholdsvis jævnligt har nok mere at gøre med det generelle velvære, end det har at gøre med så meget andet.

Dog, drikker mange mennesker kaffe og te for at opnå de positive og skærpende effekter fra koffeinen der findes i mange slags te og det meste kaffe. Andre nyder det mest for smagen. Ligegyldigt hvorfor du drikker varme drikke, kan du her på siden finde et bredt udvalg af the, kaffe og kakao. 

På siden kan du finde hvid, grøn og sort the, kaffe med og uden koffein og forskellige varianter af kakaopulver blandinger, du kan nyde som en lille pause, før du skal i seng eller når du står op om morgenen. Blandt vores mange produkter finder du både økologiske og fairtrade-mærkede varianter, så du nemt kan nyde en varm drik, med god samvittighed.

 

Nyd din varme drik med god samvittighed

Når du ser gennem udvalget her på siden, kan du finde mange økologiske varianter. Disse er lavet helt uden brug af sprøjtemidler, og som naturen havde ment det til at starte med. Mange mener at økologiske varer smager bedre og så er det også dejligt at vide, at man har været med til at bevare den dyrebare jord teen, og kaffen dyrkes i. I produktsortimentet kan du også finde produkter som er fairtrade mærkede. Dette betyder, at produkterne som mange gange kommer fra u-lande, er blevet handlet ordentligt og at farmerne har fået en fair og ordentlig pris for deres produkter.

 

Forskellige varianter af kaffe, te og kakao

Som nævnt finder du virkelig mange forskellige kaffe, te og kakaoprodukter på mecindo.dk. Du kan vælge mellem kaffe fra mærker som Biogan, Clipper, Mount Hagen og Renée Voltaire. Kaffen findes som filterkaffe, kaffebønner og instant kaffe. Te kan du vælge fra mærker som Celestial, Clearspring, Clipper, Dr. Organic, Fredsted, Pukka, Shoti Maa og Yogi Tea. Uanset om du er til chai, frugt, grøn, hvid, sort, matcha eller oolong te finder du det her. 

 

Skal man drikke varmt eller koldt om sommeren?

Om sommeren er det bedst at drikke kølige drikkevarer for at hjælpe kroppen med at køle af. Eksempelvis kan du lave denne lækre hjemmelavede iste, for at køle kroppen ned på de varme sommerdage.

Dette skal du bruge:

 • 1L brygget te, f.eks. hvid, med frugtsmag 
 • Danskvand 
 • Frisk Mynte & Appelsinskal 

Sådan gør du:

Bryg teen og lad den trække længe så smagen bliver intens. Afkøles derefter i køleskabet sammen med mynte og appelsinskal og eventuelt gerne lidt appelsinsaft også. Lad det stå nogle timer i køleskabet. Serveres 50/50 med afkølet danskvand. Hvis du ønsker, kan du tilføje isterninger.

 

Hvorfor drikke koffeinfri kaffe?

Mange nyder smagen af kaffe, og kan drikke kaffe hele dagen igennem. Men når man drikker for meget kaffe og får for meget koffein, kan man opleve ubehag, og derudover kan det også være svært at falde i søvn med for meget koffein i kroppen. Derfor kan man nu få koffeinfrie udgaver, så man stadig uden at opleve ubehag eller hyperaktivitet, kan nyde en velsmagende kop kaffe.

En koffeinfri kaffe kan smage en smule anderledes, men du kan helt sikkert finde en i udvalget, der passer dig og dine smagsløg. Udvalget af koffeinfri kaffe er nemlig stort

Ligesom kaffe, findes der også koffeinfri varianter af te. Fra naturens side indeholder te nemlig også koffein, og du kan derfor opleve at have svært ved at falde i søvn efter en kop te eller to. Se udvalget af koffeinfri te her

 

Er du forkølet?

Mange tyr til te når de er forkølede, fordi det kan virke lindrende på en kløende og irriteret hals. Da ingefær indeholder nogle immunstyrkende stoffer, kan det også anbefales at putte disse i teen, eventuelt sammen med citron som har et højt indhold af C- vitamin.

Det eneste du skal gøre, er at tilføre nogle skiver ingefær og nogle skiver citron til din tekande og lade disse trække som almindelig te. Et par minutter efter vil du have en lindrende, og beroligende te, som samtidigt vil hjælpe din krop igennem enhver forkølelse. Denne hjemmelavede te er desuden også koffeinfri.

 

Køb kaffe, te og kakao på mecindo.dk

På mecindo finder du et stort – meget stort – udvalg af varme drikke. Der er kaffe, te og kakao i økologiske- og ikke-økologiske varianter samt er flere fair trade certificerede. 

Kolde drikke til enhver lejlighed

Vil du gerne nyde et glas kold og smagfuld juice, smoothie, aloe vera drik eller shot, så finder du det her på siden. Læs mere om de forskellige kolde drikker herunder: 

 • Smoothies
  Ny lækre, smagfulde og næringsrige smoothies. Flere er økologiske, glutenfri og laktosefri. Det betyder, at der er noget for enhver smag. I udvalget af smoothies finder du f.eks. smoothies med smag af vilde blåbær, mango, hindbær, jordbær, acai og ananas. 
   
 • Juice
  En juice kan nydes, morgen, middag, eftermiddag og aften – altså hele dagen, alle steder. Prøv juice med smag af aloe vera, kokos, vandmelon, aronia og æble. Vil du gerne have inspiration til lækre hjemmelavede juicer og smoothies, er bogen ”Flydende Magi – Juicer og Smoothies til børn” en utroligt spændende og nem bog at gå til for hele familien. 
   
 • Shots
  Shots, ikke med alkohol, men med urter og planter, finder du flere varianter af her på mecindo.dk. Vi har f.eks. de utroligt populære og sunde ingefærshots eller Vita Biosa med mælkesyrebakterier og urter. 
   
 • Plantemælk
  Plantemælk fra kokos er fuld af smag og er tilmed laktosefri. Derudover indeholder kokosmælk mættede fedtsyrer, proteiner og vitaminer. Brug kokosmælk i suppe, karryretter eller andre spændende madretter.
 

Køb alt indenfor kolde drikke på mecindo.dk 

Udvalget af kolde drikke er stort og velsmagende, og du finder med garanti en drik eller to der tiltaler dig. Start dagen med et ingefærshot, et shot Vita Biosa eller blot et glas iskold æblejuice. Smoothies er ligeledes perfekte til at starte dagen på, eller som et mellemmåltid i løbet af dagen. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.