Mellemrumsbørster

viser 1 til 48 af 53 (2 sider )

Hvad er en mellemrumsbørste?

En mellemrumsbørste er en lille og meget tynd børste, som kan komme ind mellem dine tænder og effektivt rengøre mellemrummene. Ved brug af en almindelig tandbørste bliver tandmellemrummene ikke rengjorte og derfor kan caries lave huller i tænderne. Derudover kan plak også dannes hvilket kan give dårlig ånde. Mellemrumsbørsten findes i flere forskellige størrelser og du kan derfor nemt finde en, som passer til den størrelse dine tandmellemrum har.


Hvad gør en mellemrumsbørste?

En mellemrumsbørste føres ind mellem tændernes mellemrum, hvor den rengør de tandoverflader som ligger ind mod hinanden. 

Flere af mellemrumsbørsterne er designet og udviklet i samarbejde med tandeksperter. Dermed er du sikret et produkt som lever op til det, det lover, men også et produkt som er skånsomt for dine tænder og dit tandkøb.

En mellemrumsbørste når desuden de steder og det snavs, som tandtråd ikke når. Det lyder måske af meget, at du både skal bruge tandbørste, tandtråd og mellemrumsbørste, men dine tænder vil takke dig for det. De skal trods alt holde hele livet.


Hvor ofte skal en mellemrumsbørste bruges?

Du kan med fordel bruge en mellemrumstandbørste hver dag efter din tandbørstning, men du kan også nøjes med at bruge den hver anden eller hver tredje dag. Jo oftere du bruger den, jo renere tandmellemrum får du og jo mere reducerer du risikoen for plakdannelse og huller.


Hvilken mellemrumsbørste skal du bruge?

Du skal vælge den mellemrumsbørste som passer til dine tandmellemrum. Vi har alle forskellige størrelser tandmellemrum og derfor findes der et væld af mellemrumsbørster i forskellige størrelser. Vælg den mellemrumsbørste som passer til dine tænder – måske skal du bruge flere størrelser hvis dine tandmellemrum varierer fra tand til tand.

Du finder tandmellemrumsbørster i størrelser fra 0,4 mm til 1,5 mm. Børstehårene er bløde og skånsomme, men stadig utroligt hårdføre og effektive i bekæmpelsen af både plak og huller.

Hvis mellemrumsbørsten kan indføres uden besvær er den måske for lille, men skal du trykke meget hårdt er den for stor. Den perfekte størrelse skal indføres med et let tryk.


Køb mellemrumsbørster på mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af mellemrumstandbørster fra mærkerne Ekulf, Plackers og TePe. Du finder helt sikkert en mellemrumsbørste som passer til dine tænder.

De mest populære mellemrumsbørster er:

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.