Baby solcreme

Beskyt mod skadelig solstråling.

Børn og solcreme

Børns sarte hud er særligt udsat for solens uv stråler og der er derfor utroligt vigtigt at sørge for at børn i alle aldre er tilstrækkeligt beskyttet. Vi anbefaler at følge disse 3 generelle råd omkring børn og solbeskyttelse:

  • Hvis dagens UV-indeks er over 3 bør børn så vidt muligt undgå direkte sol i tidsrummet 12-15, hvor solen er stærkest.
  • Sørg for at dække barnets udsatte hud med korrekt tøj, hat og solbriller hvis i skal ud i solen.
  • Ved et UV-indeks på over 3 bør barnet altid smøres med en god solcreme der beskytter imod både UVA og UVB stråler.
Alle solcremer er ikke skabt lige: især når det kommer til børn er det vigtigt at du vælger en passende solcreme. Vi anbefaler de følgende
4 råd omkring solcreme til børn:
  • Solcremen bør beskytte imod både UVA og UVB stråler. De fleste solcremer beskytter imod UVA men langt fra alle beskytter imod UVB – undersøg produktet grundigt inden det tages i brug.
  • Sørg for at benytte en passende mængde solcreme, det er udbredt problem at mange ikke benytter nok solcreme. Læs derfor altid produktets brugssvejledning grundigt.
  • Hvis barnet har svedt meget eller har badet skal der smøres på ny – selv ved solcremer der angiver at de er vandfaste, er dette en god ide.
  • Benyt en solcreme der ikke indeholder parfume eller allergener for at forebygge at barnet kan få hudproblemer og allergi.

Bepathen Baby Solcreme

Et godt valg, når du skal finde den rette baby solcreme er Bepathens baby solcreme specielt udviklet til babyer. Ligesom med en god baby lotion indeholder denne creme hverken farvestoffer, parfume, parabener eller tilsætningsstoffer. Du kan derfor trygt smøre din baby ind dagen lang, og med en beskyttelsesfaktor på 50+ har du gjort det bedste for din babys hud.

Glem ikke at bruge en god baby lotion, når I har tilbragt dagen på stranden eller i solen. Også babyers hud trænger til lidt ekstra pleje, når den udsættes for sol og vand. Hos Mecindo finder du også et stort udvalg af skånsomme og hudvenlige baby lotion.