Baby mundpleje

Gør tandbørstningen til en lej.

Baby tandpasta med smag.

Du kan få baby tandpasta med forskellige smage - bl.a. Jack N Jill Banan Tandpasta, Jack N Jill Solbær Tandpasta og andre lignende produkter.

Tandpastaen er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser uden allergifremkaldende tilsætningsstoffer. Firmaet Jack N' Jill sørger desuden for, at der bruges så lidt emballage som muligt, og at emballagen er fremstillet i genanvendelige materialer og er fri for Bisphenol A (BPA).

Søde, fine tandbørster

Tandbørsterne fra Jack N' Jill har et billede af et sødt dyr på skaftet. Skaftet er fremstillet af GMO-fri majsstivelse, og er derfor biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Jack N Jill Buzzy Børne Elektrisk Tandbørste m/Musik er en sjov tandbørste, som spiller musik, hvilket gør baby tandbørstning til en leg. Baby tandbørstning kan også klares med den smarte fingertandbørste fra Jack N' Jill.

Giv dit barn gode vaner med baby mundpleje.

Det er aldrig for tidligt at starte på baby mundpleje, og det er vigtigt, at du starter, så dit barn vænner sig til, at tandbørstning er en naturlig del af både morgen og aftenrutinerne, og lige så vigtig en del af dagen som godnatlæsningen er det.