Bad og massage

Milde plejeprodukter til baby.

Baby olie fra Mumma Love Organics

Hvis du bruger produkterne fra Mumma Love Organics, så får du økologiske produkter fra et familieejet firma, som fremstiller produkter, der kan berolige og lindre din baby og forebygge tør hud. Din baby vil elske Mumma Love Organics Miracle Oil Baby Aromatherapy, en beroligende baby olie, som du kan bruge med god samvittighed helt fra din babys første dage.  

Baby shampoo med god samvittighed.

Alle håber og ønsker, at de kan vaske babys hår med god samvittighed og uden skrig og skrål. Med Lavendel Shampoo fra Earth Friendly Baby, får du en mild og økologisk baby shampoo uden kunstige tilsætningsstoffer og parfume. Earth Friendly Baby blev grundlagt for over 20 år siden af en nybagt far, som ikke kunne finde gode produkter til sit barn, og derfor besluttede at fremstille dem selv.

Lækre natursvampe og god creme til din babys bad.

Beaming baby er også en økologisk certificeret virksomhed, der sælger produkter til din baby. Herfra kan du købe lækre natursvampe, som er dejlige at bruge, når din baby er i bad. Den lækre lotion er virkelig god til babys tørre hud, og den produceres af 90 % naturlige ingredienser.