Aftersun

Hvad er aftersun?

En aftersun giver fugt, plejer og nærer din hud intensivt efter den har været udsat for solens stråler. Solens UVA- og UVB-stråler skader huden og resulterer i udtørring, rødme og pigmentering. Ved brug af en after sun beroliges huden og den får den nødvendige næring, til hurtigt at kunne regenerere sig selv. Derudover har nogle after suns en kølende effekt, hvilket kan være utroligt behageligt hvis huden er rød og varm.


Hvad gør aftersun?

Nogle overvejer måske om der er en reel forskel på aftersun og andre bodylotions da de jo reelt ikke indeholder noget solfaktor. 

Som du nok har lagt mærke til er konsistensen i aftersun lotions en del lettere og virker kølende på huden. Aftersun lotions tilfører din hud den helt rigtige afkøling & fugt og indeholder desuden hudberoligende midler som får din hud til hurtigere at regenerere. 

Et eksempel er E-vitamin som beskytter huden mod frie radikaler. Dette er utroligt vigtigt, da en dag i sol, vind og vand virkelig tærer på og udtørrer huden.


Hvordan bruger man aftersun?

En aftersun er nem at bruge. Du får det bedste ud af din aftersun ved at påføre den efter solbadning – evt. om aftenen hvor du ved at du ikke længere skal ud i solen den dag. Du skal påføre din aftersun på ren og tør hud og lade den absorberes af huden, inden du tager tøj på igen. Du kan dog sagtens bruge aftersun på alle tidspunkter af dagen. Vigtigst er det dog, at du først bruger den når du ikke længere skal ud i solen.


Aftersun produkter

Der findes et væld af aftersuns fra mange forskellige mærker og med mange virkninger. På mecindo.dk forhandler vi aftersun fra bl.a. Annemarie Börlind, Beaute Pacifique, Coola, Derma, Green People, Hawaiian Tropic og Juhldal. Alle aftersuns er af bedste kvalitet og da udvalget er stort og bredt, kan du med garanti finde en der passer til lige netop din hud og dit behov.

De mest populære aftersuns er:

 • Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun
  En lækker aftersun som er velegnet til sensitiv hud. Aftersun’en er desuden allergivenlig og med duft af kokos og papaya. Indholdet af aloe vera giver masser af fugt og pleje til huden.
 • EVY After Sun Mousse
  En kølende og fugtgivende aftersun fra EVY. Den fugtgivende effekt varer i op til 12 timer og er velegnet til sensitiv hud.
 • Green People After Sun Lotion Hydrating
  Ønsker du en aftersun som giver fugt, samtidig med at din farve bevares i længere tid? Så er denne aftersun fra Green People det bedste valg. Green People Hydrating aftersun binder fugten i huden og holder den dermed smidig og blød – hver dag.

Er du blevet solbrændt?

Øv, det sker næsten for os alle sammen engang i mellem. Vi har siddet for længe i solen, og ikke smurt os ofte nok med solcreme. Som nordboere kan vi komme til at tage lidt for godt af os af retterne, når det endelig bliver sol og sommer. Når først skaden er sket, er der desværre ikke meget at gøre for at lindre disse. Symptomerne kan variere fra let rødmen med soleksem til alvorlige forbrændinger. Se her listen over tips, til hvis du er blevet solbrændt.

 • Hold dig ude af solen så du kan undgå at få yderligere solskader.
 • Køl huden ved at tage kølige bade og bruge fugtige omslag. Huden har brug for så meget køling som muligt.
 • Klør det? Så brug hydrokortison creme.
 • Brug ikke lokalbedøvende cremer med ”-cain’er” da disse kan irritere huden yderligere og i værste tilfælde kan du udvikle allergi.


Køb de bedste aftersuns på mecindo.dk

Vælg den aftersun der passer til dit behov. Du finder de bedste aftersuns til normal, tør, sensitiv og fedtet hud her på mecindo.dk. Udvalget er stort så du kan nemt finde en der passer til lige netop dig.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.