Husdyr

Pelspleje til hund og kat

Din hund eller kats pels kan blive tør, mat og skællende. Det kan bl.a. skyldes den foder den spiser, shampoo du bruger eller fordi den mangler bestemte næringsstoffer. Når du vasker dit kæledyr bør du altid bruge en shampoo eller balsam som er særligt udviklet til enten hund eller kat. På denne måde sikrer du dig, at sæben ikke fjerner huden- og pelsens naturlige olier og beskyttende lag.

Du kan bl.a. vælge mellem:

  • Virbac Allerderm Calm shampoo
    En plejende pelsshampoo som kan anvendes til både hunde og katte. Shampooen beroliger rød og irriteret hud – til stor glæde for dit kæledyr. Du kan desuden også anvende Virbac shmampooen til heste.
  • Frontline Tørshampoo
    Vil din hund eller kat ikke i bad? Så kan du med fordel gøre brug af denne tørshampoo med 2-i-1 effekt. Den efterlader pelsen ren og blød, samtidig med at pelsen bliver nemmere at rede ud. 
  • Frontline sensitive shampoo
    Hvis din hund eller kat har meget sensitiv eller tør hud, er Frontline sensitive det rette valg. Shampooen rengør skånsomt pelsen og har samtidig en fugtgivende virkning. 

Som ekstra pleje til pelsen kan du bruge en fugtighedsspray. Virbac Humiderm fugtighedsspray er oliefri og kan anvendes på både hunde og kattes pels. Brug fugtighedssprayen hvis pelsen er glansløs eller huden tør. Du kan med fordel også anvende en fugtighedsspray hvis poterne er tørre og sprækker. 


Forebyg og behandl flåter og lopper

Klør din hund eller kat sig meget? Det kan måske være fordi den har fået besøg af lopper. Lopper kan hoppe på din hund eller kat mange steder – også udenfor hvor andre dyr kommer for tæt på eller lignende. Hvis først dit kæledyr har fået lopper, kan de også hoppe på dig og sprede sig i dit hjem. Derfor er det vigtigt at du forebygger loppeangreb, eller som minimum behandler et loppeangreb så hurtigt som muligt.

Flåter kan være farlige – både for dig, din hund eller din kat. De bider sig fast i huden og suger blod, men i samme ombæring kan de overføre forskellige sygdomme. Ved at give din hund eller kat et middel mod flåter, vil flåterne dø inden de sætter sig fast på dit kæledyr. 

Frontline er et loppe- og flåtmiddel til katte og beskytter din kat mod angreb, men findes også til hunde. Det er effektivt og nemt at bruge. Brug aldrig et middel til katte, som er udviklet til hunde og omvendt. 


Kosttilskud til husdyr

Kosttilskud til hunde og katte kan gives i forskellige sammenhænge. Måske er din hund eller kat urolig, har angst eller er bange for bestemte lyde. Virbac Anxitane S er et tilskudsfoder til hund og kat, og virker både beroligende og afslappende. Tilskuddet findes både til hunde og katte op til 10 kg og fra 10 kg og op. 

VetCur Biotec laver en række flydende kosttilskud til hunde. Det er nemt at vælge det rette VetCur Biotec kosttilskud til din hund, da de er fremstillet til specifikke problemer: 

NDS K9 er et multivitamin og mineralpulver til hunde og katte og tilfører ekstra vitaminer og mineraler til kosten. Brug det hvis din hund ikke får nok næringsstoffer gennem kosten. Ligesom det er vigtigt for mennesker at få tilført vitaminer og mineraler, er det også vigtigt for din hund eller kat.


Sunde tænder hos hund og kat

Mange glemmer at pleje hundens- eller kattens tænder. Men med tiden kan plak, tand- og tandkødsproblemer opstå og eneste udvej er et besøg hos dyrlægen. Sørg derfor for at pleje din hund eller kats tænder.  Du kan gøre det med specielle tyggeben som reducerer og forebygger plak dannelse, men også med forskellige opløsninger som bekæmper tandsten, dårlig ånde og plak. Virbac Vet Aquadent er en opløsning som tilsættes dit kæledyrs drikkevand. 

Du kan også børste tænderne på din hund og kat. Dette fjerner snavs og reducerer risikoen for plak og andre tandproblemer. Brug en effektiv tandpasta fremstillet til kæledyr, f.eks. Virbac Enzymatisk tandpasta.


Foder og snacks

Her på mecindo.dk forhandler vi også et mindre udvalg af foder og snacks til hunde og katte. Vivet Hund Din Bedste Ven godbidder kan anvendes som godbidder eller råfodring. Gourmix fuldfodder til katte indeholder bl.a. and og fisk og fungerer som fuldfoder til din kat.


Køb produkter til dit kæledyr på mecindo.dk

Gå på opdagelse i udvalget af plejeprodukter, foder, kosttilskud og behandlinger her på siden. Vælg det produkt der passer til dit og dit kæledyrs behov. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.