Medicare

viser 1 til 48 af 964 (21 sider )

Medicare – alt til din sygepleje

Husapoteket er der hvor alt til sårpleje, smertelindring og lignende kan findes. Størrelse og indhold i husapoteket kan variere meget fra hjem til hjem, men én ting er sikkert – skal det fyldes op, så finder du alt du skal bruge, her på mecindo.dk. I vores kategorier indenfor medicare finder du også alt lige fra håndsprit til hjemmetests og støttebind. Se udvalget og læs mere om hvad du finder i de forskellige kategorier, herunder. 

 

Pleje, beskyttelse og tests 

Har du brug for plastre til sår eller forkølelsessår? Eller en hjemmetest for covid-19, kønssygdomme eller graviditet? Måske en blodtryksmåler så du nemt og bekvemt kan holde øje med dit blodtryk? Du kan købe det hele til fantastiske priser og fri fragt hos Mecindo.  

Når uheldet er ude, er det godt at vide, at hjemmets husapotek har de produkter der måtte være brug for. Du finder en lang række plastre, forbindinger, cremer og sprays mod insekter, samt førstehjælpsudstyr til hjemme og til rejse. 

Til hjemmet, på arbejdet og på farten er en håndsprit guld vejr, hvis vand og sæbe ikke er lige i nærheden. Forebyg og reducer smittespredning, ved brug af en god håndsprit. Mange håndsprit er med pumpe for nem og hurtig dosering. 

Vil du teste dig for corona? Med en covid-19 antigen selvtest, kan du nemt og hurtigt teste dig selv for corona. Vi har covid-19 antigen selvtests til stærke priser, og jo flere du køber, des billigere bliver de. 

Corona er ikke det eneste som du kan teste dig selv for. Graviditets- og ægløsningstests finder du også her. Andre hjemme/selvtests inkluderer bl.a. kønssygdomstest (klamydia), diabetestest, narkotest og jernmangeltest. Til alle tests medfølger en brugsanvisning som du altid bør følge. På den måde sikrer du dig at testen bruges rigtigt og at du får et pålideligt svar, hvad enten det er positivt eller negativt. 

Du finder flere end 400 homøopatiske produkter hos Mecindo. De homøopatiske lægemidler er som regel i form af dråber, pulver, drikkeampuller, sukkerkugler eller tabletter. 

Medicinsk udstyr er noget alle kan få brug for, men måske tror du allerede nu at medicinsk udstyr er noget helt andet, end det rent faktisk er. I kategorien for medicinsk udstyr har vi samlet alt til brug ved f.eks. hæmorider, inkontinens, øjne, ører, næse, hals og mund. Termometre og blodtryksmålere finder du også her.

Vi har alle stiftet bekendtskab med mundbind. Hos Mecindo forhandler vi mundbind type IIR i forskellige pakningsstørrelser. Køb dine engangsmundbind hos os til en billig pris.

Når du køber et naturlægemiddel, er du sikret et lægemiddel, hvis aktive indholdsstoffer udelukkende er naturligt forekommende stoffer i koncentrationer, der ikke er væsentligt større end dem, hvori de forekommer i naturen. Alle naturlægemidler er godkendt af Lægemiddelstyrelsen. 

Til behandling af vitamin- og mineralmangel, kan det være nødvendigt med stærke vitamin- og mineralpræparater. 

Har du fået en sportsskade eller anden skade, eller døjer du med smerter pga. gigt eller overbelastning, kan et støttebind hjælpe med at støtte området der gør ondt. Støttebind findes bl.a. til knæ, ankel, håndled og albue. Du finder også kompressionsstrømper i denne kategori. 

 

Køb medicare hos Mecindo

Når du har brug for sygepleje tilbehør, er du endt det helt rigtige sted. Hvad enten du har brug for en blodtryksmåler, en graviditetstest eller en skridttæller, så finder du det i denne kategori. 

Køb det du står og mangler til hjemmet, tasken eller rejsen til billige og stærke priser.

Har du spørgsmål til et produkt, eller har du allerede lagt en ordre som du har et spørgsmål omkring, så kontakt vores kundeservice. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene. Vi håber du bliver glad for dit nye køb.