Bagning og madlavning

Lækre økologiske varer til køkkenet

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Bagning og madlavning

Masser af produkter fra Superfruit.

Det svenske firma Superfruit er en innovativ virksomhed, som går op i, at naturens råvarer skal behandles ordentligt.
Hos Mecindo kan du købe et bredt udvalg af Superfruits produkter; bl.a. det populære maca pulver og byggræs pulver, som bl.a. kan bruges til at blande i smoothies, Superfruit chiafrø, som er rige på Omega 3, fibre og protein samt Superfruit bipollen, som anses for at være et af de mest energigivende fødevarer overhovedet.

Produkter der styrker og genopbygger

Boost din sundhed med naturlige og energirige produkter.Green Origins Afskallede Hampefrø indeholder både omega 3 og 6 fedtsyrer, alle de essentielle aminosyrer og er rige på mineraler. Fedtreduceret mandelmel egner sig fortræffeligt til glutenfri bagning, og bager du uden hvedemel, kan vi anbefale dig at investere i noget af vores økologiske mel uden hvede. Det er nemt at lære at sætte pris på f.eks. fedtreduceret mandelmel, boghvedemel og tapiokamel for bare at nævne nogle få af vores meltyper. 

Bagning med mel og brødmix fra Sukrin

Bager du brød medbrødmix fra Sukrin får du brød med lavt kulhydratindhold som er rigt på protein og kostfibre.  Sukrin står bag en række færdige bagemiks såvel som det kendte alternativ til sukker Sukrin Gold og er blandt de mest populære mærker for personer som ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater og sukker.