Bagning og madlavning

Lækre økologiske varer til køkkenet

Hos Mecindo kan du købe et væld af produkter til din madlavning, som det kan være svært at finde ude i butikkerne - her er de nemt og praktisk samlet ét sted. Du kan finde ingredienser til glutenfri bagning,fedtreduceret mandelmel, økologisk mel, specielle melprodukter som boghvedemel og sesammel og flere meltyper til din glutenfri bagning og madlavning.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 494 (11 sider )

Masser af produkter fra Superfruit.

Det svenske firma Superfruit er en innovativ virksomhed, som går op i, at naturens råvarer skal behandles ordentligt.
Hos Mecindo kan du købe et bredt udvalg af Superfruits produkter; bl.a. det populære maca pulver og byggræs pulver, som bl.a. kan bruges til at blande i smoothies, Superfruit chiafrø, som er rige på Omega 3, fibre og protein samt Superfruit bipollen, som anses for at være et af de mest energigivende fødevarer overhovedet.

Produkter der styrker og genopbygger

Boost din sundhed med naturlige og energirige produkter. 

Biogan Afskallede Hampefrø indeholder både omega 3 og 6 fedtsyrer, alle de essentielle aminosyrer og er rige på mineraler.

 Fedtreduceret mandelmel egner sig fortræffeligt til glutenfri bagning, og bager du uden hvedemel, kan vi anbefale dig at investere i noget af vores økologiske mel uden hvede. Det er nemt at lære at sætte pris på f.eks. fedtreduceret mandelmel, boghvedemel og tapiokamel for bare at nævne nogle få af vores meltyper. 

Bagning med mel og brødmix fra Sukrin

 Sukrin står bag en række færdige bagemiks såvel som det kendte alternativ til sukker Sukrin Gold og er blandt de mest populære mærker for personer som ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater og sukker.

Læs mere Skjul