Bagning og madlavning

Lækre økologiske varer til køkkenet

viser 1 til 48 af 654 (14 sider )

Alt til din madlavning og bagning

Uanset hvad du skal til at lave i køkkenet, finder du hos os dine nye ingredienser. Mel, gryn, kerner, frø, olier eller sukker – vi har det hele. Udvalget er stort og består af både økologiske, veganske, glutenfri, laktosefri og sukkerfri produkter til hele familien.

Bliv klogere på forskellige kategorier herunder og vælg de produkter du kan bruge i dit køkken. Du kan altid handle online hos os og vi leverer din ordre indenfor kun 2-3 hverdage. Det er hurtigt, nemt og billigt.


Bagemix – brød og kager

Friskbagt brød eller kager smager bare bedst. Derfor finder du også flere forskellige brød- og kagemix der er nemme at gå til. Størstedelen af vores bagemix er økologiske og glutenfri, så du kan spise dig mæt med god samvittighed. 

Prøv f.eks. det lækre proteinbrød fra Funktionel mad – du skal kun tilsætte fire deciliter vand. Eller prøv lækre glutenfri brownies fra Bauckhof. De smager skønt af kakao og er tilmed økologiske.


Eddike for enhver smag

Eddike kender du helt sikkert, hvis ikke andet, så dets effektivitet når du skal afkalke din kaffemaskine. Men eddike er meget mere end det. Du kan bruge eddike til at sylte dine egne rødløg, til lækre dressinger på salaten eller som ingrediens i forskellige kager.

Hos Mecindo finder du både æblecidereddike, æbleeddike, riseddike, hvidhvinseddike, balsamicoeddike, hindbæreddike og kokos vineddike.   


Fedtstof og olie – vælg det rigtige

Måske skal du stege noget på panden, eller skal noget pensles inden det kommer i ovnen? Fedtstoffer og olier er en del af ethvert køkken. Vi forhandler bl.a. ghee, kakaosmør, kokossmør, kokosolie, olivenolie, rapsolie, hørfrøolie og sesamolie. 

Hvis du gerne vil have en smagsneutral olie, så kan du prøve den gode tidselolie, en solsikkeolie, en avocadoolie eller en majsolie. Olier med mere smag er f.eks. olivenolie og sesamolie. Avocadoolie er særdeles god at stege i, da den tåler høje temperaturer.


Korn, frø og kerner

Bager du dit eget brød, dine egne boller eller laver du din egen morgenmad/mysli? Så er korn, frø og kerner lige noget for dig. Frø og kerner er rige på fedtsyrer, vitaminer og mineraler og kan drysses ovenpå- eller blandes i forskellige brød og boller. Du kan også blande flere af dem sammen med nødder, og lave din helt egen mysli – ligesom du kan lide den.

I denne kategori finder du både hørfrø, chiafrø, boghvedeflager, sesamfrø, quinoaflager, græskarkerner, røde linser og meget, meget mere.


Mel fra hele verden

Rugbrød, franskbrød, pizzabunde, kager og andet bagværk indeholder mel. Uanset hvad du har lyst til at bage, finder du mel hos os. Du kan selvfølgelig finde alle de almindelige og velkendte meltyper som hvedemel, majsmel, kartoffelmel, kokosmel, speltmel og boghvedemel, men også mere specielle typer mel som mandelmel, rismel, kikærtemel, quinoamel, maltmel og sesammel.


Sukker og sødemidler

Skal kagen være sød så skal der sukker til. Men tåler du ikke sukker, eller vil du gerne begrænse indtaget af sukker, men stadig have det søde, så er sødemidler vejen frem.

Økologisk rørsukker – det brune sukker – kan du med fordel bruge i stedet for det hvide sukker fra roer. Rørsukkeret er økologisk og fuld af smag. Brug det på havregryn og i din bagning. Stevia og sukrin er nogle af de sødemidler som giver sødme, men som ikke påvirke blodsukkeret. 

Derfor kan du vælge stevia når du ikke ønsker sukkerets ”bivirkninger”, men blot ønsker den lækre sødme. Vær altid opmærksom på, at du ikke skal bruge lige så meget stevia i din bagning, som hvis du brugte almindeligt sukker.


Tilbehør til bagning

Mangler du en hævekurv til når dejen skal hæve? Med en hævekurv fra Rømer, er det ingen sag at få dejen til at hæve. Kurvene er fremstillet af peddigrør og får dejen til at hæve opad, fremfor til siderne. Du kan vælge mellem runde, ovale, lange, høje og lave hævekurve alt efter hvad du bager. Se alle hævekurvene her.


Inspiration til din mad

Det kan nogle gange være svært at finde på nye retter – uanset om det er aftensmaden, middagsmaden eller noget til kaffen. Selvom internettet findes og det er nemt at google sig frem til spændende, flotte og lækre opskrifter, kan det for nogen virke overvældende med så mange opskrifter at vælge mellem.

Med en god gammeldags opskriftsbog, kan du nemt og bekvemt kigge på opskrifter indenfor lige netop den kategori du tænker at lave mad.

Vælg bl.a. mellem veganske, glutenfri, low fodmap opskriftsbøger. Hele udvalget finder du her.