Sukrin Proteinbrød Glutenfri

Brødblanding med havre og sesam. Bag fine brød uden gluten, hvede, gær og soya

220 g
63,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Proteinbrødet fra Sukrin er uden hele frø og kerner. Derudover er brødet uden hvedemel, hvilket gør det perfekt til dig som undgår hvedemel.

Konsistens og smag er som et almindeligt brød og så er det rigt på protein - deraf navnet, proteinbrød. I stedet for hvedemel er der anvendt havre-, sesam- og mandelmel. 

Derfor skal du vælge Sukrin Proteinbrød

  • 15 % protein
  • Lavt kulhydratindhold - 2 g pr. skive
  • Uden hvede, soja og gør
  • Glutenfri

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tænd ovnen på 175 grader. Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.). Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder. Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.). Opbevar brødet i køle-/svaleskab.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi576 kJ / 138 kcal
Fedt5,1 g
-heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat3,9 g
Kostfibre7,5 g
Protein15,4 g
Salt1,3 g

Skriv en anmeldelse
Sukrin Proteinbrød Glutenfri

Captcha
Captcha