Sukrin Proteinbrød Glutenfri
Brødblanding med havre og sesam. Bag fine brød uden gluten, hvede, gær og soya
220 g
63,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Proteinbrødet fra Sukrin er uden hele frø og kerner. Derudover er brødet uden hvedemel, hvilket gør det perfekt til dig som undgår hvedemel.
Konsistens og smag er som et almindeligt brød og så er det rigt på protein - deraf navnet, proteinbrød. I stedet for hvedemel er der anvendt havre-, sesam- og mandelmel.
Derfor skal du vælge Sukrin Proteinbrød
- 15 % protein
- Lavt kulhydratindhold - 2 g pr. skive
- Uden hvede, soja og gør
- Glutenfri
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tænd ovnen på 175 grader. Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.). Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder. Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.). Opbevar brødet i køle-/svaleskab.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 576 kJ / 138 kcal |
Fedt | 5,1 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,9 g |
Kulhydrat | 3,9 g |
Kostfibre | 7,5 g |
Protein | 15,4 g |
Salt | 1,3 g |