Narkotest

Effektiv sporing af narkotika i blodet.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Narkotest

Hvis mistanken er der, bør man udføre en narkotest

En narkotikatest skal altid give et korrekt resultat - det er sjældent under behagelige omstændigheder, at man vælger at skulle foretage en narkotikatest, så det er vigtigt, at det rigtige resultat fremkommer med det samme, så proceduren ikke skal gentages.
Narkotika påvirker evnen til at fungere optimalt, til at køre bil og endda til bare at færdes i trafikken, så har du mistanke om, at en person, som du evt. skal ud at køre med, kan have indtaget narkotika, så er det en god idé at enes med personen om at tage en narkotikatest for at mane alle mistanker i jorden.

Hvad tester man for?

Narkotikatestene tester for de 7 mest almindelige typer narkotika (hash, speed, amfetamin, kokain etc.). Og det er meget simpelt at benytte testene. Du skal bare sørge for at læse brugsanvisningen grundigt , før du starter testen.

Den svære mistanke

Det er altid svært at beslutte, om man skal hive narkotesten frem - for gør man det, er det jo, fordi man mistænker nogen for at have indtaget narkotika.
Men vi kender alle til at have mistanken, og hvis den er stærk nok, så er man nødt til at gribe til metoder, der kan afsløre misbruget, både for ens egen skyld, men også for at kunne hjælpe den, der har misbruget.