Termometre

Digitale termometre til nem måling.

Hvis du har et sygt barn, eller hvis du selv har brug for at få målt din temperatur, så er et digitalt termometer en rigtig smart ting at have i huset. Et digitaltermometer måler temperaturen effektivt og nemt på både store og små. Du kan både få et digital termometer, som måler temperaturen i øret og et, som måler temperaturen uden kontakt på hud eller andre steder. Beurer FT90 Digitalt Termometer måler endda også temperaturen i rummet. 


Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Termometre

Det fuldstændig berøringsfri termometer.

Skal du måle temperaturen på helt små børn, kan det være svært at få dem til at ligge helt stille, mens du enten måler temperaturen rektalt, i øret eller under armen. Derfor er det en god idé at anskaffe sig et Beurer FT90 Digital Termometer, som måler temperaturen med en infrarød stråle - det er både hygiejnisk og problemfrit!

Måling af temperatur i øregangen

Med et Omron 520 eller 521 Digitalt Øretermometer kan du foretage en præcis temperaturmåling. Digitaltermometeret er designet, så det passer i øregangen, og det måler temperaturen på 1 - 2 sekunder. Omrom 521 kan ligeledes måle overfladetemperatur eller stuetemperatur ved hjælp af en infrarød stråle - så med et Omrom 521 har du et smart digitaltermometer med tre funktioner. Dette termometer har desuden en ret stor LCD skærm, som kan lyse op, så det er nemt at aflæse resultater også i rum uden tændt lys.

Et fleksibelt og præcist termometer

Sidst, men ikke mindst, kan du vælge et Omron Digitalt Flex Termometer. Det kan måle temperaturen både i munden, i armhulen og rektalt. Det giver et godt og præcist resultat, og den fleksible testpind gør termometeret nemt at bruge.