Baby hudpleje

Milde produkter der forebygger tør hud.

Det er vigtigt at pleje babys hud rigtigt lige fra starten. Både for at holde huden lækker og blød og for at forebygge f.eks. røde numser. Med gode hudplejeprodukter giver du giver du din baby både kærlighed og omsorg, og det er vigtigt, at du sørger for at have gode produkter i skabet til babys hudpleje.

Læs mere
viser 1 til 48 af 51 (2 sider )

Babysalve til baby rød numse.

Når huden konstant er lukket inde bag en tæt ble, kan baby få rød numse. Det er derfor vigtigt, at du skifter din baby tit, så han eller hun ikke ligger længe med en våd ble og specielt en ble med afføring i. Sørg for at vaske din baby med bløde klude og lade numsen tørre godt, inden du igen giver baby ble på. Det er også fornuftigt at forebygge ved at smøre numsen ind med f.eks. Metanium forebyggende salve, som beskytter huden under bleen.

Babypleje til røde numser.

Er ulykken sket så fortvivl ikke. Brug en god babysalve til at smøre babys røde numse ind i. Både Metanium og Bepanthen har nogle gode produkter, som læger din babys hud, bare du plejer den godt ved bleskift.

Baby hudpleje med gode produkter.

Hos Mecindo finder du babysalve, fugtighedscreme og mange andre produkter til din baby. Prøv Bepanthen fugtighedscreme til babypleje af babys følsomme hud - i Bepanthen fugtighedscreme er der ingen farver, parabener eller parfume. Din babys hovedbund kan ofte blive tør og kedelig, når det sker så prøv at behandle med Colief Hovedbundsolie, som indeholder hybenroseolie, kamille og e-vitamin. Masser olien ind i babys hovedbund; olien opsuges og efterlader ikke din baby med fedtet og klistret hår.